Şimdi Ara

Fifa ve pes2009 bomba gibi geliyor,peki neyle oynayacağız??? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeus_1907

xbox360 oyunları beleşmi :s

Beleş dediği internetten indiriyor

İnternet bağlantısına para veriyor DL-DVD'ye de para veriyor

E Xbox'ı da beleş vermiyorlar zaten

Pc için de beleş o zaman nasılsa çoğu kişi indiriyor
  • Bende
    AMD Antholon ( tm ) XP 2500+
    1.83 GHz 512 Mb Ram

Var nex - gen oynarmı acaba yoksa fifa 2008 e devam
  • Yok arkadasim zannetmiyorum fps yerlerde olur oo sistemle birde ekran kartını yazmamısın..

bende xbox 360 alacagim.. bilgisayara para vermek bence yazık artık . alıyoruz en iyi kartları 2 sene bile bizi goturmuyor..

suan arkadaslarım hep xbox360 aldı hepsi cok memnun 3k sorunu hicbirinde cikmadı.. bende alacagim bir tane..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DOGPRO

Bende
    1.83 GHz 512 Mb Ram

Ekran kartın nedir ?

O ram ile zorlanırsın

İşlemcin de tek çekirdek

Günümüzde tek ile çift çekirdek işlemciler oyunlarda çok fark ediyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: AL[e]N

Yok arkadasim zannetmiyorum fps yerlerde olur oo sistemle birde ekran kartını yazmamısın..

bende xbox 360 alacagim.. bilgisayara para vermek bence yazık artık . alıyoruz en iyi kartları 2 sene bile bizi goturmuyor..

suan arkadaslarım hep xbox360 aldı hepsi cok memnun 3k sorunu hicbirinde cikmadı.. bende alacagim bir tane..

volla xboxta çok makul ama şu anda ortalama maliyeti 500ytl yi buluyor herşey dahil..
    xbox a eşit+250 gb lik bir pc 700 milyon civarı monitorsüz.yani arasında 200 milyon fark var.
    ben sadece similasyon futbol ve silent hill türü oyunlar oynayacağım için pc bana daha makul geliyor..

• amdathlon64 *2 5200+ 2.6 ghz işlemcim - 2 gb ram'im var...
    ekran kartımı unuttum öğrenip tekrar yazıcağım (işlemcim ve ramimle alakalı sorun çıkmaz değil mi ?)
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0o__xXx__o0

amdathlon64 *2 5200+ 2.6 ghz işlemcim - 2 gb ram'im var...
    ekran kartımı unuttum öğrenip tekrar yazıcağım (işlemcim ve ramimle alakalı sorun çıkmaz değil mi ?)

İşlemcin ile Ram'dan bir sorun olmaz ekran kartını da yaz !!!
  • arkadaşlar 2 gb ram , q6600 @3.0 ghz , xfx 9600 gt xt ekran kartı yeterli olurmu? (1680.1050 çözünürlük için)
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzunoglan

arkadaşlar 2 gb ram , q6600 @3.0 ghz , xfx 9600 gt xt ekran kartı yeterli olurmu? (1680.1050 çözünürlük için)

Çok rahat yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 31 Ağustos 2008; 13:50:05 >
  • rami 3gb yapcam suan 2gb de bırde guzelınden gamepad alcam
  • Başlığı açan arkadaşı tebrik ediyorum. Ne kadar zeki olduğunu göstermiş bize.

1-xbox 360(350 milyon civarı oyunları beşel

Tebrik ediyorum... Hayatta başarılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnimePiggy

Başlığı açan arkadaşı tebrik ediyorum. Ne kadar zeki olduğunu göstermiş bize.

aynen

adam ps3le pc karşılaştırması yapmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

quote:

Orjinalden alıntı: DOGPRO

Bende
    1.83 GHz 512 Mb Ram

Ekran kartın nedir ?

