Şimdi Ara

FIFA Mobile Football 2017 / ANA KONU OYUN GOOGLE PLAY ÇIKTI...!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
7
Favori
42.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dürüstmezarci

Oyunun orjinali google play da ne zaman yayınlanır acaba?

Diger platformlarda hangi gun cikarsa mobilde de o zaman cikar herhalde (27 eylul)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turk oyuncular icin turk kupasi fişi lazim ama nasil kazanacagim bu fisleri fikri olan var mi?

• Ben 17 yi sildm acikcasi tirt bi oyun messi olsa ne yazar futbolu dandik pozisyon degstrme yok vs. Alın bi lenovo p70 yda kaldiran bi android yda pranz varsa bi iphon alin 16 oynayin bu oyunda hayat yok benden solemesi

• Oyunu bırakıyorum 63 k var isteyen varsa verebilirim

• Pazar sistemi iğrenç 7 arkadaş var hepsi ile aynı anda pazara giriyoruz aynı oyuncular farklı fiyatlara satılıyor bu nasıl saçmalık fifa oyuncu kartlarını böyle şansa bala mi denk getiriricez bir arkadaşa Lukaku 25k hemen al vardı bende Lukaku bugüne kadar 150k aşağı görmedim bu nasıl bir pazar sistemi düzenlenmezse oynamanın bir anlamı kalmaz çünkü arkadaşa ucuz geliyor oyuncular bana pahalı şimdi ben bunla maç yapsam beni yenecek nasıl yapıcaz bu işi nasıl rekabet edicez nasıl edilecek fifa oyuncuları kendisi mi satacak yada yada sasece paket açmaya mı yöneltiyor oda iğrenç iki paket var yada oyuna para ver diyor e biz fifayi böyle mi bildik hani arkadaşlar ile oyun 15-16 da pazar herkes için aynı iken şimdi kişiye özel pazar nasıl bir saçmalık ayrıca herkese farklı aynı bir öge bile yok geçen gece çocuk takım armalarini 300 den almış 8 tane bizde takım arması başlangıç fiyatı 10k bu nasıl düzen arkadaş şu an tek düşüncem oyunda pazarı henüz yaomasikae gerçek pazar bu değil yakında düzeltecekler inancı başka türlü oynanmaz imkansız çünkü...

• Bu oyun en iyi ps4 de oynanir

• Arkadaşlar ligimize aktif turnuvaları oynayacak arkadaşlarla davetlidir

lig adi Super lig

• furkanx4444 F kullanıcısına yanıt
    Bir hesaptan baska hesaba para gonderiliyorsa ben alabilirim bayım

• quote:

Orijinalden alıntı: arkin39

Arkadaşlar ligimize aktif turnuvaları oynayacak arkadaşlarla davetlidir

lig adi Super lig

Ben oynarım ama oyunu nasıl indireceğim nerden indireceğim google play da yok

• Oyun kotu olmus en son 15 oynamistim mavi kartlar vardi simdi indirip baktim hala ayni takim var. Keske o hesabi 16ya akrabilseydim. 16hic oynamadim. Buna ut gelirse oynanabilir.

• Hala Google Play'e gelmedi. Çıkarın da oynayak la EA!

• Super lig adlı grubumuza aktif oyun ve turnuva oynayacak arkadaşlar davetlidir

• quote:

Super lig adlı grubumuza aktif oyun ve turnuva oynayacak arkadaşlar davetlidir

Nasıl indireceğim bilmiyorum ki grubuna gelmek isterim

• telefonuma yukledim açılmadı telefon donuyor telefon zor acıldı
  • merhaba bu oyun çok iyi ama ben bu oyunu oynayamıyorum sizden bilgi istiyorum
  • dürüstmezarci kullanıcısına yanıt
    Google a fifa mobile apk yaz indir yükleyip oyna

• quote:

Google a fifa mobile apk yaz indir yükleyip oyna

Google play da yok

• dürüstmezarci kullanıcısına yanıt
    Player değil normal Googledan ara apk yi bulup indir

• quote:

