Şimdi Ara

FIFA 2014 [ANA KONU] (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.927
Cevap
8
Favori
115.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ps3 icin fifa 14 turkce yama varmidir olurmu acabba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkdaşlar fifa'ya başladığımdan beri sadece head to head oynuyorum. Fut hiç bulaşmak istemiyorum. Onun dışında oynabileceğimiz online mod var mı? Bir de çoğu zaman rakiplerim yenik duruma düştüğünde özellikle de fark açıldığında çıkıyorlar oyundan. Bunun için bir çözüm var mı?
  • Superonline fiber bağlantısına sahip olupta, Fifa 13 veya Fifa 14'de Firewall Status'u Open(yeşil) olarak gözüken var mı? Bu yüzden çok fazla lag var oyunda.

Bende Firewall status devamlı olarak Moderate(Sarı) olarak gözüküyor. Normal Adsl kullanırken yeşildi ama fibere geçtikten sonra böyle oldu. DMZ'yi açtım, modemin firewall'ını kapattım ama yine aynı.
  • arkadaşın dediği gibi momentuma karşı en etkili yol pas yapmak kısa ve kendı sahanda bi süre yapınca etkili oluyor :)
  • lütfen rica ediyorum biri cevaplayabilir mi.

1. hakemin başlangıc düdüğüne kadar maça giriş görüntüleri temcit pilavı gibi her defasında neden seyrettirilir?

2.1.maddeyi uygulayan kişilere nedense her defasında neden mağlup olunur? :D
  • arkadaşlar pc de kariyer yapıyorum da diyelim 2025 teki en yüksek potansiyelli futbolcuları bulabileceğim bir site varmı
  • http://www.futwiz.com/en/career-mode/players?order=potential&s=desc buyur kardeşim bu site gayet güzel sol taraftan filtrede kriterleri belirleyip oyuncu aratabilirsin . yalnız direk 2025 için bir şey söyleyemez herhalde .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkancr -- 19 Mayıs 2014; 0:33:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkancr

http://www.futwiz.com/en/career-mode/players?order=potential&s=desc buyur kardeşim bu site gayet güzel sol taraftan filtrede kriterleri belirleyip oyuncu aratabilirsin . yalnız direk 2025 için bir şey söyleyemez herhalde .

çok teşekkürler
  • pas attığım adam mal mal bakıyo topa gitmiyo topun ona gelmesini bekliyor. bi tuş filan var mı o adamı topa koşmasını sağlayacak. bide ofsayt taki adam topa koşuyor. bunların ayarı filan var mı yoksa fifanın saçmalığı mı. Ultimate teamde oynuyorum
  • Karşılıklı oynamak isteyen benim gibi acemiler varsa eklesin oynarız.
  • Arkadaşlar yardımlarınız gerekiyor kontüroller hakkında bazı sorularım var.
    1- savunma pek iyi yapamıyorum top calmak icin x tuşuna basıyorum adamın yanına gidiyor ama topu almıyor.

2-Bu 2'li mücadelelerde hep kaybediyorum omuz atma gibi bir tuş var mı ?

3-Birde en büyük problemim top sürmek yani hareketler. Koşarken aniden stop yapmak veya ufak fake atma gibi kombinasyonları bana öğretir misiniz .

Tek yapabildiğim kısa ve derin passlar yani amatörüm yardımlarını bekliyorum lütfen es gecmeyin ( ps3) oynuyorum
  • Guzel oyun Ama Momentum Olayı Çok saçma
  • Ulan momentum filan dediniz beni oyundan soğuttunuz ya. Online seasons oynuyorum. Hakkaten varmı böyle bişey ya
  • Arkadaslar bu oyunda offline olarak oynanan pesteki Master Lig gibi bir mod var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: AVSEQ01.DAT

Ulan momentum filan dediniz beni oyundan soğuttunuz ya. Online seasons oynuyorum. Hakkaten varmı böyle bişey ya

Kesinlikle var. ve iğrenç birşey. az önce tots tevez normal tevezden maç boyunca daha yavaştı. aynı chem ve full fitness ile.
  • Online season mod a basladim , inanin oyundan sogudum. Bu momentum mu nedir bilmiyorum ama oyunu aldima pismanim .

Sorunlarim :

1- Ben oyunu head to head oynamak icin aldim canim istedigimde karsima rakip bulayim diye gercekten bu modda cok gercekci , rakip orjinal kadrolarla oynadigi zaman tam istedigim gibi ama malesef karsima malesef cok az orjinal kadroyla gelen oluyor yada yenilince hemen kendi özel olusturdugu takimla oynamaya basliyorlar.

2- Season Mod gercekcilikten uzak , tek kale oynadigim macta ronalda ceza sagasinin disinda tek bulustugu topla cok uzaktan 90 i avliyor olacak sey degil gercekten .Yada bazi oyunuclar benim arkamda kalmasina rahmen birden kosarak benden hizili bir sekilde topu kapiyorlar. Ikili mücadelerde olmayacak sekilde topu kapiyorlar falan . Bunlarin hic birisi head to head mod da olmuyor.

3- Lag...Malesef maclarda cok lag oluyor benim internet cok iyi olmasina rahmen karsimdaki rakiplerin internetleri cok kötü oluyor bazen bunu nasil engellerim , rakibi internet gücüne göre secemez miyim öyle bir ayar yok mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Öğrenir

quote:

Orijinalden alıntı: AVSEQ01.DAT

Ulan momentum filan dediniz beni oyundan soğuttunuz ya. Online seasons oynuyorum. Hakkaten varmı böyle bişey ya

Kesinlikle var. ve iğrenç birşey. az önce tots tevez normal tevezden maç boyunca daha yavaştı. aynı chem ve full fitness ile.

• arkadaşlar merhaba, orjnal oyuna moddingway yaması kurmak istiyorum. fakat biraz araştırdım bir sürü versiyonu var. şimdi tr ligi dahil full kapsamlı yama hangidir acaba? bilenler paylaşırsa çok mutlu olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diderdrogba

arkadaşlar merhaba, orjnal oyuna moddingway yaması kurmak istiyorum. fakat biraz araştırdım bir sürü versiyonu var. şimdi tr ligi dahil full kapsamlı yama hangidir acaba? bilenler paylaşırsa çok mutlu olurum.

Yama, tek koldan yürüyor; zamanla güncelleniyor. Yamanın tüm sürümlerini indirmen gerekiyor; ancak bazı kolaylıklar sunmuşlar. Paket olarak sunulan AIO sürümler var. 1.7.1 AIO sürümü kurduktan sonra 2.5.1'e kadar tüm sürümleri tek tek kuracaksın.
  • Beyler oyun benim laptopta laptopu tv ye HDMI la bagliyip laptopa da kol baglayip buyuk ekranda oynayabilir miyim ?

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.