O ram ile zorlanırsın

İşlemcin de tek çekirdek

Günümüzde tek ile çift çekirdek işlemciler oyunlarda çok fark ediyor

bence abartildigi gibi olmayacak....

ozellikle fifada her bilgisayara gore olacak(eh biraz iyi olmali ama bilgisayar seviyesi)

• quote:

Orjinalden alıntı: AnimePiggy

Başlığı açan arkadaşı tebrik ediyorum. Ne kadar zeki olduğunu göstermiş bize.

xbox 360 hddsiz modeli internetten 200 euroya alınabiliyordu daha düne kadar ama Türkiye pazarında her an herşey değişebiliyor yine zam gelmiş benim haberim yok..o yüzden biraz zam yaptım ona
    oyunlarıda çok rahat internetten indirilbliyordu ama yeni çıkan modellerinde olmayacak deniyor buda işin cabası bilemem onuı xboxı olanlar düşünsün..
    eğer xbox benim gördüğüm fiyatta olsaydı bu uslubunu sana yedirirdim ama şansına tekrar zam gelmiş o 200 euroyo bulduğum sitelerde de durum değişmiş şimdilik..

quote:

Orjinalden alıntı: .mRcan.

aynen

adam ps3le pc karşılaştırması yapmış

ne alaka ps3le xbox karşılaştırması töbe töbe..
    konunun başlığını ve yazıları iyi okuduğuna eminmisin..
    emin değilsen şöyle açıklim:
    bu iki oyun bu 3 platformada çıkmayacakmı ee benim amacım ne burda;bu oyunları en iyi fiyata en iyi performansla nasıl oynarız.yani en iyi işimize nasıl geliyor.kısaca birbirimize fikir alışverişi vermek
    sen diyorsun ki mersin
    bilemiyorum yani işimiz zor bu kafalarla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DİGİMAX55 -- 1 Eylül 2008; 0:49:10 >

• o arkadaş 350 ytl dediği fiyat yurt dışı için geçerli arkadaşlar ps3 de kıbrısın rum tarafında 500 450 ytl arası bulabilirsiniz Kıbrıs Türkü varsa aranızda alsın göndersin size hiç araştırma yapmadan millete çok zekisin hayatta başarılar diyerek kendinizi rencide ediyorsunuz sadece.
  • @DİGİMAX55

200 Euro ama,gümrükte sorun yaşanıyor

100 dolar veya euro üstü ürünlerde gümrükte takılma ihtimali var

Ayrıca artık Benq dvd rom'lu makinalar üretilmiyor

Lite-on markalı olanlar üretiliyor bunlara da FW atılmıyor yani

İnternetten oyun indirsen de,oynayamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 1 Eylül 2008; 0:11:47 >
  • hımm daha 2 hafta önce araştırdım 200 euro civarıydı.şu an Türkiyede olmadığı için zam gelmiş olabilir yada fiyat yükseltilmiş olabilir..o zman ona 450 milyon diyelim.sonrada nasılsa gene bollaşınca fiyat düşer.
    ben almaktan vazgeçince fiyatı çıktı demekki..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DİGİMAX55

hımm daha 2 hafta önce araştırdım 200 euro civarıydı.şu an Türkiyede olmadığı için zam gelmiş olabilir yada fiyat yükseltilmiş olabilir..o zman ona 450 milyon diyelim.sonrada nasılsa gene bollaşınca fiyat düşer.
    ben almaktan vazgeçince fiyatı çıktı demekki..

Atik yeni x360'lar getirmiş

Benq FW li Arcade Falcon 650 lira

550 liraydı bir süre önce
  • neyse boşver yaw.
    kopya oyun oynanmayacaksa ben hep soğudum bu aletten makina zor bulunuyor oyunları hiç bulunmaz burlarda.zaten bi futbol keyfimiz var onuda almasınlar.ekran kartı ve oyun şirketleri ne kadar üçkayıtçı olursa olsun pc ye mecbur devam.taki fifa ve pes pc ye çıkmayana kadar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DİGİMAX55 -- 1 Eylül 2008; 0:43:30 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.