Orijinalden alıntı: nehirselim

merhaba bu oyun çok iyi ama ben bu oyunu oynayamıyorum sizden bilgi istiyorum

Oynayamiyorum derken tavsiye olarak yazdin sanirim? Eger tavsiye diyorsan bir iki sey soyleyeyim. Oncelikle paket acmani tavsiye etmiyorum. Coin biriktirip pazardan oyuncu almak icin harca coinleri. Ama nokta atisi oyuncular lazim 5-10bin biriktirip idare edecek oyuncularin olursa bir yerden sonra rakiplerle mucadele edemeyecek kadar zayif kaliyorsun. once kendine bir taktik belirle ama ofansif taktiklerden uzak dur yoksa atak modunda cok acik verirsin kolay gol yer takimin. Misal ben dengeli > 4-3-2-1 taktigiyle oynuyorum hucumda sagda drogba solda lukaku onde dzyuba var mesafe tanimadan isabetli sutlar cekiyolar. Defansda da oynayacagin taktige gore 2 veya 3 stoperin guclu olmali. En kotu tank gibi bir stoperin olsun bir tane de yanina ortalama bir oyuncu koyarsin (Bir sure coin biriktirirsin pazarda 40-50bin coin arasi seckin defans oyuncularindan bulursun)Kaleciler de onemli altin ve uzeri kaleciler hem uzak mesafede hem birebir pozisyonlarda daha etkili. elinde iyi kalecin yoksa gumus veya bronz ise kalecin birde acik oynarsan rakibin uzaktan cektigi herhangi bir sutun gol olma ihtimali cok yuksek. Mesela hakan arikani tavsiye edebilirim kedi gibi ucuyor her topa cok guclu sutlari bile kurtariyor fiyatini tam hatirlayamadim ama iyi oyuncu tavsiye edebilirim yani iyi bir defans sart ama kaleci orta seviye de olur yeter ki altin belli bir duzeyde (75-79 arasi)olsun. Veya elinde vasat oyuncular varsa bile kendine bitiriciligi yuksek bir oyuncu bulup 5-4-1 oynamak da mantikli olabilir. Cok mac oynadim buna benzer rakibimin takimi benimkinin yarisi bile degil ama 5 defans olunca iyi savunuyor kendisini kilidi acacak ozel bir oyuncun yoksa en kotu 1-0 2-0 gibi skorla bitiyor mac. sunu da soyleyeyim orta sahanin hic onemi yok. Ekstradan skora katki yapacak oyuncun varsa ne mutlu onun disinda tum mesele defans ve hucum oyunculari arasinda geciyor.Planlar kismi da onemli mesela kullanmadigin 10 gumus oyuncuyu veriyorsun o da sana 6 kupa veriyor sende bu kupalari kullanip altin oyuncu elde ediyorsun (etkinlikler kisminda). Bu arada onceligin canli etkinlik olsun sonra kalan energylerini atak moduna kullan cunku etkinlikten planlarda kullanacak kartlar kazaniyorsun. Bir de atak modu oynayip level atladikca hem energy barini artitiyor daha fazla mac yapma imkanin oluyor hemde macsonu kazandigin odul miktari artiyor. sezon oynamani tavsiye etmem sezonda 3 enerygyne karsilik 800 coim veriyo atak modunda 3 energy ile 3 mac yapip hem daha fazla coin hem de taraftar kazanirsin. Son olarak ligde 3 kisiyiz katilmak istersen ligin adi : trks coming. Kolay gelsin

Edit: canli etkinliklerde bir noktadan bahsetmeyi unuttum. Hafif idman var her gece yenileniyor onu mutlaka yapin verdigi karti planlar kisminda gerekli bolume ekleyin 7 tane biriktirirseniz bedava oyuncu paketi verecek. Bir de bale resminin oldugu antrenman var 3 energy istiyor onu da mutlaka oyna o antrenmanin sonunda bir oyuncu bir kart verecek. Bu etkinlikten kazandigin kartlari biriktirip yine bedava pack kazanacaksin ama ustte bahsettigim packten daha kaliteli bu. 20 kart istiyor gunde 3 tane dusurursun takip edersen. O yirmi karti biriktirince etkinliklerde kilitli bir antrenman var o aciliyor ve cok zor da degil. Bunu da not olarak soyleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LMakani20 -- 1 Ekim 2016; 11:14:01 >

• Bu arada fifa mobile twitter adresinde cok fazla sikayet var oyuna giremiyor kimse su an

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.