Bildirim
FİFA 2018'li origin hesabı arıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Kardeş selamun aleyküm bana yardımcı olabilir misin? Ultimate team de paket açılışından çıkan oyuncuları satamıyor muyuz??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ultimate team modunda sahip olunan paketler satılabilir ve satılamayan olarak 2'ye ayrılır. Misal kadro kurma görevinden sahip olacağın paketler ekseriyet satılabilir olur. EA'nin hediye olarak verdiği yahut haftalık görevler karşılılığında edinilen çoğu pakette satılamaz olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProofFatih -- 24 Ağustos 2018; 1:6:22 > -
Paket satmak değil hocam paketten çıkan oyuncuyu satmak istiyorum ama transfer listesine yollayamıyorum. Hızlı sat var onda da 0 coin yazıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oradan anlaman gerekiyor ki; o oyuncu satılamaz nitelikte. Hafta sonu ligi, büyük karşılaşmalar, kadro savaşları yahut coins karşılığı edinip açtığın paketlerden çıkar her içerik satılabilir nitelikte olur.
-
Teşekkür ederim sağol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X