Şimdi Ara

FIFA Ultimate Team PS Plus İstiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ultimate teama girip online mac yapmak istiyorum pstation plas üyelik istiyor nedir bu arkadaslar uyelikte oarali nedir bu sacmalik oyunum cd bu arrada digital degil tesekkurler
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PS4 için Sony böyle gıcık bir şey çıkardı. Artık çoğu oyunda ps plus gerekiyor online için, FİFA da bunlardan birisi ki benim de çok canımı sıkmıştı. İlk gördüğümde hayretler içinde kalmıştım. Bunun için ayrı bir meblağ daha ödemek lazım.

(tabii ps plus ı 14 gün deneme alarak online oynayanlar da var, bu da bir çözüm olabilir sizin için)
  • kardeşim biraz geç döndüm sana teşekkürler biraz önce kredi kartıma 154.89 tl bir üçret yansıdı o gün bu sorunu aşmak için bu ücreti ödedim şu an onlıne oynuyorum fifa ultimate team acaba bu ödeme oldu diyemi yoksa boşunamı ödedim iptal ettirmek istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum bilgin varmı bu konuda
  • Adamlar açıklamaktan yoruldu PS4 çıkmadan önce. Çıktıktan sonra 1000 kere daha söylediler online için PS Plus şart diye. Hala yeni duyanların olması ve sürpriz yaşamanız Sony'nin suçu mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.