Şimdi Ara

FIFA 23 [ANA KONU] (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.278
Cevap
40
Favori
82.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler online maçlarda kalecim yok oluyor değişiklik yapamıyorum aptal aptal işler karşılaşan var mı ps5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google a fifa 23 sliders matt10 yazdığınızda çıkan değerleri oyunun içinde ki ayarlar bölümünden girerseniz daha gerçekçi bir oyun deneyimi yakalarsınız.
    Zira oyun bu haliyle futbolcuların deli gibi koşup birbiriyle çarpıştığı paslarin cetvelle çizilmiş mermi hızında gittiği langırt gibi ping pong gibi saçma sapan bir halde.Futboldan başka herşeye benziyor.
    Slider ayarları olmasa yüzüne bakmam oyunun

• Merhaba arkadaşlar. Yeni ps5 aldım ve fifaya geçmek istiyorum. Ps4 ya da ps5 sürüm arasında fark var mı? Yoksa cihaz her iki sürümü de aynı grafiklerde mi oynatıyor?

• mert1905x kullanıcısına yanıt

Maalesef aynı sorunu birkaç arkadaşımla beraber yaşadık. Online sezon maçlarında oluyor.  

• Yeni FIFA oyununun logosu belli oldu!

• Falcao1905 kullanıcısına yanıt
    Dağ kadar fark var hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    2 ay önce ps4 pro dan ps5 e geçiş yaptım fifa 23ün ps5 sürümünde ne kadar fark olabilir ki 1 2 animasyon dışında fark yoktur gerek yok 800 tl vermeye diye düşünerek ilk önce ps5 sürümünü almadım.
    1 2 hafta sonra ps plusa özel fiyatı 280 tlye indi fırsattan istifade hemen ps5 versiyonu aldım ve gerçekten daha güzel olduğunu oynarken hissediyorsunuz belki olağan üstü bir fark yoktur oynanış olarak ama file sesleri saha görünümü oyuncuların saç dalgalanmasına varana kadar bir sürü farklılık varmış bence ps5 in varsa ps5 versiyonunu almalısın şuan indirimdeyse kaçırma derim ama indirimde değilse de 800 tl vermeye gerek yok indirimi bekleyebilirsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Fark var 5 sürümünü al

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • espslash kullanıcısına yanıt

Akşam direkt bunu deneyeceğim hocam, teşekkür ederim. Sizin mesajlarınızdan sonra slider ayarları için birkaç deneme yaptım. Youtube'da bulduğum videolardan değişiklikler yaptım. Tempo ve hız düştü, daha gerçekçi oldu. Ama skorlar hala çok uçuk. Oynanış keyifli aslında, tek derdim gerçekçi sonuçlar olması şu an.

Teşekkürler.

• Merhaba ps5 aldım fifa 23 oynuyorum samsung Q65R tv var oyun modu acik ama kornerlerde duran toplarda goruntude siyah cemberler dalgalaniyor. goruntu ayarlari nasil olmalı yardimci olursaniz sevinirim

• steven_stiffler kullanıcısına yanıt

Rica ederim.Ben full kariyer oynayan biri olarak bu slider ayarlarıyla epey uğraştım.Oyun hızını yavaş tempoya getirmeyi unutma o saçma sapan karamboller de gidiyor.Markaj değerlerini arttırıp pas hızını yavaşlatın.Şut tutarsızlığını mutlaka arttırın her şut gol olmasın.Gerçek maçlarda olduğu gibi dağa taşa da gitsin çekilen şutlar.Kaleci kabiliyetlerini arttırın her gelen topu içeri almasınlar.Mutlaka kendinize göre denge bulursunuz.

• espslash kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz ayarları net şekilde gösteren bir yer bulamadım dediğinizi arattığımda bir sürü farklı ayar çıkıyor sizin ayarı yaptığınız yeri ya da kendi ayarlarınızı paylaşır mısınız

• fthcicek kullanıcısına yanıt
    Matt10twitter
    “Version 12 of our #FIFA23 @OperationSports Community Sliders are posted. This version we really focused on the balance of realism + difficulty in particular for those who play on slow-pace for World Class. Enjoy!”
    https://twitter.com/Matt10L/status/1606720238279888898
  • FIFA 15 TÜRKİYE LİGİNİN EN İYİ 10 OYUNCUSU!

Bora Sönmezyoutube
    Herkese Merhabalar.Bu shorts videomda FIFA 15'de Türkiye Ligi'nin En İyi 10 Oyuncusunu gösterdim.11-12-13 yıllarında Türkiye Ligi Fifa'da olmadığı için Fifa 15 oyunu ile devam ediyoruz. İyi seyirler , iyi eğlenceler! Kanalıma Abone Olarak Bana Destek Olabilirsiniz Yeni videolardan anında haberdar olmak için bildirimleri açmayı unutmayın! Sosyal Medya Hesaplarım ; ►Instagram - https://www.instagram.com/sonmezzbora/ ►Twitter - https://twitter.com/borasonmezy ► Twitch - https://www.twitch.tv/sonmezbora
    https://www.youtube.com/shorts/ZV-YjwARhmk?feature=share
  • Merhaba fifa 23 ps5 konsolumda her 4 -5 girişte bir tekrardan favori takım seçme ayar yapmamı istiyor tüm istatisklerim gidiyor kariyer ayarlarım bile gidiyor ne yapmam lazım acaba oyundan soğdum

• _imposing_ _ kullanıcısına yanıt
    Bazen bana da boyle oluyor. Oyunu kapatip tekrar açınca düzeliyor

• Kapatıp açınca bu Sefer yeni ayarlardan devam ediyor

• Online sezon oynayıp 1.ligde 23 puan yapıp şampiyon olan varmı ?

• İyi akşamlar herkese, Gürcistandan ps5 aldım 2 gün oldu, FIFA23 oynarken oyunda 10 15 kere kasma yapıyor FPS drop gibi çözümünü bulamadım, yaşayan bilen var mıdır ?

• Kariyer modunda önceki oyunlarda transferin son günü diğer takımların harcadıkları parayı ve aldıkları oyuncuları görebiliyorduk tek tek. Bu ekranı kaldırdılar mı yoksa başka bir yere mi taşıdılar? Çok kullanışlı bir özellikti kalktıysa eğer tam bir saçmalık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.