Şimdi Ara

FIFA 2013 [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.000
Cevap
10
Favori
115.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu mesaj flood oldu. Lütfen siler misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 3 Eylül 2012; 19:11:59 >
  • 11 Eylül deki demoyu sabırsızlıkla bekliyorum :) oyunda 27 ekimde çıkıyormuş daha çok var.
  • çıksınn artıkk şu oyunnn sıkıldımm beklemektenn :)

ahh ahh şu oyun bir Türkçe olsa varya tadından yenmeyecek ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timon

11 Eylül deki demoyu sabırsızlıkla bekliyorum :) oyunda 27 ekimde çıkıyormuş daha çok var.

yanlış bilgi verme hocam, oyunun çıkış tarihi 28 Eylül.
  • çıksa bi an öncede oyunumuza baksak
  • Yeni bir gameplay
    Videonun 38. saniyesinde Arsenal'li oyuncu şutu attıktan sonra kalecinin ayağına takılarak sanki büyük bir darbe var gibi yere düşüyor.Anlaşılan bug hataları hala devam ediyor...
    Ayrıca sanırım artık topa müdahalelerdede sarı kart göreceğiz .. 55. saniyedeki sarı karta bakarmısınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaSaRCaNS -- 4 Eylül 2012; 14:43:13 >
  • Valla çok büyük hevesle bekliyoruz ama videoları izlediğimde FIFA 12'den çok fark göremiyorum. Umarım yanıltır beni EA... Aynı oyunu bir iki makyajla tekrar önümüze sunarlarsa ayıp olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: YaSaRCaNS

Yeni bir gameplay
    Videonun 38. saniyesinde Arsenal'li oyuncu şutu attıktan sonra kalecinin ayağına takılarak sanki büyük bir darbe var gibi yere düşüyor.Anlaşılan bug hataları hala devam ediyor...
    Ayrıca sanırım artık topa müdahalelerdede sarı kart göreceğiz .. 55. saniyedeki sarı karta bakarmısınız..

Saçmalama abi 38. saniyede adam ciddi ciddi takılarak düşüyor uçmuyorki hemen bir adım ilerisinde yere seriliyor. 55. saniyedeki bildiğin sarı kart direk ayağa girmiş

• Aynen öyle hocam fifa 12 yi makyajlayıp satacaklarda adamlara da hak wermek lazım daha ne yapılabilir ki zaten. tek fark normal mod oyun yavaştı fifa 12 de ultimate team akıcıydı.normal modlar da FUT 12 ayarında hızlandırlmış gibi duruyor fifa 13 te
    İlave özellik olarak bana göre şunlar yapılabilir; adam kaleye giderken son adam düşürdüğünde %90 sarı kart görüyordu ki bu kural hatasıdır zaten. bir de buglardan dolayı adam topu alsa bile rakip oyuncuya dokunduğu için faul çalınıyordu . bu tarz basit ama hatalı olan yerler düzeltilirse bence yeterli olacaktır. ve de son olarak fifanın zayıf yönü olan oyuncu yüzleri gerçek yüzlere yakın olarak yapılabilir.botokslu ronaldo istemiyorum bu sene
  • Koskoca 1 senede kim bilir neler yapıldı, fakat insan durum çubuklarına biraz şekil verir. Ayıptır yani makyaj yapıyorsan doğru yap. Geçen seneki durum çubukları hala devam ediyor çok can sıkıcı bir durum. Umarım değiştirirler bunu, çok zor bir şey değil renkleri bile değişse kafi diye düşünüyorum.

Aynısı için ise
  • Çıkar çıkmaz alcam cd key Şimdi ilk defa online olarak takılcam daha çok hangi mod ilgi görüyor ? Ne yapmamı önerirsiniz ?
  • Bu sene YGS LYS gireceğim için almayacğaım yoksa dayanamam. FIFA 14'te görüşürüz
  • turkiye ligi var insallah?
  • Hala karar veremedim Fifa mı Pes mi diye.. Daha önce en son 2007'de PC'de Fifa oynadım. Daha sonra bilgisayar olmadığı için cafelerde filan PES oynadım malum. Bu sene laptop aldım sadece futbol oynarım diğer oyunlara zaman ayırmam zaten. Online oynamayı düşünüyorum. Pes'i yeterince biliyorum. Fifa 12'yi deneyip bi göreyim zaten 6 gün sonra Fifa 13 Demo çıkıyor. Pes 13 demodan fazla haz almadım açıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katre.

Hala karar veremedim Fifa mı Pes mi diye.. Daha önce en son 2007'de PC'de Fifa oynadım. Daha sonra bilgisayar olmadığı için cafelerde filan PES oynadım malum. Bu sene laptop aldım sadece futbol oynarım diğer oyunlara zaman ayırmam zaten. Online oynamayı düşünüyorum. Pes'i yeterince biliyorum. Fifa 12'yi deneyip bi göreyim zaten 6 gün sonra Fifa 13 Demo çıkıyor. Pes 13 demodan fazla haz almadım açıkcası.

Pes 2003ten itibaren tüm serileri oynadım zevkle. Pes 2011 inanılmaz zevksiz bir oyun geldi ve Fifa 2011 indirdim "adamlar yapmış" dedim adeta. Sonra Fifa 2012 ile daha da güzel bir oyun geldi ve Fifa 2013te gelecek yeniliklerle beraber ben müthiş bir oyun bekliyorum. Bence Fifa, Pes'e inanılmaz bir fark attı.
    Fifa 2013 bekliyorum sabırsızlıkla. Mutlaka deneyin Fifa'yı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Katre.

Hala karar veremedim Fifa mı Pes mi diye.. Daha önce en son 2007'de PC'de Fifa oynadım. Daha sonra bilgisayar olmadığı için cafelerde filan PES oynadım malum. Bu sene laptop aldım sadece futbol oynarım diğer oyunlara zaman ayırmam zaten. Online oynamayı düşünüyorum. Pes'i yeterince biliyorum. Fifa 12'yi deneyip bi göreyim zaten 6 gün sonra Fifa 13 Demo çıkıyor. Pes 13 demodan fazla haz almadım açıkcası.

98-2005 arası Fifa oynardım ve o zamanlar için efsaneydi ama 2005'den sonra PES daha zevkli gelmeye başladı taki 2011'e kadar, 2011'den bu yana Fifa oynuyorum ve Fifa bu anlayışla devam ederse uzun yıllarda Fifa'dan sapmayı düşünmüyorum açıkcası.O yüzden Fifa diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

Çıkar çıkmaz alcam cd key Şimdi ilk defa online olarak takılcam daha çok hangi mod ilgi görüyor ? Ne yapmamı önerirsiniz ?

tabiki Ultimate Team
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

Çıkar çıkmaz alcam cd key Şimdi ilk defa online olarak takılcam daha çok hangi mod ilgi görüyor ? Ne yapmamı önerirsiniz ?

UT (Ultimate Team ) moduna başlarsın, sonra 2013 Ağustos gelir, bir de bakmışsın ki diğer modlardan 10 ayda en fazla 50 oyun oynamışsındır :) o kadar saracaktır UT :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragorn1905 -- 5 Eylül 2012; 9:21:41 >
  • FIFA 13 demo teams: AC Milan, Arsenal, Borussia Dortmund, Juventus and Manchester City.
  • Borussia Dortmund Rulezz...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.