Şimdi Ara

Fifa Manager 08 Energy sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Takımın energy si hep düşüyor antreman la alakalı olsa gerek bir çözümü var mı?

• staff upgrade de kondisyonla ilgili olanı yükselt
  • Antremanlarında, eğer takımın enerji düzeyi %80 üzerindeyse Recovery i %25-30 da tut. Takım çok yorgunsa daha da arttır ama taktik anlamda düşme olacağından maçta da problem yaşayabilirsin. Sezon boyu Çok gerekmedikçe %25-30 üzerine çıkma. Fitness ı da sezon boyu %5-10 arası tut sezon aralarında %40 a çkar. Ben 2015 teyim bu yıl Fenerbahçe ile CL şampiyonu oldum en sonunda. Oyunun başlarındaysanız Aissati - Defour , Marcelo , Mario Gomez , Raul Garcia gibi 20 yaş ve altı oyuncuları takımınıza almaya çalışın ileride süper star olacaklar. Saydığım isimlerin en az değeri şu anda (2015) 79mil$ a ulaştı. Mesela Aissati 85mil$ oldu zamanında Alex ile takas ettim desem inanırmısınız. Gözünüz biraz kara olunca mükemmel şeyler çıkıyor ortaya.
  • alex mii aaa cok ayıpp :( :D:D bende 2006 dan beri fifa man.oynuyorum suan aston villa da career yapıyorum alex i aldım 5m. suan 30m larda :D koller ,stam,carew,m.petrow,sagnol gibi yıldızlarım var man.arsenal kafa tutmama yetıyor ben genelde tecrübelı oyuncuları sevıyorum :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.