< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
FIFA 22 [PC ANA KONU] (32. sayfa)
-
-
çok haklısın hocam ve ben fifayı hep online oynuyorum PC de hiç keyif alamıyorum yıllardır diyelim evde eşiyle ailesi ile offline oynayan için hiç sıkıntı değil PC de oynamak ama online için konsol özellikle PlayStation iyi bir tercih olur
gerçi konsol treni kaçtı artık ekonomi den dolayı 2017 den sonra teknoloji ürünleri ve herşey uçtu gitti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fifa 23 için pc yi satabilirsem ps5 düşünüyorum pc de sadece fifa oynuyorum en mantıklısı ps5 Digital versiyon
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bilgisayarınızı FIFA için satmanızı önermem nedenine gelecek olursak FIFA 23’ten sonrası büyük bir soru işareti, Çünkü FIFA ismi ile anlaşmaları bittiği için 24. oyun lisans sponsorluk reklam ve görsel olarak farklı bir şey olarak gelebilir
Gerçi bu durumun firmayı pek etkileyeceğini düşünmüyorum çünkü şampiyonlar Ligi lisansı sadece çevrimdışı oyunlarda görsellere etki ediyordu ve bu firma zaten futta Şampiyonlar Ligi’nin hiçbir görselini kullanmadı ve ben sırf bu görsel kalitesizlik yüzünden Ve online olarak fut Haricinde tek bir seçenek olan online sezonu oynuyodum tabii ki de bağlantı kalitesi çok kötü on maç hakkımız varsa bir sezonda altı tanesi dünyanın bir ucundan denk gelen oyunculardan oluyordu 120 160ms Gecikme süreleri ile oynuyoruz diğer dört maçta da çok nadir 60 70 50 arasında denk geliyordu
Eğer kullanıcı YouTubeer değilse Fifa da futtan Oyun oynayarak maddi gelir elde etmiyorsa elindeki bilgisayarını satıp konsol alması bence pek de düzgün bir tercih değildir tabii ki de tercih sizin kararınız da saygı duyarım
Ve bu firma o kadar çakal şerefsiz bir firma ki fut Kumarhanesinden dünyanın parasını kazandığı için ve insanları bu oyun moduna mahkum bırakmak için fut Haricinde insanların online olarak maç oynamasını baltalıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Başkan selamünaleyküm ben görsel yırtılma olmadan hemde tuşlar hantallaşmadan bilgisayarda oyunu oynamayı çözdüm gibi tam konsol ayarında olacak nasip olursa saat 21:00’den sonra fırsat bulduğum vakitte detaylıca anlatacağım inşaALLAH
Bilgisayarını satma hiç gerek yok
Beklemedeyiz hocam
Sadece FIFA oynuyorsanız, Xbox Series S de alabilirsiniz, CrossPlay geliyor ve Xbox Series X|S ile PlayStation 5 çapraz oynayabiliyor.
-
hocam ben d-pad lerle oynamadığımdan dolayı sadce ps kolları uygun oluyor bana 2022 yılında yön tuşlarıyla oynayan başka kimse yoktur sanırım :)
-
Arkadaşlar selamünaleyküm hayırlı sabahlar şimdi bir fırsat buldum yardımcı olmaya çalışayım dedim
nvidia Denetim masasına giriyoruz 3D Ayarlarının yönetilmesi bölümüne girip
Genel ayarlara giriyoruz
Düşey senkronizasyon = açık(Bunun açık olduğuna çok takılmayın program ayarlarına girip FIFA 22de bu ayarı Kapalı olarak seçeceğiz)
Maksimum kare hızı 119
Monitör teknolojisi G-sync
Bir daha fotoğrafta çıkmadı altta Tercih edilen yenileme hızı ayarına kullanılabilecek en yüksek değer yapıyoruz
Kaydedip çıkıyoruz
Ben 144 hızında da denedim ama çok hızlı sahnelerde görüntünün altıyla üstünde gecikme oluyor 119 en ideali gibi oldu gece denedim çünkü PlayStation beşte de oyun 120 hızda oynanıyor zaten hareket bazında hiçbir kaybınız olmayacak merak etmeyin tepki olarak gecikme olarak 140 dörtlü 120 arasında hiçbir fark yok FIFA için konuşuyorum hantallık falan da olmayacak hem görüntüde yırtılma olmayacak konsoldaki gibi hem de kontrolcü akıcı olur Konsoldaki gibi
