Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Kerii Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
183.085
Cevap
830
Favori
6.428.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
118 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
68. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 91519152915391549155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cr7 yapma konusunda tereddüt edecek varsa asla etmesin. Tüm kulübü boşaltıp yaptım ve inanılmaz. Sanki başka bir oyun oynuyormuşum gibi. Markadan da ayrı hunter de hayrı engine de ayrı adamlar sanki. Her yerden plase gol. Gerçekten inanılmaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Assorthic kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum etki edeceğini ama deneyeyim zararı yok ama bi kere atıyor sonra neden atmıyor orada sorun varsa.

• EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

Diğerlerini açmama bile gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Assorthic kullanıcısına yanıt
    Bir hafta sonra fişini çekmezler mi? 😆

• selamlar arkadaslar ust duzey bir pa hesabi ariyorum ilgilenirseniz ozelden yazabilirsinjz iyi oyunlar herkese

• EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! ben artık çok sıkıldım , kadrodaki en iyi oyuncular hep evo sbc

• Areka2002 kullanıcısına yanıt
    Umutlar tükeniyor Persie'yi bekliyoruz 🥳🥳

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ismeyu kullanıcısına yanıt
    Pa nedir

• Rasit82 kullanıcısına yanıt

Gelir o

buralar onsuz olmaz olamaz😉😉

Teravih kılıyordur hatimli 😉

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 11 Mart 2025; 22:14:32 >
  • farkındalık olarak kendimi ortaya attım, yöneticiler konuya gelebildi nihayet. yazdığımın karşılığı ciddi bir yaptırım almalıydım ama vermemeyi seçtiler. ben, yine de olması gerektiği gibi uzaklaştırdım kendimi.

future stars 2.haftasında yan hesabımla 13 yaptım ilk defa. wl pickinden fantezi rodrygo attı ama koşamıyor merak eden varsa.

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

13 yapan kadroda bale'yi kenara alıp, cr7 ekledik. 10 win aldım, belki 11 olurdu hile geldi. cr7 müthiş bitiriyor, denk getirirse iyi koşuyor ama bale varken lüzumsuz hastasına. mağaza'daki sana özel iconu açtım, oyunun en kötü sol beki carlos geldi. sağ altta keli gözüküyor zaten dikkatli bakınca.

burada da yan hesabın 40 level iconu malesef L. Matthaus çok iyi karttı ama dönemi geçiyor, tek plus ve pas plus olmaması bazen bağırtıyor.

ana hesapta bu geçen hafta 11, bu hafta 10 yaptım. buraya o kadar lüzumsuz kartlar çıkarttım ki anlatamam.

fantezi ilk haftası, wl pickinden tchouameni geldi. 90x4'ten drogba geldi, cantona zaten vardı, 2.06lık forvet hudlin evo var...

pele koşamıyor, sadece pele olduğu için oynuyor. hiç beğenmiyorum kartı, öylesine takılıyor orada anlayın işte.

bu da ana hesabın 40.level picki. sosyal medyada bile bu kadar kötüsünü az gördüm.

• RobinvanPersie kullanıcısına yanıt
    Hocam hoşgeldin, mesajını görmek duygulandırdı. Tamamını okudum güzel özetlemişsin. Olayı bizde çok eleştirdik , üstüne gittik sen yokken ban kalksın diye bastırdık ama sonunda kendi isteğin olduğunu öğrendik. Konuda haklısın ama biraz sert olmuştu. Sağlık olsun tekrar hoşgeldin. Sevenin çok burda.

• Rasit82 kullanıcısına yanıt

mesajlarınızı gördüm mutlu etti dönmemekte bir tercihti. hoşbulduk. 

Gittiğin günden beri yazmadım foruma desem yalan olmaz

Not tsspor :)

• @RobinvanPersie Bu stoperlerin saçmalamasını nasıl çözüyorsun? Orta sahaların izlemesini? Yani herkesin sorunu bu bence ama bazen yapay zeka hiç tepki vermiyor illa o eşik maçları kaybediyorum son 2 senedir.

• Rengim hoşgeldin

Dedim hatimli teravih kılıyordur diye sana @Rasit82 🤣

Hoşgeldin dostum. Ronaldo speed boost nasıl, hudlin evo bitmiş olabilir ama o nasıl?

• Areka2002 kullanıcısına yanıt
    Bu kadar çağrıya kayıtsız kalınamazdı :))

• @Assorthic hocam can dostum dediğim adam trabzonsporlu, nikah şahitliğine kadar yaptım.

bu herkesin sorunu burada bir seviye korunmalı, buraya sahip çıkılmalı.

@TheCaliph_ cdm derin oyun kurucu kullanıyorum. stoperleri hızlı oyunculardan seçiyorum farkettiysen.

düzgün switch atmaya çalışmak dışında bir önerim maalesef yok.

eşik maçlarında bende çok zorlanıyorum, bazen eller sıcak oluyor şansım tutuyor. bazen de olmuyor.

olabildiğince yeşil vurup rakipten 1 fazlasını atmak lazım.

@Areka2002    valla ne diyim bilemedim. allah günahlarımızı affetsin.

@johnwayne çok doğrusal atabiliyor speedboost'u. manevra pek yok. yani rivalsta oynarken daha çok beğendim, wl bağlantısında ağırlaşınca çok beğenmedim. bitiricilik ölümcül. dediğim gibi bale varsa, hastasına yapılır bir kart bence. bu cuma bir flashback daha gelecekmiş. messi olabilir belki. diğer hesaba fodderları bekletiyorum o yüzden. hudlin'de bir mantıksal hata yaptım. kart 99 dribling ama top süremiyor anlık. evo yaparken bir ara 85 driblingdeydi, döve döve gidiyordu topla. kart controlled durumda, fizik evosu bekleyeceğim mecbur. eğer ki basabilirsem control lenghty olma şansı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 12 Mart 2025; 0:43:23 >

Teşekkür ederim cevaplar için bale var, div 2-3 denk geldi rakipte hiç varlık gösteremedi Ronaldo, inception diye biri inceleme yapmış o da championsda oynuyor hantal gözüktü gözüme, tots zamanı Ronaldo bir kart daha sıkıştırırlar sanki belki yapmam , beklemede kalayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Assorthic

Pa nedir
    ps hocam :)

• 
Sayfa: önceki 91519152915391549155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.