Şimdi Ara

FIFA 2018 Yılın Futbolcusu Adayları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feint-TR

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Gol + asist.

Ayrıca Messi tek kişilik oynadı. Barça ve Arjantin

Ronaldonun arkasında bale modric kroos falan vardı.

Portekiz de gayet iyiydi uruguaydan bir tık daha iyiydi ama elendi. Casperonaldonun hayaletliği de vardı

Şu yorumu yazıp benim haklı olduğumu kabullenip sonra tükürdüğünü yalaman da ayrı bir konu da hadi onu geçiyorum. Sen zaten o ettiğin hakarete layıksın da bu lafları yazdığına göre başkasına ithamda bulunman tuhaf. Hem kendini rezil ediyorsun hem de rezilliğini kelime oyunlarıyla başkasına yıkmaya çalışıyorsun. İkisinin de 30 golü varmış kimi kandırıyorsun sen takvim yılına göre bu ödül veriliyorsa Ronaldo en az 5 gol üstün ki çok daha az maça rağmen. Kupada oynamayan adama da kupada oynamadı diye kupa üzerinden eleştiri getirecek kadar acizsin. CdR oynamayan adama CdR'de iş yapamıyor diyen zavallılar sizi. Beleşçinin tek iyi olduğu alan lig. Dünya Kupası ve CL Ronaldo'nun beleşçiyi gömmesi için yeter ki CdR bir kıyas noktası değil.

Hadi yol al şimdi rezil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 31 Temmuz 2018; 18:32:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Gol + asist.

Ayrıca Messi tek kişilik oynadı. Barça ve Arjantin

Ronaldonun arkasında bale modric kroos falan vardı.

Portekiz de gayet iyiydi uruguaydan bir tık daha iyiydi ama elendi. Casperonaldonun hayaletliği de vardı

Şu yorumu yazıp benim haklı olduğumu kabullenip sonra tükürdüğünü yalaman da ayrı bir konu da hadi onu geçiyorum. Sen zaten o ettiğin hakarete layıksın da bu lafları yazdığına göre başkasına ithamda bulunman tuhaf. Hem kendini rezil ediyorsun hem de rezilliğini kelime oyunlarıyla başkasına yıkmaya çalışıyorsun. İkisinin de 30 golü varmış kimi kandırıyorsun sen takvim yılına göre bu ödül veriliyorsa Ronaldo en az 5 gol üstün ki çok daha az maça rağmen. Kupada oynamayan adama da kupada oynamadı diye kupa üzerinden eleştiri getirecek kadar acizsin. CdR oynamayan adama CdR'de iş yapamıyor diyen zavallılar sizi. Beleşçinin tek iyi olduğu alan lig. Dünya Kupası ve CL Ronaldo'nun beleşçiyi gömmesi için yeter ki CdR bir kıyas noktası değil.

Hadi yol al şimdi rezil.

Alıntıları Göster
    Hocam sen ya şizofrensiz ya da körsün, o yorumu ben mi atmışım yani

Neyse seninle ayrı dünyaların insanı olduğumuz ortaya çıktı, doğru hastaneye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Feint-TR

Hocam sen ya şizofrensiz ya da körsün, o yorumu ben mi atmışım yani

Neyse seninle ayrı dünyaların insanı olduğumuz ortaya çıktı, doğru hastaneye.

Alıntıları Göster
    O zaman ne atlıyorsun yorumuma maydonoz olmak mı kaldı sana neyse ne kadar beyni olmayan biri olduğunu ortaya çıkardım sen de bu yeme düştün. Zaten seni sezon istatistiğiyle yılın futbolcusuna aday gösterilemeyeceği konusunda rezil ettim.

Yallah şimdi köyüne git makarna yemeye devam et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 1 Ağustos 2018; 1:3:35 >

• Ronaldo olacak tartışmasız. Ronaldodan başkasına vermek haksızlık olur. Sırf yeni bir isim alsın diye ödülü hak edenden alıp başkasına vermenin anlamı nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ronaldo'nun bu sene de ödülleri alıp öne geçmesini hazmedemiyorlar tek açıklaması bu.
  • cl finalisti salah yerine her kupada tokatlanan messiyi sececeklerini dusunmek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

cl finalisti salah yerine her kupada tokatlanan messiyi sececeklerini dusunmek
    messinin bu sezon aldığı kupa sayısı > salahın aldığı kupa sayısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salah

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hak eden 2 isim var

Ya Ronaldo ya Modric . Bu ikisi alamazsa da Mbappe Varane diye gider , Messinin bu yıl ilk 5 te dahi yeri yok kandırmayın kendinizi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.