Şimdi Ara

Fifa 2013'e Türkiye Ligi Geliyor !! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
95
Cevap
0
Favori
11.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkçe spikerde olsa keşke tadından yenmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

önce tactical defance saçmalığını ve online modda taktik yapamama saçmalığını kaldırsınlar . resmen oyuında köle gibi istedikleri şabolnda oynamaya zorlatıyorlar

+1 Tactical Defans güzel fakat zor,Pres dediğin E+D Basıcaksın gidicek alıcak

Online Mod'a gelirsek öncelikle her seviye için ayrı lobiler kursunlar adamlar geliyor ilk golden sonra çıkıyorlar doğru düzgün zevk alınmıy
    or.
  • Su Fifa'nın grafikleri cok kötü . Nasıl oynayabiliyorsunuz anlamıyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D-dokuzyüz

Her yıl 4 gözle beklediğim oyunu gecen sene türkiye ligi yok diye toplasan 5 kere oynamısımdır.Bu sene cıksında sowla kuyla tino costayla costuralım

+9999999 bende öyle 2-3 kere anca açtım,Biz de Q7-Manuel Fernandes-Simao Sabrosa ile coşalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WithinTemptation

Su Fifa'nın grafikleri cok kötü . Nasıl oynayabiliyorsunuz anlamıyorum .

• quote:

İlginç bir düşünce bence Pes'i grafik konusunda 10'a katlar.
  • quote:

Şimdi sen Pes'in grafiklerine çok iyi dersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

quote:

Şimdi sen Pes'in grafiklerine çok iyi dersin.

Ben oyunu yüklediğimde grafikler atari gibi oluyor. Onun ayarı var sanırım bu kadar COK üzerime geldiginize göre.

• PES'ciler basmış konuyu
    İyi güzel oynayın da, şu PES'i Fifa karşısında ne olursunuz savunmayın. Grafik oynanış gerçekçilik hepsi yerlerde fakat siz hala gelmiş Pes'in grafikleri daha iyi vs. diye boş boş dolanıyorsunuz.
    PES'e Türkiye Ligini daha çoook beklersiniz. Türkiye ligine gelene kadar daha çook lig var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NK95

quote:

Her yıl 4 gözle beklediğim oyunu gecen sene türkiye ligi yok diye toplasan 5 kere oynamısımdır.Bu sene cıksında sowla kuyla tino costayla costuralım

+9999999 bende öyle 2-3 kere anca açtım,Biz de Q7-Manuel Fernandes-Simao Sabrosa ile coşalım.

samet hoca istemiyormuş küu7yi o gidecek muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NK95

quote:

samet hoca istemiyormuş küu7yi o gidecek muhtemelen.
  • geç bile kaldı pes 12 full yamasız türkçe
  • biran once pes 2013ede gelmelı ektreme indirmek ıstemıyorum guzel yanları var ama ılk gırdıgımde gormek ıstyorum Türk ligini
  • hiç Türk takımlarıyla oynamasam da güzel bir gelişme

• Fifa 11'ün hastası olup, Fifa 12'ye bir türlü ısınamamıştım çünkü içinde Fener yoktu, Barça,Barça nereye kadar. Süper oldu bu haber.
  • eskiden fifa 6 yada 7 idi galiba bunlardan birinde süper lig vardı diye hatırlıyorum doğruysa fifa
  • quote:

Orijinalden alıntı: metastorm

eskiden fifa 6 yada 7 idi galiba bunlardan birinde süper lig vardı diye hatırlıyorum doğruysa fifa

O kadar geri gitmeye gerek yok 11de,10da,9da vs. epey bir Fifa'da vardı da geçen yıl şike yüzünden (TFF gidin tek tek görüşün deyince) yetiştiremediler.
  • pes'in en büyük eksiği zaten liglerin çok az olması bu olursa pes tadından yenmez ama şuan fifa çok önde takım sayısı olarak
  • anket yapılmıştı bir ara onun sonucu da böyle çıkmıştı sanırım
  • Bunun gameplay videoları çıktı mı ya ne zaman çıkar ki oyun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.