Şimdi Ara

FIFA'NIN SÖZDE HATASI!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün FIFA 'nın bir rezaletini daha size göstereceğim. öncelikle linki vereyim..

http://fifaworldcup.yahoo.com/06/en/w/team/index.html

burada ki harita da Karadeniz 'i görebilen var mı? ben şikayetimi sitelerinden ilettim.. ama bu yine kasti yapılmış bir HATA

LÜTFEN BU TİP ÖRNEKLERİ KÜÇÜMSEMEYELİM..

• İyice paranoyak olmuşuz ya.

Arkadaşım bak orda Hazar denizi de görünmüyor. Demekki haritada detayları en aza indirgeyerek daha sade bir görünüm yaratmak istemişler. Kasma bu kadar boşver.
  • Victoria ve michigan gölleri de yok yani karadeniz bir içdeniz ve atlas okyanusuyla bağlantısı dolaylı yoldan.Yani gölleri ve bazı iç denizleri yapmamışlar.
  • farkındaysanız bu bir deniz.. diğer denizler gibi.. paranoyak olmak gerekmez bunun için.. sanırım iyice kör olmuşuz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Scotland

farkındaysanız bu bir deniz.. diğer denizler gibi.. paranoyak olmak gerekmez bunun için.. sanırım iyice kör olmuşuz..

HAKKATEN YAA ŞİMDİ FARKETTİM DE BENİM DEDİĞİME GÖRE MARMARA DENİZİ'Nİ DE VERMEMESİ GEREKİYORDU.
  • hayır ne demeye getiriyorsun FIFA Türkiye düşmanımı ? Kabataslak bir harita vermiş işte bu haritanın özelliği denizleri göstermek değil kanımca öyle olsa fiziki harita olurdu bak ağrı dağınıda göstermemiş bunun gibi bir sürü harita var bu kadar abartmamak lazım.
  • van gölü de yok

türklere ağır hakaret var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yavv karalar meğerse maviymiş ben de ne bu diyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: dcocuk

Yavv karalar meğerse maviymiş ben de ne bu diyorum

aynen bende bu işte bi terslik var dedim sonra jeton is down
  • quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

hayır ne demeye getiriyorsun FIFA Türkiye düşmanımı ? Kabataslak bir harita vermiş işte bu haritanın özelliği denizleri göstermek değil kanımca öyle olsa fiziki harita olurdu bak ağrı dağınıda göstermemiş bunun gibi bir sürü harita var bu kadar abartmamak lazım.

abartmamak lazım diyorsun da ülkesinin sınırları deniz olan ülkelerin hepsi gayet aççık belirtilmiş.. hatta marmara denizi bile.. ancak gel görelim ki karadeniz yok.. paranoyaklık mı şimdi bu? sen türkiye'yi orada rusya ile bütünleşik görmüyor musun? ülkenin sınırları bile belli olmuyor ki.. orada girit kıbrıs bile var insaf...

o zaman süveyş kanalı da gereksiz değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scotland -- 10 Ocak 2006 10:32:48 >

• scotland arkadaşıma katılıyorum girit bile çizilmişse haritada ki çizilmiş neden karadeniz yok?belki burdan bişey çıkmaz ama olsun bu tip hataların yapılmaması gerekir
  • quote:

Orjinalden alıntı: HipNotyC

quote:

aynen bende bu işte bi terslik var dedim sonra jeton is down

+1

bakıyorum bakıyorum ne olmuş bu dünyaya diyorum, meğerse karalar maviymiş..

olmaz olsun fifa'nın bu hataları

• bir arada Türkiye'de konuşulan diller arasında kürtçe'yi koymuşlardı.. ben önyargılı olmayayım diyorum ama görünen köy klavuz istemez..
  • quote:

bir arada Türkiye'de konuşulan diller arasında kürtçe'yi koymuşlardı.. ben önyargılı olmayayım diyorum ama görünen köy klavuz istemez..

+1

gelde pranoyaklaşma..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

hayır ne demeye getiriyorsun FIFA Türkiye düşmanımı ? Kabataslak bir harita vermiş işte bu haritanın özelliği denizleri göstermek değil kanımca öyle olsa fiziki harita olurdu bak ağrı dağınıda göstermemiş bunun gibi bir sürü harita var bu kadar abartmamak lazım.

abartmamak lazım diyorsun da ülkesinin sınırları deniz olan ülkelerin hepsi gayet aççık belirtilmiş.. hatta marmara denizi bile.. ancak gel görelim ki karadeniz yok.. paranoyaklık mı şimdi bu? sen türkiye'yi orada rusya ile bütünleşik görmüyor musun? ülkenin sınırları bile belli olmuyor ki.. orada girit kıbrıs bile var insaf...

o zaman süveyş kanalı da gereksiz değil mi?

+1903

• quote:

Orjinalden alıntı: yasir

quote:

• quote:

bir arada Türkiye'de konuşulan diller arasında kürtçe'yi koymuşlardı.. ben önyargılı olmayayım diyorum ama görünen köy klavuz istemez..

Türkiye de kürtçe konuşulmuyor mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.