899,99 TL İndirim görünmüyor. |
FIFA 23 [PC ANA KONU] (12. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
22 oynamışmıydın o steam hesabında
-
Evet Fifa 22 var.Ben yüzde 10 indirimle almıştım ama Fifa 23 ultimate edition u.şimdi aynı indirim görünmüyor bilmiyorum neden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulaaaa -- 2 Ağustos 2022; 20:1:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu arada ilk sayfada bilgilerde demo yazıyor.Oyuna bu kadar uzak olup konuyu açmak olmamış.Demo gelmeyecek.son yıllarda demo gelmiyor zaten
-
Son yıllar dediğinde 2 yıldır gelmiyor.
Bu sene EA Direct Twitter hesabında duyurdu, PC için oyuncuların test etmek için getireceklerini.
Biraz okumayı, araştırmayı sevmelisin.
-
Lütfen hatalı bilgi paylaşma. ⚠️
"FIFA Direct Communication" DEMO hakkında hiçbir şekilde twit atmadı. Attıysa, SS ya da link rica ediyorum. 😊
EA, bu yıl "DEMO" olup olmayacağı konusunda henüz bir bilgi vermedi.
* Çok yüksek ihtimal ile "DEMO" sürümü yayımlanmayacak.
Bunun yerine EA, hayranlarına EA Play ile 10 saatlik ve 20 saatlik denemeler sağladı.
Aynı durum "FIFA 23" için de geçerli olacaktır.
* "EA Play" üyeliği ile 🔟 saat test edilmesi, maddi olarak da firmanın işine geliyor. 😊
~~~~~~~~~~~~
EA tarafından yapılan resmi tarihler aşağıdaki gibidir.
👇
26 Eylül : EA Play erken erişim
27 Eylül : Ultimate Edition
30 Eylül : Standart Sürüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferengur -- 3 Ağustos 2022; 6:26:9 >
Lütfen bilgisizliğinizi saçma sapan ihtimal örneğiyle verme ⚠️
10 saat denemeyi yıllardır yapıyor EA. DEMO ile beraber 10 saat deneme sürümüde birlikte yıllarca geldi.
EA Direct sorulan soruya verdi bu şekilde. Zahmet edip kendiniz bakın.
-
Sen ne içiyorsun dostum? 2 yıldır DEMO yok. Bu yıl da DEMO %99 ihtimalle olmayacak. EA twit attı diyorsun, hani kanıt göster?
🔟 Saat denemeyi yıllardır yapıyor EA derken ne demek istiyorsun? EA Play diyorum, bu paralı bir üyelik. Bunu yıllardır yapıyor, buna zaten sözüm yok. Ben de öyle diyorum zaten. Sen demo gelecek diyorsun bu sene. Ben de gelmeyecek diyorum. Elinde kanıt yok, boş boş yorum yazıyorsun. 😁
EA Direct böyle bir twit atmadı. Tekrar ediyorum!
FIFA 21 ve 22'de DEMO çıkmadı.
FIFA 23'de de çıkmayacak! Çıkarsa ben bu grubu terk ederim.
Elinde kanıt yok, boş boş yorum yapıyorsun. Bana kanıt ile gel, ya da boş yorum yapma. Seni yıllardır tanıyorum, çoğu yorumun boş. Sen de beni iyi tanıyorsun. Messenger ile yazdım. Bir derdin varsa özelden ulaş bana.
Elinde kanıt yok, bilmişlik yapmaya çalışıyor. DEMO çıkmayacak. EA Play ile, EA para kazanmaya devam edecek. Bu şekilde deneyecek herkes. Hepsi bu kadar. ✅
DEMO çıkmazsa bu konuyu iptal edecek misin? Hodri meydan sana.
Bak hemen alttaki siteye her yıl güveniyorum. Mavi tiki mevcut. Emin ol aşağıdaki linkler ne derse oluyor. Son kez yazıyorum, FIFA 23 DEMO çıkmayacak. Hadi iyi eğlenceler. 👋
https://fifauteam.com/fifa-23-demo/
https://twitter.com/FIFAUTeam?t=7UwVL1qHh4dlW6oiLPshLg&s=09
https://twitter.com/DonkTrading?t=sMQ2WocUKF0YplGt223kWQ&s=09
https://twitter.com/FutSheriff?t=82asLKmdYotwEp_MfXp3rA&s=09
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
@zaferengur kendini ifade etmek için 5 mesaj atıp spam yapmana gerek yok, tek mesajla bunu halledebilirdin. Ayrıca cümlelerinizi düzgün kurun!
