Şimdi Ara

Fifa Yüksek Gecikme Sorunu KabloNet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, KabloNet kullanıyorum ve Fifa Ultimate Team modunda; ping göstergesinin gösterdiğine ve yaptığım traceroute testlerine göre, packet loss olmadan sabit 58-60 ms aralığında ping değeri alıyorum. Fakat oyun içindeki buton tepkime süresi, bu gösterilen süreden çok daha fazla.

Bu kanıya nasıl vardığımı soracak olursanız, peer to peer modunda(Friendly maçlar) gösterilen değerlerin pratikte nasıl hissettirdiğini, sunucudaki hissiyat ile karşılaştırdım. 100 ms gösteren p2p maçta dahi sunucuda oynadığım maçtan çok daha az gecikme ile oynuyorum.

Genel olarak FIFA'nın sunucularının kötü olduğunu ben de biliyorum lakin 100 ms ile oynayıp tepkime süresinin, sunuculardaki tepkime süresine göre çok daha iyi olduğunu düşündüğüm maçlarda; rakip oyuncu, tepki süresi beğenmiyor(Normalde p2p modunda iki tarafında bağlantısı eşit olur) sunucularda oynadığı maçların daha iyi olduğunu söylüyor.

Video ekledim. Bakıp yorumlarsanız sevinirim.

{Videoyu upload ettim ama görünmüyor ]
    Link bırakayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senseight -- 3 Temmuz 2020; 0:18:33 >

• Ben de kablonet kullanıyorum. Fifa ultimate Team kadromu sildim sinirden. Benim pingim 72 falan. Cs go, for honor,dota 2 oynarım ve bir tepkime sorunu yok. O yüzden bu sorun bence tamamen fifayla alakalı fakat öte yandan twitch'de ps4 oynayanlara bakıyorum. Adamların pingi de 70lerde ve benim oynadığım oyunun 1.5 kadar hızlı oynuyorlar. Anlam veremiyorum ben de. Season maçları yapıyorum peer to peer Türkle'de oynasam yabancıyla da oynasam dönmüyor adamlar. Kalas gibi sanki tır çeviriyoruz.
  • Fifa 20 genel olarak ağır bir oyun ve 58msde az değil üstüne fifanın leş serverları eklenince böyle bir durum ortaya çıkıyor.
  • Sorun tamamen iss ile alakalı fifada sorun yok.Mobil veriden bağlanıyorum hiçbir sıkıntı olmuyor.Hat yoğunluğundan filtreleme yapıyor issler
  • Fluxion kullanıcısına yanıt
    Videoyu izlediniz mi hocam? Videodaki gibi bir gecikme yaşamıyor musunuz?
  • Fluxion kullanıcısına yanıt
    Mobil veriden nasıl bağlandığınızı açıklayabilir misiniz? Ben telefondan yurtiçi ping atsam bile 80 çıkıyor. Hangi mobilden hangi telefonla nasıl bağlanıyor? Kaç ping alıyorsunuz? Hangi issler yavaşlatıyor? Biraz daha açıklayıcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alvete

Mobil veriden nasıl bağlandığınızı açıklayabilir misiniz? Ben telefondan yurtiçi ping atsam bile 80 çıkıyor. Hangi mobilden hangi telefonla nasıl bağlanıyor? Kaç ping alıyorsunuz? Hangi issler yavaşlatıyor? Biraz daha açıklayıcı olabilir misiniz?
    4g ile baglanirsaniz Almanya'ya çok rahat 80 ping alirsiniz.Tum issler yapiyor.Eger sistem yogunsa yapar.Gece 3,4 gibi olursa başka bir şey de olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 gündür bende de benzer sorunlar var, Upload hızı yerlerde geziyor Kablonet ile. Sorunu çözemiyorlar. Speedtest'te sorun çıkmıyor ping değerleri de normal diyor ama oyunlarda çok geç tepki veriyor ve çoğu siteye upload yaparken inanılmaz yavaş oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.