Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yeni transferleri Nani, Robin van Persie, Kjaer, Fabiano, Souza ve Lukas Podolski ile beraber FIFA'da Fenerbahçe - Galatasaray derbisini oynattık. Yeni transferlerle beraber çok keyifli bir mücadele oldu. İyi seyirler.
Fabiano Ribeiro de Freitas, Gökhan Gönül, Bruno Alves, Simon Kjær Caner Erkin, Nani, Mehmet Topal, Josef de Souza, Moussa Sow, Robin van Persie, Fernandão,
Galatasaray 11:
Fernando Muslera, Sabri Sarıoğlu, Semih Kaya, Aurélien Chedjou, Alex Telles, Felipe Melo, Selçuk İnan, Hamit Altıntop, Lukas Podolski, Wesley Sneijder, Burak Yılmaz,
FIFA | Fenerbahçe - Galatasaray | 2015/2016
--Spoiler--
2-2 Goller Diego, Fernandao, Burak ve Poldi.
--Spoiler--
Ya işsiz misin nesin her gün aynı saçma konuları açmaktan bıkmadın mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Mysterious
sende hergün benim açtığım konulara girip yorum atmak zorunda mısın işsiz misin neysin
quote:
Orijinalden alıntı: Bold35
quote:
sende hergün benim açtığım konulara girip yorum atmak zorunda mısın işsiz misin neysin
İlk defa konuna mesaj attım zaten şikayet ettim yakında silinir.Yeri burası değil.
fifa serisi burası oyun fifa ne saçmalıyorsun sen nereye açıcaz konuyu burası doğru yer
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Bold35
quote:
İlk defa konuna mesaj attım zaten şikayet ettim yakında silinir.Yeri burası değil.
fifa serisi burası oyun fifa ne saçmalıyorsun sen nereye açıcaz konuyu burası doğru yer