Şimdi Ara

FIFA 2018 Dünya Kupası | Kosova 1 - Türkiye 4 | (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
2.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maç sonu bakalım neler söyleyecek fatih terim. Şu prim meselesini falan adam gibi bi anlatsınlar artık.

Bu arada sizce gruptan çıkma şansımız ne kadar? İzlanda- Hırvatistan berabere biterse hırvatistanın altında 3 takım 11 puan olacak
  • Hasan Ali çıkıp İsmail giriyor kapattım tvyi yeter bugünlük
  • Maşık
  • Emre gokhandan dayak yicek

• hasan ali kaldırım - ismail köybaşı değişikliğinin nedenini çok merak ediyorum. Acaba ne düşünmüş olabilir imparator..
  • İzlanda 90'da gol attı grupta işler karıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

Maç sonu bakalım neler söyleyecek fatih terim. Şu prim meselesini falan adam gibi bi anlatsınlar artık.

Bu arada sizce gruptan çıkma şansımız ne kadar? İzlanda- Hırvatistan berabere biterse hırvatistanın altında 3 takım 11 puan olacak

izlanda gol attı. Hangi sonuç bizim işimize daha çok gelir? Kötü oldu sanki gol atmaları
  • quote:

quote:

Maç sonu bakalım neler söyleyecek fatih terim. Şu prim meselesini falan adam gibi bi anlatsınlar artık.

izlanda gol attı. Hangi sonuç bizim işimize daha çok gelir? Kötü oldu sanki gol atmaları

bayaa kötü oldu hemde

• Ozan Tufan senin de hakkın verilene kadar savunacağız..
  • Ozana laf atanlar burdami cocuk 22 yasinda 36. Galiba milli maci boyle giderse rekor kiracak milli takimda iyi oynuyor iyi bi hocayla cok iyi olabilir ama fenerdeki halini begenmiyorum o ayri

• Arda game over Takım çok iyiydi İmparator yanındayız.
  • Deve Katili kullanıcısına yanıt
    çünkü hocanın bile haberi yok. aynı bizde olduğu gibi. genç takım gol rekoru kırarak şampiyon oluyor ve o genç takımdaki hiç kimse bir maç bile oynamadı. ismaili kanat oynattık genede genç takımdan adam oynatmadık. galiba igor tudoro soruyorlardı altın nesil olarak ifade edilen genç takımınızdan birkaç isim kadroya alacak mısınız diye o da bayağı şaşırmıştı yüz ifadesinden belliydi.

geçenlerde trtsporda avrupa futbolu diye program izliyordum yusuf kenan orada bu konudan bahsetti hatta fatih terimin sırf bu altın jenerasyonu olarak nitelendirilen oyuncu grubundan faydalanmak için galatasarayın başına geçeceğini söylemişti.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.