Bildirim
FIFA Ultimate Team PS Plus İstiyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
PS4 için Sony böyle gıcık bir şey çıkardı. Artık çoğu oyunda ps plus gerekiyor online için, FİFA da bunlardan birisi ki benim de çok canımı sıkmıştı. İlk gördüğümde hayretler içinde kalmıştım. Bunun için ayrı bir meblağ daha ödemek lazım.
(tabii ps plus ı 14 gün deneme alarak online oynayanlar da var, bu da bir çözüm olabilir sizin için) -
kardeşim biraz geç döndüm sana teşekkürler biraz önce kredi kartıma 154.89 tl bir üçret yansıdı o gün bu sorunu aşmak için bu ücreti ödedim şu an onlıne oynuyorum fifa ultimate team acaba bu ödeme oldu diyemi yoksa boşunamı ödedim iptal ettirmek istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum bilgin varmı bu konuda -
Adamlar açıklamaktan yoruldu PS4 çıkmadan önce. Çıktıktan sonra 1000 kere daha söylediler online için PS Plus şart diye. Hala yeni duyanların olması ve sürpriz yaşamanız Sony'nin suçu mu?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X