Şimdi Ara

FİFA 23[PS] Account 7.2m coin + 5m satılamaz kadro+ toty için saklanan paketler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
PS4 #Dijital Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Orjinal Oyun #PS4 Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 FİFA 23[PS] Account 7.2m coin + 5m satılamaz kadro+ toty için saklanan paketler

KENDİ HESABIMDIR KİMSEDEN ALMADIM HER TÜRLÜ KAYDI MAİLİ NUMARASI BENİM ÜZERİMEDİR NE GEREKİYORSA DEVİR EDİLECEKTİR.

Hesabın detaylarını aşşağıda yazdım ciddi alıcılar özel mesaj atarsa her gün 1-2 kere kontrol ediyorum dönüş yaparım daha ciddi alıcılar ile whatsapp & telefon üzerinde görüşürüz. Tek tek tüm kadroyu hesabın detaylarını foto atarım.

Hesap her türlü yoruma açıktır lakin unutulmamasını rica ettiğim olay şu; şuan 1m coini 140 150 liradan satıyorlar hadi zor bela bulsanız 125 liradan alsanız sadece 7.2m coin 9bin tl ediyor.

ToTy promosu bitene kadar satıldı satıldı satılmadı paketleri açar kadroyu kurar oynamaya devam ederim.

Pazarlığa açık değildir zevkin pazarlığı olmaz alırsınız yada almazsınız.

7.2m coin

4,5-5m main kadro Vieira90 Best90 Neymar89, Walker89 Cancelo89 Kane91 Nakata88 Konate87 Correa89 Mascherano89 di maria89 rodrygo87, cafu88, fernando torres88, bennacer sbc vs doğru düzgün sbclerin hepsini yaptım bir tek Payeti kaçırdım. Daha adını yazmadığım nice promo & sbc oyuncu. (Ciddi alıcı istediği şekilde bilgilendirilecektir)

90 tane paket oynuyorum oyunu paket sayısı artar 3x83+25x ,100x centurion, 83+10x 85+3x 84+5x paketleri falan duruyor 3 haftadır MM paketleri vs duruyor 90 paketin yarısı iyi pakettir.

600+ den fazla oyuncu var klupte bu 600 tanenin içinde 20-30 tanesi 85+ fodder. 91 kdb 90 oblak vs de var klüpte.

her promodan kart var klupte kimisi iyi kimisi kötü 40-50 tane promo oyuncusu vardır.

web app açık.

Teşekkür ederim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 10000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.