Şimdi Ara

FIFA Dünya Kupası (2.TUR, Çeyrek Final Eşleşmeleri ilk mesajda) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
4.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almanya (OmerFRQ) 3 - 3 Portekiz (Plexicroma1)
  • Galler (ostaki_borusu) : 3 - 0 İsviçre ( batu578 )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ostaki_borusu -- 7 Temmuz 2014; 1:44:56 >
  • Kolombiya (Burakingtr) 1 - 2 Fildişi (anilaktan)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralhagi

kralhagiTR benide yazın

Seasons sıralamada birinciydin galiba birara sen.Şimdi nasıl durum hileye devam mı hala? 2 kere denk geldin bana 2 maçta da ilk dakikada connection lost dedi hükmen kazandın.Ne programı kullanıyosan artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Praétorian -- 7 Temmuz 2014; 2:15:44 >
  • Hollanda 4-1 İspanya

Güzel maçtı arkadaşı tebrik ediyorum
  • Avustralya 0-0 İspanya
  • Fransa 1-1 Ecuador.
  • Belçika 3-1 Mısır
  • Paraguay 0 2 Uruguay
  • @juniorhonour kardeş, yabanci adam ve argus ortalarda yok. yabanci adamın id si yanlış originde çıkmıyor argus da isteği kabul etmiyor. onlara ulaşıp sen mi söyleyeceksin artık ne yapacaksan yap bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

@juniorhonour kardeş, yabanci adam ve argus ortalarda yok. yabanci adamın id si yanlış originde çıkmıyor argus da isteği kabul etmiyor. onlara ulaşıp sen mi söyleyeceksin artık ne yapacaksan yap bence

Ulaşamama gibi sorunları pm den bana atarsanız sevinirim. 2 güne zaten gruplar biter diye tahmin ediyorum. O gün gereken yapılır. Herkese tekrardan başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrHonour -- 7 Temmuz 2014; 18:14:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: juniorhonour

quote:

Orijinalden alıntı: designr

@juniorhonour kardeş, yabanci adam ve argus ortalarda yok. yabanci adamın id si yanlış originde çıkmıyor argus da isteği kabul etmiyor. onlara ulaşıp sen mi söyleyeceksin artık ne yapacaksan yap bence

Ulaşamama gibi sorunları pm den atarsanız sevinirim. 2 güne zaten gruplar biter diye tahmin ediyorum. O gün gereken yapılır. Herkese tekrardan başarılar

yabanci adam kim ki pm atayım. nicki ne yani yazmamışsın
  • Belçika 1-0 Güney Kore
  • designr kullanıcısına yanıt
    yabanciadam

onun nicki.
  • Evet beyler maçlara devam, çarşamba akşamına kadar bitirirsek grupları güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrHonour -- 7 Temmuz 2014; 23:25:06 >
  • Güney Afrika ( CruciaLion1905 ) 7 0 İsveç ( Partutus ) ( ben :) )

Bu arada turnuva rekorları diye bir bölüm olursa beni de yazın, 2 maç oynadım 12 gol yedim şimdiye kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 7 Temmuz 2014; 23:58:05 >
  • poland 1 3 colombia

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bugünden itibareb aktifim guruptaki arkadaşlarla maclarımızı 9 dan sonra yapabiliriz
  • Meksika 1-3 kamerun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designr -- 8 Temmuz 2014; 10:04:34 >
  • Brezilya 3 - 0 Meksika
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.