Tabikide fm....Çok gerçekçi bi oyun neredeyse gerçekten bi farkı yok...CM 99/00 den itibaren bu oyunu oynamaya basladım we hala kopamadım....
LMA maneger 06 ikisindende güzel tabi daha çıkmadı
FM 2006 tabii ki daha iyi Fifa dan . Kardesim menager lık oyununda bır kere data en onemli ozellıktır ve oyle olmalı arkadasın dedıgı gıbı kaka yı bız cm de alıyoduk kadromuza fifa da boyle bır sey yok bır kere
sıze baska bır ornek vereyım arjantınden (ındependiente) agüero (yas 17) diye bı oyuncu aldım manyak bır sey gecmısıne bı baktım arjantın lıgındekı ılk resmı macını 2 sene once (yas 15)oynamıs.cocuk delı bı sey
sımdı bunun konuyla nemı alakası var 3 hafta once ntv de transworld sport ta bu oyuncuyu gelecegın maradonası dıye tanıtıyodu.buna daha cok ornek verebılırız saviola da buna bır ornek ya 16 ya 17 yasında
oldugunu hatırlıyorum ben onun
Ronaldinho yu PSG keşfetmeen çok önce Fm keşfetmişti ya da Saviola da aynı ddiği gibi adam 16-17 yaşındayken vardı Cm de. Yani Fifanın daha 40 fırın ekmek yemesi lazım
quote:
Orjinalden alıntı: vandosa
FM 2006 tabii ki daha iyi Fifa dan . Kardesim menager lık oyununda bır kere data en onemli ozellıktır ve oyle olmalı arkadasın dedıgı gıbı kaka yı bız cm de alıyoduk kadromuza fifa da boyle bır sey yok bır kere
sıze baska bır ornek vereyım arjantınden (ındependiente) agüero (yas 17) diye bı oyuncu aldım manyak bır sey gecmısıne bı baktım arjantın lıgındekı ılk resmı macını 2 sene once (yas 15)oynamıs.cocuk delı bı sey
sımdı bunun konuyla nemı alakası var 3 hafta once ntv de transworld sport ta bu oyuncuyu gelecegın maradonası dıye tanıtıyodu.buna daha cok ornek verebılırız saviola da buna bır ornek ya 16 ya 17 yasında
oldugunu hatırlıyorum ben onun
quote:
Orjinalden alıntı: BY_CLOONEY
AutonSave yi kapat istersen. Bi dene
Dostum, kapalıydı zaten AutoSave.
EaSports'un kendi forumunda da sordum, kimisi çıkacak patchi beklemek lazım falan dedi, kimisi anlam veremedi; kimisi de bende de oluyor dedi.
Bende olmuyo mesela.
database olayı fm de çok iyi ben 3 sene önce kakayı biliyordum ibrahim akın altayda oynarken biliyordum .Ancak fifa managerde bu sene çok güzel oyun yapmış 3D maçları izlemek çok zevkli kesinlikle tek düzelik yok her maç farklı goller oluyor fifa manager database olayını çözerse fm tarih olur.
football manager oynyanlar bir çok genç yıldızı önceden biliyordu
kaka
robinho
portodaki diego
daha birçoklar hatta martinsi interin başkanının oğlu football managerde görmüş babasına söylemiş o da almış böyle bi şey vardı gerçek cidden bu olay
bence fifa menager 2006 hiç de karışık deil..hem üç boyutlu da ama bazen aynı hareketleri tekrarlıyorlar yaw.
FM bir numaradır kim ne derse desin adamların öyle bir kadrosu varki izlemedikleri oyuncu yok... mesela tr 2. liginde adana demirsporda galiba mücahit şen diye biri vardı vardı cm 0304ün yıldızıydı ya da arkadaşların dedikleri gibi saviola , robinho , diego , d'alessandro , tuncay , ibo akın... cm yada fm oynayan herkes bu oyuncuları seneler öncesinden tanıyordu...
quote:
Orjinalden alıntı: Artiz
tabiiki fm,kesinlikle vaz geçilemez bir seri. cm den bu yana gayet güzeldir
footbal fusion yok o beni deli etti.....
arkadasın bırı demıskı yazı okuyarak mı managerlık yapılır .yahu 2d macta hıc oynamadı arkadas herhalde
bu oyunu 2d macta goremıyomusun kımın pas hatası yaptıgını veya harıka bır gol attıgını ıkıncısı ben acık
konusayım fifa managerı oynamadım bu bahsedıcem hata ondada varmı bılemıyorum eskısınde(tcm) real ı
yonetıyosun mesela ronaldo bı sakatlanıyo overall ı 15 ten 9a dusuyo altyapıdan ... sanchez dıye bı oyuncu
cıkarmıstım a takıma adamın overall ı 6 ay ıcınde en az 5-6 arttı varmı boyle bır sacmalık dunyada hangı
futbolcu bır sene ıcınde bu kadar gelısmıs
fm 2006 daha iyi gibi geldi ama baya yavaş insanı öldürüyor belli bi süreden sonra
quote:
Orjinalden alıntı: aliekmel
fm 2006 daha iyi gibi geldi ama baya yavaş insanı öldürüyor belli bi süreden sonra
preference dan fastest yap bıraz farkedıyo ama yınede yavas bence boyle daha guzel ne oyle bı aksamda bı lıgmı bıtırcen
quote:
Orjinalden alıntı: Triple H
quote:
+1
süperharbiden
quote:
Orjinalden alıntı: vandosa
quote:
Orjinalden alıntı: Triple H
quote:
+1
tartısılamaz bıle fmnın ustunlugu
Bence FM daha güzel 2sinide oynadım, FM2006 yı FM2005'e göre daha hızlı yapmışlar..
Saygılar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme