Merhaba arkadaşlar, Ultimate Team için siteden giriş yaptığımda, takımımı görebilmek için gizli soru cevabı girmem gerekiyor.Benim sadece hatırladığım bir tane gizli soru cevap var, giriyorum ve yanlış diyor. Origin'e giriş yaptığımda orada hesap ayarlarım var, oradada gizli soru var, cevabını yazıp şifremi değiştirebiliyorum. Siteden girdiğim yerdeki soru/cevabımı hiç hatırlamıyorum. Bunların ikiside aynı soru/cevap değil mi? Yoksa iki tane mi soru cevap var? Eğer öyleyse ben birini hatırlamıyorum, Fifa 15'i bu hesap üstünden almayayım.
İlgilenenlere şimdiden teşekkür ederim.
Bu şifreyi ut moduna ilk girdiğinizde zorunlu olarak oyun içinden belirliyorsunuz.Muhakkak girdiniz bişeyler fakat hatırlamıyorsunuz.Origin üzerindeki güvenlik sorusu farklı.O güvenlik sorusu sizin origin hesabınızın güvenliği için.Ut moduna girerken kullandığınız farklı.Eğer bunu hatırlamıyorsanız ea livechat ile iletişime geçin muahakkak size yardımcı olmaya çalışacaklar.
tekserkan
kullanıcısına yanıt
Teşekkürler. İngilizcem olmadığı için bu iş zor. Yeni bir hesap açıp Fifa 15 ile oradan devam edeceğim.
Eğer ingilizce seviyeniz az ise translate kullanın fakat uğraşmayacaksanız söylediğiniz gibi yapılması daha mantıklı.
Translate yardımıyla birşeyler yapmaya çalıştım, fakat olmadı. İsmimi, mail adresimi istedi. Siteye girmemi söyledi, sonra oyuna girmemi söyledi. Oyuna girince resetleyebileceksin gibi birşey söyledi. Fakat değişiklik yok. Bir gizli soru/cevap için bu kadar uğraşmamak gerekiyor. Bunuda mail adresi ya da telefon gibi başka seçenekler üreterek çözebilirler aslında.
Konuyu tekrar canlandırmış olacağım ama bir şey öğrenmek istiyorum. Benim sorunum Fifa 16'da. Malesef gizli sorumun cevabını bilmiyorum. Kulübü silip yeni bir kulüp açtığımda bana yeni bir gizli soru mu soracak yoksa mevcut gizli sorumun cevabını mı isteyecek. Şimdiden Teşekkürler