Şimdi Ara

FIFA STREET [Ana Konu - Çıktı!] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
482
Cevap
1
Favori
20.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normal oyunda sadece Pre-order ile elde edilebilecek olan Adidas All-Star Team demoda olacakmış.
  • En beğendiğim video bu oldu. Halı saha atmosferini fazlasıyla hissettiriyor.

• oyunun icindeki takimlarin orjinal dilinde konusmalari gercekten cok iyi,
    bu oyunda Turk milli takimi yada herhangi bir Turk takimi olucak mi, bilgisi olan var mi acaba?
    Turkce pas, sut, birak gibi seyler duymak super ilginc olabilir, hehehe...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat_60

En beğendiğim video bu oldu. Halı saha atmosferini fazlasıyla hissettiriyor.

Şu ana kadar izlediğim en iyi video,bildiğin halı saha atmosferi yapmış adamlar konuşmalar vs.Çok deli oyun olacak.

• Türkiye milli takımı yok diye biliyorum.
  • Videolar gerçekten müthiş ama last man standing'de keşke golü yiyen takımdan bir kişi eksilseydi

http://forum.ea.com/uk/posts/list/1457158.page
    Buraya göre Türkiye yok oyunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkAres026 -- 18 Şubat 2012; 22:01:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkAres026

Videolar gerçekten müthiş ama last man standing'de keşke golü yiyen takımdan bir kişi eksilseydi

http://forum.ea.com/uk/posts/list/1457158.page
    Buraya göre Türkiye yok oyunda

İyi de adamlar zaten golü yemiş. Bi de adamları eksilirse gol atmaları iyice zor hale gelir.
    Ordaki mantık gol attıkça adam sayın azalıyor ve gol atması zorlaşıyor. Böylece karşı takımla daha başa baş bi mücadele oluyor.
    Kendi adam sayısını önce sıfırlayan kazanıyo maçı..

• 16 dakikalık demo videosundaki takımlara göre de milli takımımız yok.

FIFA STREET [Ana Konu - Çıktı!]
  • İzlediğim videolardaki takımlarda gerçekte çok kazma stili olupta bu oyunda cambaz gibi oynayan adamlar vardı demek istediğim eğer Türkiye bu yüzden yoksa çok saçma bizde de gayet stili olan adamlar var oyun bazlı düşünürsek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

İzlediğim videolardaki takımlarda gerçekte çok kazma stili olupta bu oyunda cambaz gibi oynayan adamlar vardı demek istediğim eğer Türkiye bu yüzden yoksa çok saçma bizde de gayet stili olan adamlar var oyun bazlı düşünürsek.

Benim özellikle ilgimi Cambiasso çekti o konuda.
    Yani tamam çok iyi bi oyuncu, mevkisinde de başarılı ama, Cambiasso oyunda 1 maç sırasında yaptıkları harketlerin tamamını , kariyerinin bütününde yapmamıştır toplamda yani..

Bir de oyunda Flamengo takımı yok sanırsam.
    Ya bu oyuna ne yapıp edip bi şekilde Ronaldinho'yu koymuş olsunlar lütfen ya.
    Adam hazır milli takıma'da davet mi ne edilmişti. En azından Brezilya Milli takımında falan görelim Ronnie'yi son bi kez.

• Kulüp takımlarını falan da merak ediyorum ben, şöyle tam bir liste yayınsalar da kim olacak, olmayacak bir görsek keşke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 19 Şubat 2012; 0:10:17 >
  • Ah şu demoyu erken edinebileceğimiz birşey olsa. Demoda kısıtlama yapmamışlar sanki, ilginç gerçekten.
  • @ TheMEA

Hocam bence demoda bu kadar takım olmayacaktır ki bir videoda da söylüyorlardı zaten oynanabilir 4 takım olacakmış sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMEA

Ah şu demoyu erken edinebileceğimiz birşey olsa. Demoda kısıtlama yapmamışlar sanki, ilginç gerçekten.

Hayır hocam o videoya demo yazmışlar fakat demoda 4 takım olacakmış birisi Adidas All-Star diğeri Milan diğer ikisini söylemedi.

quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

İzlediğim videolardaki takımlarda gerçekte çok kazma stili olupta bu oyunda cambaz gibi oynayan adamlar vardı demek istediğim eğer Türkiye bu yüzden yoksa çok saçma bizde de gayet stili olan adamlar var oyun bazlı düşünürsek.

Benim özellikle ilgimi Cambiasso çekti o konuda.
    Yani tamam çok iyi bi oyuncu, mevkisinde de başarılı ama, Cambiasso oyunda 1 maç sırasında yaptıkları harketlerin tamamını , kariyerinin bütününde yapmamıştır toplamda yani..

Bir de oyunda Flamengo takımı yok sanırsam.
    Ya bu oyuna ne yapıp edip bi şekilde Ronaldinho'yu koymuş olsunlar lütfen ya.
    Adam hazır milli takıma'da davet mi ne edilmişti. En azından Brezilya Milli takımında falan görelim Ronnie'yi son bi kez.

Dikkat etmedim liglere fakat daha önce bir videoda gördüm R10'u ama Flamengo olmayabilir kuş beyinliler umarım öyle bir hata yapmamışlardır.Santos başta olmak üzere bu oyunun asıl sahibi Güney Amerika'dır zaten.Ayrıca oyun yapımcılarının internette Freestyle hakkında izledikleri videoların yarısında Ronnie vardır zaten.

Overrated bir sürü oyuncu ön plana çıkarken R10'un sanki 40'ında Rivaldo gibi düşünülmesi çok büyük aptallık.Umarım aynı hatayı EA Sports yapmaz çünkü yeni bir Fifa Street çıkıyorsa içindeki en iyi oyuncu hala Ronaldinho'dur en azından öyle olmalı.

• valla videolar mükemmel gözüküyor. İnşallah oynaması da çok keyifli olur. Eğer hareketlerin .okunu çıkarmamışlarsa ve bu hareketlere karşı defans yapabiliyorsak bu oyun bende fifa12'nin yerini alır. Ben artık online olarak bunu oynarım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ares88

valla videolar mükemmel gözüküyor. İnşallah oynaması da çok keyifli olur. Eğer hareketlerin .okunu çıkarmamışlarsa ve bu hareketlere karşı defans yapabiliyorsak bu oyun bende fifa12'nin yerini alır. Ben artık online olarak bunu oynarım :)

Büyük ihtimal online da sinirlerimiz bozulacak.Çok manyak oynayanlar çıkacaktır hiç topu vermeyenler,yere düşürmeyenler falan kesin olacak
  • Acayip güzel gözüküyor gözüme uzun süredir konsola oyun takmıyordum çok iyi gelecek bu oyun tam stres atmalık
  • İyi antreman gerekiyor bunda online oynamak için
  • Kendimce birşeyler yapmaya çalıştım kullanır kullanmazsınız size kalmış hizmet bizden takdir halktan

[center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_51759225/mpage_1/key_/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/e3/18/21/e318213aa62d9cd6f4281d158226d5b9.png[/image][/link] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_51759225/mpage_1/key_/tm.htm][b][font="Tahoma"][color=#000000]FIFA Street[/color][/font][/b][/link][/center]

• Hjerpseth twitter hesabından demoda yer alacak takımları açıkladı; Milan, Manchester City, Bir Sokak Takım ve Adidas All-Stars Team.

Sokak takımından kasıt gerçekte var olan sokak takımlarından biri olsa gerek.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.