Şimdi Ara

FİFA WORLD (FREE TO PLAY) ANA KONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
5
Favori
28.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sxd

insan oğlunu memlun etmek ne kadar zor. ya arkadaşlar adamlar bedava online fifa fırsatını ayagınıza kadar getirmiş hatta bilgisararınıza kadar kuruyor. siz ne yapıyorsunuz.yok grafikler kötü yok gamepad ayarları olmuyo yok kamera ayarları iyi degil adamlar agzınla kuş tutsalar yaranamıyacaklar. adı üstünde beta sürüm ve kısa aralıklarla oyunu günceliyorlar. kaçınız orjinal fifa ya para verip online zefkini yaşadınız. alın size fırsat iki arkadaş ayrı evden girerek online zefkini çıkarabileceginiz süper bir fırsat he fifa bunu niye yapıyor. bu bir satış starejisidir .bu zefki daha önce tatmamış kişilere bu sayede bu zefki tattırarak ilerideki çıkacak fifa serilerine yatırım yapıyorlar. ben kendim indirdim gayette memlunum kurdum oynuyorum.bu fırsatı verendende allah razı olsun gavurda olsa.

hocam ben birkaç saat oynadım sildim hiç tat alınmıyor grafikleri yüzünden çok basit bir oyun olmuş buna fifa demeğe bin şahit ister açıkçası o zevki almaktansa beni soğuttu siz oynayabilirsin

• Online oynayacak kişi aranıyor
  • Oyun oynarken ekrana klavye yardımı geliyor onu kaldıramıyoruzmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa 14 kadar değil tabiki boşunamı para verdik yoksa biz
  • lerbo L kullanıcısına yanıt
    kardeş orda ayarlarda oyun içi yardım diye yazıyor kaçırman çok ilginç komple türkçe oyun allasen
  • bence en büyük eksik bu +15 hız ,yok +10 top sürmeymiş bu kullan-at kartları olmuş.
    +15 nedir lan maximum +5 olsun resmen çifte standart.
  • zaman öldürülebilir bir oyun olmuş.

seasons maçı için 5 kredi veriyor, belli sürelerle o krediler tekrar doluyor.

ancak ultimate team'de sınırsız maç yapabilirsiniz.

oynayacak varsa: ertgur
  • Oyun bende açılırken hata veriyor nedense?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TraVeLL

beyler beta olduğu için mi grafikler böyle kötü düzelir mi birde kamera ayarları yapılıyor mu

• Ben ilk defa Fıfa'yı Online oynadığım için sevdim ancak dediğiniz gibi oynanış çok basit hep aynı tip goller.Çalımlar da baya eksik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

Ücretsiz fifa oyunu hocam

Ücretsizse biz niye para verdik fifaya

istersen bi indir oyna bakalım niye para verdiğini anlarsın
  • sabah sabah iyi güldüm o kadar mı berbat oyun
  • ben beğendim gayet iyi, bedava ultimate team işte mis gibi
  • Harika olmuş bu haliyle bile, "Release" oldugu zaman tüm sıkıntılar gider ve artık PC ye Fifa çıkarmalarına gerek yok bence.Oyuna destek amaçlı 12000 Fifa Points aldım "Store" undan genel olarak birşey ifade etmeyebilir.Tamamen bireysel bir destek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musab63

sabah sabah iyi güldüm o kadar mı berbat oyun

ultimate team zevki var işte sadece amaç tattırıp oyunu satın aldırmak zaten
  • Ultimate team warmı

• Beyler oyunda kamera ayari bilr yok ya oyun ayarlarinda

• Fareyle oynamaya başladım. Oyun hiç hoşuma gitmedi . Gamepad ile oynamaya başlayınca çok sardı. Oyun hoşuma gitti benim tavsiye ederim. Birde oyunda rakip bulduğunuzda , ekranda bağlantı durumunuz gözüküyor eğer 1 bar varsa veya kırmızı felan ise kabul etmeden çıkın , başlamayın maça bence
  • şu origini hatasız kuran var mı ? kuruyorum update error veriyo son sürümü yüklemek için adres veriyor tıklıyorum açmıyor adresi
  • hocam denetim masasından origini kaldırıp farklı bir tarayıcı ile origini indirmen sorunu çözer diye düşünüyorum,önceki sürümlerden kalan kalıntı dosyalar düzgün kurulumu engelliyor olabilir ama

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.