Şimdi Ara

Fifa yüksek verim almak ( Pc parcaları )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar özel nedenlerden dolayı konsolumdan ayrılmak zorunda kaldım :((:(:( PC ye gectim ama fifa 2013 pcde kasıyor 14 ünde kasmasını normal olarak karsılıyorum kasar yani bana gore :) pc ozellikleri soyle

İşlemci: AMD sempron(tm) 140 processor 2.7 GHZ
    BELLEK: 2048MB RAM
    EKRAN: ATI RADEON HD 4650 YAKLASIK TOP BELLEK : 1787 MB DAC TURU:İnternal Dac(400MHZ)

Win7 Kullanıyorum arkadaslar Win 7 Ultimate 64 Bit siz ne onerisiniz rammi atayım ekran kartımı atayım sizin marka onerileriniz neler fifa 14 den yuksek verim almak istiyorum ?

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaslar hayırlı forumlar..

• Tabiki ekran kartı al ama sistem kötü ne kadar daha yüksek bir ekran kartı alabilirsin onu bilemem. Sen bu konuyu Sistem Tavsiyeleri bölümüne aç daha yararlı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chaos123

Tabiki ekran kartı al ama sistem kötü ne kadar daha yüksek bir ekran kartı alabilirsin onu bilemem. Sen bu konuyu Sistem Tavsiyeleri bölümüne aç daha yararlı olur.

Tşk ederim forumda yeni oldugum icin buraya actım sistemden kasıtın ne kardesim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifahastası

quote:

Tabiki ekran kartı al ama sistem kötü ne kadar daha yüksek bir ekran kartı alabilirsin onu bilemem. Sen bu konuyu Sistem Tavsiyeleri bölümüne aç daha yararlı olur.

Tşk ederim forumda yeni oldugum icin buraya actım sistemden kasıtın ne kardesim ?

Sistemden kastım işlemcin anakartın vs. Yani gidip 200tlye bi ekran kartı alırsın ama o ekran kartını işlemcin kaldırmayabilir. Bence çokta yükseltilebilir bir bilgisayarın yok ama sana sistem tavsiyeleri bölümünde daha bilgili arkadaşlar yardımcı olucaktır

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fifahastası

quote:

Sistemden kastım işlemcin anakartın vs. Yani gidip 200tlye bi ekran kartı alırsın ama o ekran kartını işlemcin kaldırmayabilir. Bence çokta yükseltilebilir bir bilgisayarın yok ama sana sistem tavsiyeleri bölümünde daha bilgili arkadaşlar yardımcı olucaktır

evet simdi actım cok yardımcı oluyorlar hepsine tşk ederim sanada tşk ederim senin sayende ogrendik :)

• Önemli değil kolay gelsin sana

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.