Şimdi Ara

Fifa 2013 Tuş Ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
21.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar şu klavye tuş ayarlarını bi türlü yapamadım yapabilenler yardımcı olabilirmi acaba ?

• Lütfen birisi yardım etsin
  • evet beyler bende yapamadım... asd ve yön tuşlarını nasıl ayarlicaz. Her sene aynı saçmalık. Neden otomatik olarak yapmazlar merak ediyorum.....
  • Biri yardım etsin lütfen
  • Fifa nın bu tuşlarda ki akıl almaz mantığını anlayabilen var mı acaba?Neden böyle yapıyorlar? Fifa 10 dan sonra dağıttılar resmen.Rezillik ötesi.Klavye oyuncusuyuz arkadaş biz.Klasik adamız,ne uğraştırıyorsun bizi boş işlerle.Kol taktım onda bile ayarlar tam değil,garip garip şeyler.
  • klavye ile oynayacaklar
    ayarlardan klasik yerine alternatif seçip daha sonra şut,pas vs ayarlarını kendinize göre yapın ve geri çıkarken kaydedin,alternatif yapınca ok tuşları yön tuşları oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhlakPolisi

klavye ile oynayacaklar
    ayarlardan klasik yerine alternatif seçip daha sonra şut,pas vs ayarlarını kendinize göre yapın ve geri çıkarken kaydedin,alternatif yapınca ok tuşları yön tuşları oluyor

ss ile açıklayabilir misin zahmet olmazsa?ayarlarda bir sürü yer var klasik seçeneğini göremedim.herkes yararlansın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 2023 Klavye Ayar Sorunu
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einheitsfront

quote:

Orijinalden alıntı: AhlakPolisi

klavye ile oynayacaklar

ss ile açıklayabilir misin zahmet olmazsa?ayarlarda bir sürü yer var klasik seçeneğini göremedim.herkes yararlansın

ss değilde alıntı yapayım
    http://www.chip.com.tr/forum/fifa-13-demo-tus-ayarlari-kombinasyonu-degistirme_t251462.html

• arkadaşlar ayarla falan uğraşmayın ben klasik fifa ayarını yaptım aşağıdaki dosyayı indirin settings dosyasını belgelerimdeki fifa 2013 klasörünün içine atın daha sonra oyunu çalıştırın profil ayarı kerem i seçin ve girin.
    not : settings dosyasının ismindeki son bölümdeki kerem yazısını istediğiniz isimle değiştirebilirsniz. dosya virüssüzdür

http://www.dosya.tc/server22/MEeojg/Settings.rar.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcalisir

Lütfen birisi yardım etsin

dostum ayarla falan uğraşmayın ben klasik fifa ayarını yaptım aşağıdaki dosyayı indirin settings dosyasını belgelerimdeki fifa 2013 klasörünün içine atın daha sonra oyunu çalıştırın profil ayarı kerem i seçin ve girin.
    not : settings dosyasının ismindeki son bölümdeki kerem yazısını istediğiniz isimle değiştirebilirsniz. dosya virüssüzdür

• arkadaşlar press i hangi tuş kombinasyonlarıyla yapıyoruz?
  • arkadaşlar bilen biri yok mu yahu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: brifing

arkadaşlar bilen biri yok mu yahu??

Legacy defansmı oynuyorsun Tactical defansmı? Normalde Tactical ayarlı pas tuşuna basılı tutarak pres yapıyosun topu almak içinde rakibe yaklaşınca şut tuşuna basıp hamle yapıyorsun. Legacy ise eski düzen sadece pas tuşuna basılı tutarak pres yapabilir top alabilirsin.
  • arkadaşalar bir kere ayarlayınca kolay aslında ögreniyorsunuz girin ayarlardan klavyeyi secin q veya w du tam bilmiyorum onunla geçin sayfaları Attack kısmında ki tuşları ayarlarsanız zaten ayarlanmış olur üstten aşağı dogru ayarlarsınız finess falan dedigi kısmına shift falan yapın ve orda en alttaki yön ayarlarını da f g r v ye ayarlayın shift e basılı tutup hareket falan da yapabilirsiniz klavyede bu sayede.

Benim sıkıntım fifa 12 de ctrl yi yayarlayabiliyorduk 2013 de ayarlnmadı alışamadım daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brifing

arkadaşlar press i hangi tuş kombinasyonlarıyla yapıyoruz?

dostum ayarı gönderdik ya onda tüm ayarlar yüklü zaten
  • dostum Allah senden razı olsun. Allah ne muradın varsa versin. sen olmasan bu gece kanser olacaktım herhalde. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy_dance

quote:

Orijinalden alıntı: kerimcalisir

Lütfen birisi yardım etsin

dostum ayarla falan uğraşmayın ben klasik fifa ayarını yaptım aşağıdaki dosyayı indirin settings dosyasını belgelerimdeki fifa 2013 klasörünün içine atın daha sonra oyunu çalıştırın profil ayarı kerem i seçin ve girin.

pires yapma top kapma tuşu hangisi acaba kardeşim

• kerem kardes sana cok cok tşk ederim bütün kafeciler sana duacı :)
  • arkadaşlar fifa 13 te tuş kombinasyonlarını ayarlayamadım.mouse olayı vardı onu iptal edip sadece keyboard yaptım fakat yön tuşlarını oklarla oynamak için ayarlayamıyorum.yön tuşları diğer harflerde oluyor ama oklarla olmuyor neden acaba bilen biri yardım etsin lütfen
  • arkadaşlar benim problemim biraz daha farklı. Ayarlardan only keyboard ı seçmeme rağmen menüde klavye işlemiyor. menüdeki seçenekleri sadece mause ile kullanabiliyorum. Oyunla ilgili sitelerde oyuna girmeden yapılan ayarlardan klavye ayarları bölümünden tuşa ayarlarlarının yapıldığı söylenmiş. (resimdeki ekrandan) ancakbende o ayarlarda klavye ayarları yokyalnızca game pad ayarları var. yardımcı olabiliecek kimse var mı ?
    http://img19.imageshack.us/img19/599/fifasetting.jpg
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.