Şimdi Ara

FIFA 2012 Squad'a girince oyundan atıyor. YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FIFA 2012'de Career modunda kadroya girince 5 6 tane 10 isiminde oyuncu var..Hepsi kaleci ve özellikleri çoğunun 99..O oyuncuya tıkladığımda oyundan atıyor..Bazı oyuncularımın ismi değişmiş 10 olmuş..Varmı çözümünü bilen birisi acaba ?

• aynı soruyu hem ana konuya,hem de buraya yazmana gerek yok.sorunun çözümü ea forumlarında olabilir,yoksa zaten bir tek sana olmuş birşeydir,tekrar yükle oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: illuminate

FIFA 2012'de Career modunda kadroya girince 5 6 tane 10 isiminde oyuncu var..Hepsi kaleci ve özellikleri çoğunun 99..O oyuncuya tıkladığımda oyundan atıyor..Bazı oyuncularımın ismi değişmiş 10 olmuş..Varmı çözümünü bilen birisi acaba ?

Oyunu kaldır ve belgelerimdeki dosyayı sil tekrar oyunu kur yanlız tuş ayarlarını bilmiyorsan ezberle sonra yeniden yapılandırmak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musab63 -- 7 Ekim 2011; 11:49:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musab63

quote:

FIFA 2012'de Career modunda kadroya girince 5 6 tane 10 isiminde oyuncu var..Hepsi kaleci ve özellikleri çoğunun 99..O oyuncuya tıkladığımda oyundan atıyor..Bazı oyuncularımın ismi değişmiş 10 olmuş..Varmı çözümünü bilen birisi acaba ?

Oyunu kaldır ve belgelerimdeki dosyayı sil tekrar oyunu kur yanlız tuş ayarlarını bilmiyorsan ezberle sonra yeniden yapılandırmak için.

Kariyer gittikten sonra oyunun önemi yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: musab63

quote:

Kariyer gittikten sonra oyunun önemi yok

aynı sorun bende de oldu hem de 2 kere
    yaw ilkinde 3 sezon oynamıstım.
    sorna çözüm bulamadım. yenıden baslaadım karıyere.

ikincisinde de aynısı oldu kafayı yicem.
    next match deyince team managemente git diyor bi yanlıslık var der gibi.
    sonmra girince atıyor oyundan.
    bende her seferınde asıstana kurduruyorum kadroyu.
    oyuna girerken kendım ayarlıyorum napıyım. en son boyle bi yol buldum. ama cok saçma yani.

• Banada oldu aynısı save dosyasını al pc ye at (ps3 için) ters tıkla onar de tekrar koy ps3 e düzeliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.