Şimdi Ara

FİFA 2014 ULTİMATE ONLİNE LİG SORUNU ACİLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba. 1 ay öncesine kadar sorunsuzca oynamış olduğum fifa 14 son 1 aydır sorun çıkartmaktadır. Online lig yapmaya çalışıyorum server hatası vermektedir. Hatanın resmini çektim sizlerle paylaştım. Eğer şuanda hali hazırda fifa 2014 ultimate sezon oynayanlar varsa beni bilgilendirsin lütfen. 140 tl para verdim aldım ama oynayamıyorum. Sorun nerden kaynaklanıyor çokta merak etmekteyim açıkcası. İlgilenenlere şimdiden çok teşekkürler.

• dostum 1 ay bu hatayı vermesi saçma bence ea help le bi görüş çözüm bulurlar
  • Abi şu oyunu oynayan yok mu ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan_844

Arkadaşlar herkese merhaba. 1 ay öncesine kadar sorunsuzca oynamış olduğum fifa 14 son 1 aydır sorun çıkartmaktadır. Online lig yapmaya çalışıyorum server hatası vermektedir. Hatanın resmini çektim sizlerle paylaştım. Eğer şuanda hali hazırda fifa 2014 ultimate sezon oynayanlar varsa beni bilgilendirsin lütfen. 140 tl para verdim aldım ama oynayamıyorum. Sorun nerden kaynaklanıyor çokta merak etmekteyim açıkcası. İlgilenenlere şimdiden çok teşekkürler.

Hocam tamamıyla aynı sorun bende de var, benimki 1 aydan da fazla oldu, en son ne zaman oynadığımı hatırlamıyorum bile. Ve işin kötüsü ne yapacağımı da bilemiyorum, yabancı forumlarda da var aynı soruna sahip insanlar ama çözüm yok maalesef.

• Hocam herhangi bi çözüm bulabildin mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.