Şimdi Ara

FİFA 2012 HAKKINDA BİLGİ VERİRMİSİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CÜMLETEN SELAMUN ALEYKUM ARKADAŞLAR FİFA 2012 DE Bİ SORUNM VAR ASLINDA FİFA OYNAMAYA YENİ BAŞLADIM FAKAT NE BİLİYM COK ZOR GELIYOR DİREK PROFFESİONELDE OYNAMAYA BASLADIM
    KARŞI TAKIMIN AYAĞINDAN TOP ALMAKTA OLDKCA ZORLANIYORUM NASIL Bİ SİSTEMİ VAR BU OYUNUN YOKSA BEN ACEMİYİMDE Mİ BANA ÖYLE GELIYOR TEK BAŞIMA OYNARIM GENELDE BU YÜZDEN OYUNDAN CABUK SOĞUYORUM ACIKLAMA YAPARSANIZ COK SEVNİRİMM

• quote:

Orijinalden alıntı: YkacamSeni

CÜMLETEN SELAMUN ALEYKUM ARKADAŞLAR FİFA 2012 DE Bİ SORUNM VAR ASLINDA FİFA OYNAMAYA YENİ BAŞLADIM FAKAT NE BİLİYM COK ZOR GELIYOR DİREK PROFFESİONELDE OYNAMAYA BASLADIM
    KARŞI TAKIMIN AYAĞINDAN TOP ALMAKTA OLDKCA ZORLANIYORUM NASIL Bİ SİSTEMİ VAR BU OYUNUN YOKSA BEN ACEMİYİMDE Mİ BANA ÖYLE GELIYOR TEK BAŞIMA OYNARIM GENELDE BU YÜZDEN OYUNDAN CABUK SOĞUYORUM ACIKLAMA YAPARSANIZ COK SEVNİRİMM

ilk defa oynadığım için pro. zor gelir semi pro'da başlamanı öneririm karşına kuvvettli takım alma sürekli pas yap çalım atmaya çalışma alışınca atarsın..

• quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

quote:

Orijinalden alıntı: YkacamSeni

CÜMLETEN SELAMUN ALEYKUM ARKADAŞLAR FİFA 2012 DE Bİ SORUNM VAR ASLINDA FİFA OYNAMAYA YENİ BAŞLADIM FAKAT NE BİLİYM COK ZOR GELIYOR DİREK PROFFESİONELDE OYNAMAYA BASLADIM

ilk defa oynadığım için pro. zor gelir semi pro'da başlamanı öneririm karşına kuvvettli takım alma sürekli pas yap çalım atmaya çalışma alışınca atarsın..

bende bi sorun yok yani eyw saolsnn

• PROFFESİONELDE herkeze zor gelir sana özel birşey degil oyunda kendini yavaş yavaş geliştirdikten sonra Pro seç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.