EA Play ile 10 saat test etme şansı verirken EA aynı zamanda DEMO'yu yayınladığı birçok sene var FIFA'da. Aaaa DEMO çıkarmayalım, para kazanalım diye sonradan mı akıl ettiler? Sen ben düşünemeyiz adamların bunu hangi iş için yaptıklarına.
EA Twiti yanıtladı diyorum, diyorsun ki Twit atmadı. Okuma veya anlamada problem mi var? Oturup sana EA / EA Direct'in attığı binlerce yayınlamaları senin için mi uğraşayım?
Ayrıca neyin derdi bu? Anlamayamadım?
DEMO %100 geliyor, geldi, çıktı falan mı dedim ben? Hadi diyelim EA'nin yanıtına göre çıkarıldı, bu her sene DEMO çıksa da çıkmasa da, oyuna girerken "FIFPLAY" organizasyonunun duyurduğu bir şey. Resmi FIFPLAY sitesinde DEMO konusuna şuradan bakabilirsin: https://www.fifplay.com/fifa-23-demo/
Hodri meydan falan demişsin? Kendin atarlandın, kendin yazdın, kendin bir şey için meydan okuyorsun? Bırak sakince klavyeden uzaklaş, rahatla yahu. Özelden falan yazmana gerek yok, burada varsa bir konu açıklığa kavuşturmak yeterli.
-
-
-
Yahu Zafer, milletin hakkını WL'de cheatlerle yiyen ve coinsini satan adamsın. Gelip burada adamlık taslama lütfen. Senin yorulduğun konu olsa olsa yıllardır hileyle WL maçları oynayıp, coinsini satmaktır. Yoruyorsun falan deme hiç
DEMO çıkıp çıkmaması değil konu, her sene DEMO konusu açılır, burada bunu yazan az bilmiş arkadaşımızda bunun için niye konuya DEMO bilgisinin eklendiğiydi. DEMO bilgisi her sene eklenir, çıkarsa çıkar çıkmazsa çıkmaz.
EA Direct'in twitine denk gelirsem -ki gelen soruya duyuru niteliğindeydi- burada paylaşırım. DEMO gelirse sen yine kır dizini otur burada, kendi kendine triplere girip grubu terk etme hiç.
-
Yahu bana taş atana bak 😁
Yıllardır sen de benden jeton aldın. Alan da satan da halinden memnun. Konuşturma beni şimdi. Yapabiliyorsan sen de yap hileyi. Bizim yıllardır özel yöntemlerimiz var. Artık öyle her önüne gelen hile yapamıyor. Geçti o eski kolay şeyler. Demek ki kafamız çalışıyor ve yapıyoruz. Konu benim ne yaptığım değil.
Konu DEMO ve senin kanıt veremiyor olman.
Ayrıca da adamlık dersi vermiyorum sana veya kimseye. Benim tek derdim, senin boş bilgi veriyor olman.
DEMO çıkarsa ben bu grubu terk edeceğim.
Ama çıkmazsa da sen bu konuyu kapatıp gidecek misin?
-
O dönemde çıkacağı ile ilgili yazılar vardı. Ama şu an hiçbir sitede olumlu yönde bir bilgilendirme yok.
Bana tek bir site göster, DEMO çıkacağı hakkında bilgi veren, tarih düşünen.
Hatta bu yıl. EA Play bile sadece 1 gün önceden başlayacak. Adamların derdi sadece para. EA Play satmak hoşlarına gidiyor, neden beleş DEMO yapsınlar ki? Bak seni severim bilirsin. Grubuma da yıllardır üyesin. Uzamasın konu, DEMO çıkmayacak diyorum. Sen de çıkacak diyorsun. İlerleyen günlerde sonucu göreceğiz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X