Şimdi Ara

Fifa 2013 Açılmıyor [Yardım]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
3.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu tam yükledim, 3 kere crack yaptım yine de açılmadı. Kesin çalıştıracak çözümler bekliyorum. Bayramınız da mübarek olsun bu arada.. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sistemin ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Sistemin ne ?

Windows 7 64-Bit.

• Takip aynı sorun bendede var
  • ekran kartı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnyhpower61

Arkadaşlar oyunu tam yükledim, 3 kere crack yaptım yine de açılmadı. Kesin çalıştıracak çözümler bekliyorum. Bayramınız da mübarek olsun bu arada.. Şimdiden teşekkürler.

Sorunun cozumunu buldum belki seninde işine yarar

1. "C" sürücüsüne girip, "Belgelerim" isimli bir klasor olusturun.
    2. Daha sonra "C -> Kullanıcılar -> (Kullanıcı Adınız)" dizinine girin.
    NOT: XP Kullanıcısı iseniz; Masaüstündeki "Belgelerim" klasorune sag tıklayip,
    "Özellikler" deyin ve asagıdaki "4. Adımdan" devam edin.
    3. Burada bulunan "Belgelerim" klasorunun üzerinde saga tıklayıp, "Özellikler" deyin.
    Özellikler menüsünden üstteki butonlardan "Konum" butonuna tıklayın.
    4. Gelen ekrandan "Taşı" butonuna tiklayin ve gelen ekranda daha önceden "C" de olsuturdugunuz
    "Belgelerim" klasorunu seçin ve "Klasoru Seç" seçeneğini iki defa üst üste seçin.
    5. Son olarak "Uygula -> Tamam" deyin. Oyuna baslayabilirsiniz..

bunu bir dene hocam olup olmadığınıda yazarsan eğer arkadaşlarada bilgilendirmiş oluruz

'' alıntıdır ''

• Neyse ki sorun halloldu. Rar dan yanlış çıkarmış galiba, yeniden çıkardım. Edit: oyun çok zor ya la

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FelixJones

ekran kartı ?

8 gb Ram, 2 gb Ndivia 420M ekran kartı, İntel i7 işlemci 2.80 ghz - Turbo Boost ile 3.46 ya cıkabiliyo, 4 çekirdek bilirsin :D

• Arkadaş bende oynayamıyorum açtım iki kere ilkinde kendi özelliklerimi kullanacaktım çözünürlüğü falan ayarladığım halde düşüktü, oyun çöktü kendi özellikleri kullan diyince, sonra otomatik yap dedim oldu ama bu seferde çözünürlük düşük oynayamıyorum :(
  • arkadaşlar ben fifa 13 simgesine tıklıyorum hiçbir şey olmuyor öyle fare iconu dönüyor başka bir şey yok siyah ekran bile yok lütfen yardım edin windows 8 ingilizce yüklü her şeyi tamam güncelleme vs. lütfen yardım edin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fairy Tale

arkadaşlar ben fifa 13 simgesine tıklıyorum hiçbir şey olmuyor öyle fare iconu dönüyor başka bir şey yok siyah ekran bile yok lütfen yardım edin windows 8 ingilizce yüklü her şeyi tamam güncelleme vs. lütfen yardım edin..

hocam uyumlulukları bi denermisin. xp sp2 , sp3 ,w7 tarzında açmayı felan? birde başka crack de yaparmsn.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

quote:

arkadaşlar ben fifa 13 simgesine tıklıyorum hiçbir şey olmuyor öyle fare iconu dönüyor başka bir şey yok siyah ekran bile yok lütfen yardım edin windows 8 ingilizce yüklü her şeyi tamam güncelleme vs. lütfen yardım edin..

hocam uyumlulukları bi denermisin. xp sp2 , sp3 ,w7 tarzında açmayı felan? birde başka crack de yaparmsn.

Allah razı olsun hocam sonunda açıldı ya..4 gündür bununla uğraşıyordum..uyumluluk ayarlarıyla oynayınca geldi..:)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

quote:

Allah razı olsun hocam sonunda açıldı ya..4 gündür bununla uğraşıyordum..uyumluluk ayarlarıyla oynayınca geldi..:)

ne demek kardeşim ayrdımcı olduysam eyvallah :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.