Şimdi Ara

FIFA 2013 [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.000
Cevap
10
Favori
115.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: UnderclassHero

quote:

Orijinalden alıntı: Andre Villas Boas

quote:

quote:

quote:

quote:

HERKES BİR ŞEYLER SÖYLEMİŞ AMA KİMSE DEMEMİŞKİ OPTİMİZASYONDA DÜZELMELER OLUCAK FİFA 12 KABUS OLDU KASMALARDAN OYNAYAMADIK OPTİMİZASYON DÜZELMEZSE DURUM KÖTÜ FİFA 11 GÜZELDİ OYNADIK AMA BÖYLE GİTMEZ

bilgisayarın kötü olursa kasar tabi

Bilgisayarımmı kötü ?hadi bilader hadi

eski bilgisayarım kötüydü ve oyunda kasmalar oluyordu am ayeni bilgisayarımda hiç böyle problem yok

Optimizasyonu bilmeyen adamlar yorum yapmasınlar

Forum silinebilir

Arkadaş doğru söylüyor.Optimizasyon sorununa dikkat çekmiş.Oyunu gayet rahat 60fps ile oynayabilecek sisteme sahip olupta sırf optimizasyon sorunu yüzünden (özellikle ATI sahipleri) takılma yaşanması

gerçekten hoş olmayan bir durum...

• quote:

Orijinalden alıntı: SKIPPER84

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

HERKES BİR ŞEYLER SÖYLEMİŞ AMA KİMSE DEMEMİŞKİ OPTİMİZASYONDA DÜZELMELER OLUCAK FİFA 12 KABUS OLDU KASMALARDAN OYNAYAMADIK OPTİMİZASYON DÜZELMEZSE DURUM KÖTÜ FİFA 11 GÜZELDİ OYNADIK AMA BÖYLE GİTMEZ

bilgisayarın kötü olursa kasar tabi

Bilgisayarımmı kötü ?hadi bilader hadi

eski bilgisayarım kötüydü ve oyunda kasmalar oluyordu am ayeni bilgisayarımda hiç böyle problem yok

Optimizasyonu bilmeyen adamlar yorum yapmasınlar

Forum silinebilir

Arkadaş doğru söylüyor.Optimizasyon sorununa dikkat çekmiş.Oyunu gayet rahat 60fps ile oynayabilecek sisteme sahip olupta sırf optimizasyon sorunu yüzünden (özellikle ATI sahipleri) takılma yaşanması

gerçekten hoş olmayan bir durum...

bendede ati var fakat 60 fps oynuyorum.. optimizasyon sorunu yok oyunda.. fifa 11 deki oynanış stili farklıydı.. size hızlı geliyordu oyun.. fifa 12 biraz daha kontrollü ve yavaş oynanıyor.. ayrıca oyundada donma vs yok.. tamamiyle sisteminizle alakalı.. ben internet cafeciyim bütün bilgisayarlarımda fifa12 yüklü ve hiçbirisi kasmıyor.. nvidia ekran kartıda var ati de..

• her kartta her sistemde yapmıyor aynı sorunu ama bazı bilgisayarlarda oluyor...İşyerimdeki bilgisayarda önceden hd4650 şu anda 8800gt evdeki bilgisayarımda hd5850 var bunların hiçbirinde sorun yok

fakat abimde hd3850 var ve d3doverrider programı olmasa anlık teklemelerden oynanmıyor oyun 60fps olmasına rağmen...Kısaca oyun kart yada sistem vs. seçiyor...
  • Balotelli Gol Sevinci eklenmiş oyuna hayırlı olsun :D

buyrun yeni video..

• quote:

Orijinalden alıntı: eRkannYLDZ

Balotelli Gol Sevinci eklenmiş oyuna hayırlı olsun :D

buyrun yeni video..

ahah iyi olmus bunu olucagını soylemıslerdı zaten :)

• türkiye ligi olmasa bile ilk gün gidip alacağım oyun yine.umarım türkiye milli takımının kadrsounda ismail köybaşı mustafa pektemek gibi isimler olur
  • Demo tarihi ?
  • Ciksin artik su demo yaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demo çıkmadı gitti yahu
  • Beyler demo tarihi belli değil mi?
  • 25 eylül amerika 28 eylül avrupa çıkış tarihi olarak düşünürsek oyunun.. demo çıkış tarihi ise tahminim eylül 15 civarında olacaktır... geçmiş seneleri hatırlayalım ve EA bu konuda istikrarlı davranıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baltazar11

quote:

Orijinalden alıntı: cryzlear

fifa 12 en berbat olanıydı " impact engine " olayı yüzünden kendi prestijini düşürdü çocuk oyununa çevirdiler resmen fifayı.

Senin oyuncu olmadığın yaptığın yorumlardan belli... daha tactical defending ile ilgili bile hiçbirşey bilmiyorsun...biliyorsanız konuşun yoksa susmak daha erdemlidir.

zırvalamayı kes düdük. senin yaşın kadar futbol oyunu oynadım ben. pes 13 demo versiyonunu denedim ve beğendim yıllar sonra bakalım fifa 13 ne gibi oynanış yenilikleri sergileyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katre.

güzel video.. her yeni videoda sabırsızlığım dahada artıyor... çok güzel bir oyuna geliyor gibi.. geçen sene İmpact engine ve Tactical defancing yeni olduğu için tam oturmamıştı sistem.. bu oyunda dahada güzel olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Katre.

Vaay spikeri beğendim
  • Trailer çok güzel. Demo tarihinin belirlenmesi de iyi oldu

• Şu parça çok iyi olmuş
  • Fifa 13 te ses komutları olacakmış doğru mu ? Oyuncu değişikliklerini taktikleri oyuncunun müsait bir pozisyona koşup koşmamasını söyleyebilecekmişsiniz.Ve eğer ofsayt veya penaltı olduğunda sesli bir şekilde hakeme küfür ederseniz oyuncunuz oyundan atılacakmış ne mükemmel değilmi ben sabırsızlanmaya başladım bile sizinde bu konuda yorumlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Call Of Murat

Fifa 13 te ses komutları olacakmış doğru mu ? Oyuncu değişikliklerini taktikleri oyuncunun müsait bir pozisyona koşup koşmamasını söyleyebilecekmişsiniz.Ve eğer ofsayt veya penaltı olduğunda sesli bir şekilde hakeme küfür ederseniz oyuncunuz oyundan atılacakmış ne mükemmel değilmi ben sabırsızlanmaya başladım bile sizinde bu konuda yorumlarınızı bekliyorum

kinectten sonra move desteği onaylandı, fakat senin bu yazdıklarını ilk senden duyuyorum hocam hakeme sövme olayı felan olacaksa mükemmel ötesi olur ben paso kart görürüm ozaman

• quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

quote:

Orijinalden alıntı: Call Of Murat

Fifa 13 te ses komutları olacakmış doğru mu ? Oyuncu değişikliklerini taktikleri oyuncunun müsait bir pozisyona koşup koşmamasını söyleyebilecekmişsiniz.Ve eğer ofsayt veya penaltı olduğunda sesli bir şekilde hakeme küfür ederseniz oyuncunuz oyundan atılacakmış ne mükemmel değilmi ben sabırsızlanmaya başladım bile sizinde bu konuda yorumlarınızı bekliyorum

kinectten sonra move desteği onaylandı, fakat senin bu yazdıklarını ilk senden duyuyorum hocam hakeme sövme olayı felan olacaksa mükemmel ötesi olur ben paso kart görürüm ozaman

dedikleriniz sadece xbox kinect'te olacak.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.