Arkadaşlar Update'i indirdim ama tıklayınca bu hatayı veriyor;Ne yapmam lazım?
Sanırım ilaç var sende.. İlaç var ise üstüne kuramazsın.. Oyunu silip baştan kuracaksın.. İlaç yapmadan patch kuracaksın.. Ama bundan sorada 2. versiyon ilaç bulmak için uğraşıcaksın.. bence hiç yükleme. Devam et böyle oynamaya..
quote:
Orjinalden alıntı: AntiX
Sanırım ilaç var sende.. İlaç var ise üstüne kuramazsın.. Oyunu silip baştan kuracaksın.. İlaç yapmadan patch kuracaksın.. Ama bundan sorada 2. versiyon ilaç bulmak için uğraşıcaksın.. bence hiç yükleme. Devam et böyle oynamaya..
Update v2a'nın ilacını buldum ama bu update v2a mı ondan emin değilim.Bir deneyeyim.Olmadı siler bir daha patchsiz oynarım.
Sağol yardımın için.
quote:
Orjinalden alıntı: Ronnie_Juve
quote:
Orjinalden alıntı: AntiX
Update v2a'nın ilacını buldum ama bu update v2a mı ondan emin değilim.Bir deneyeyim.Olmadı siler bir daha patchsiz oynarım.
Sağol yardımın için.
Bende Update 2 yüklemiştim, ilacınıda bulmuştum ama paso oyundan atıyordu beni.. O yüzden sildim patch olmadan oynadım oyunu...