Şimdi Ara

FIFA 2020 ne yaptıysam açılmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun hiç bir şekilde açılmıyor. Geforce'da oyunu optimize ederken "Geçerli oyun ayarlarını alamıyor. Oyunu başlatmak ve kapatmak ve ya oyun içi ayarları düzenlemek bu sorunu çözmelidir" diye bir uyarı alıyorum. Sürücüyü güvenli mod'da kaldırdım yeniden yükledim. Son sürümü yüklü bu arada. FIFA 2020!yi yeniden silip yükledim. Diğer oyunlar açılıyor örneğin; FIFA 19. Ne yaptıysam FIFA 2020 açılmıyor. Demo oyunu da açılmıyor ayrıca FIFA 2020'nin.
    Format dışında önerisi olan var mı? Yazarsanız çok sevinirim.

• Belgelerden fifaconfig 'e girip sıfır olan dx'i 1 yap düzelecektir.1 yaptıktan sonra ayarları kurcalarsan tekrar otomatik sıfır oluyor
  • Benzer bir sorunu ben de yaşıyorum. Oyun açılıyor ancak siyah ekranda kalıyor. Öneri yapan arkadaşın dediği gibi directx i 1 e getirdim fakat sorun devam ediyor. Siz bir çözüme ulaşabildiniz mi? Yardımları bekliyorum.
  • Sorun format ile çözüldü. Aynı sorunu yaşayan olursa belirteyim.
  • merhaba arkadaşlar...bugun fifa 20 aldım yaklaşık 6 dvd ...oyunu origin uzerinden kurdum fakat playa basıyorum siyah ekran geliyor 5 sn felan durup kapanıyor oyun açılmıyor...oyun ayarlarına tıklıyorum uyarı veriyor ayarlarada girmiyor ...sorun ne olabilir..yardımcı olabilecek varmı...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.