Bir de ben de üçüncü parti uygulamalar oyunu windows atıp tekrardan oyuna girince sapıtıyor kontrol gidiyor
Steamde Şu şekilde kullanmaya başladım
Ben bu şekilde hem hantallık olmadan hem de 119’u hızda herhangi bir yırtılma olmadan konsol ayarında oynuyorum inşaALLAH Benim gibi bu iki sıkıntıdan muzdarip olan arkadaşlarında sıkıntısına çözüm olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schi20phrene -- 6 Temmuz 2022; 11:22:0 >
-
Eline sağlık reis
Rica ederim hocam inşaALLAH Deneyen arkadaşlarda sorun gider ve keyifli şekilde konsol ayarında oynarlar
arkadaşlar bu sefer oldu elhamdülillah
en son oyunda ortalama 120 140 yeryer 200 en az 90 olmasına rağmen sonuç 7-4 oyunda anlık olarak yon verme becerı harekelerı falan cok kıyak yapılıyor tam konsol ayarı oldu
-
oyunun adı fifa olmasına ragmen herkes psg aldıgı için bnde artık psg alıyorum - sevdiğimden degıl ama mecburıyetten
-
arkadaşlar onlıne modda bunu nasıl yapıyorlar bu elemanların görselı şampiyonlar ligi gçrselı ama takımları kendı karma takımları bu tarz gorsellık yanı şampıyonlar lıgı atmosferı FUT ta var mı varsa hangı modda acaba - bu atmosfer futta olmadıgı ıcın ben futa gırmıyordum konu hakkında yardımcı olursanız sevırım saygılarımla
EA SPORTS FIFA esportsyoutubeTwo TITANS of the FIFA eSports scene - Tekkz and Nicolas99FC - go head-to-head in the Winners Final of the FIFA 22 eChampions League. Whoever wins guarantees their spot in the Grand Final. Subscribe: https://www.youtube.com/eafifaesports?sub_confirmation=1 #FIFA #FIFA22 #FGS22 #eCL 00:00 Starts 11:47 - Goal 1 12:54 - Goal 2 15:31 - Goal 3 26:13 - SAVE!!! 30:07 - Goal 4 32:02 - Goal 5https://www.youtube.com/watch?v=Da63ohdBFQo&ab_channel=EASPORTSFIFAesports
-
origin id erdidrkn ekle maç yapalım hocam
-
FPS sınırını 60 dediğimiz zaman ben 144 sabit oynuyorum hocam
-
Hocam bu gece bilgisayar başında olamayacağım yarın akşam nasip olursa oynarız siz beni ekleyebilirsiniz ekleyin ya da ben nasip olursa yarın akşam size davet gönderdim siz kabul edersiniz denk gelince oynarız
Hocam ancak şöyle bir durum var orada 144’e sabitle diyoruz ama oyunu 144’e sabitleyip dikey senkronizasyonu da açık hale getiriyor tamam görüntü bozulması olmuyor ama vsync Etkinleştirlediği için hantallık oluyor ve tepkilerde ciddi şekilde fark edilebilir gecikme oluyor
Benim görsellerde paylaşmış olduğum ayarları aktif edince ise
hem vsync Kapalı vaziyette oluyor hem de görüntü bazında yırtılma olmuyor
Sizin şu anda 144’e sabit ya bilgisayarımdan belgelerime girin FIFA’nın setup dosyasına girin orada FIFA setting Belgesinin içine giriş yapıp tıkladığınızda oyunun bilgisayarlarımızdaki Aktif ayarları metin halinde yazılı olacak dikkat ederseniz sizinkinde vsync 1 ( yani aktif ) Yazılı olduğunu görürsünüz işte Buda gecikmeye neden oluyor nasip olurda biz sizinle sizin ayarlarınız açıkken benim de yapılı olan ayarlarımla oynadığımızda diyeceksiniz ki ben tuşa basıyorum ama neden müdahale etmiyor ben aslında manevra yapmıştım niye yapmamıştı gibi sinir bozucu şeyler başımıza gelebilir nasip olursa yarın bunu deneyimleriniz
Ama benim göstermiş olduğum ayarda hem konsol akıcılığında ve konsol tepki süresinde oluyor herhangi bir görsel ve manevra kaybınız olmuyor
-
Bakalım hocam merak ettim. Sizi ekleyeyim ben müsait olunca kabul edersiniz. Maç yapalım bakalım nasıl olacak
-
Tamamdır hocam anlaştık nasip olursa yarın oynayalım
Olur hocam ben gece vardiyasında çalışıyorum gerçi ama akşam 9 a kadar müsaitim ben sizi ekledim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X