Şimdi Ara

Fifa11 defans yapamama :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sevabına hayrına rica ediyorum kafayı sıyırıp oynamayı bırakıcam eğer defans yapmayı öğrenemezsem çok gıcık oldum
    1 aydır Fifa oynamaya çalışıyorum(hemüz oynuyorum diyemem fazla beceremiyorum) atak yaparken ceza sahasına bile girmeden pas verdiğim forvet oyuncusundan en fazla 2 saniye içinde topu çalıyor karşımdaki defans oyuncusu. Elini benim adam uzatıyor ve acayip bi pres yapıyor sanki benim adama yapışıyor ve topu kapıyor kesinlikle kurtaramıyorum. Ama o atak yaparken ben hiç o şekilde adamı takip edipte yapışıp alamadım topu şansıma bazen önüne geçiyorum ama eğerki arkasındaysam yetişmemde mümkün olmuyor ama ben kaleci ile karşı karşıya kalıcam zannederken en öndeyken adam arkadan beni yakalıyor anlamadım gerçekten.
    İşin özü bana bu tarz pres ve topkapma becerimi nasıl geliştirebileceğimi ve basitçe ne yapmam gerektiğini söylermisiniz, oyundan kopmak istemiyorum çok zevkli biraz becerebilsem

• quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

http://site.mynet.com/emircicekmekik/FIFA11/

sitemde var

güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER

quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

http://site.mynet.com/emircicekmekik/FIFA11/

sitemde var

güzelmiş

Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: anktotti

Arkadaşlar sevabına hayrına rica ediyorum kafayı sıyırıp oynamayı bırakıcam eğer defans yapmayı öğrenemezsem çok gıcık oldum
    1 aydır Fifa oynamaya çalışıyorum(hemüz oynuyorum diyemem fazla beceremiyorum) atak yaparken ceza sahasına bile girmeden pas verdiğim forvet oyuncusundan en fazla 2 saniye içinde topu çalıyor karşımdaki defans oyuncusu. Elini benim adam uzatıyor ve acayip bi pres yapıyor sanki benim adama yapışıyor ve topu kapıyor kesinlikle kurtaramıyorum. Ama o atak yaparken ben hiç o şekilde adamı takip edipte yapışıp alamadım topu şansıma bazen önüne geçiyorum ama eğerki arkasındaysam yetişmemde mümkün olmuyor ama ben kaleci ile karşı karşıya kalıcam zannederken en öndeyken adam arkadan beni yakalıyor anlamadım gerçekten.
    İşin özü bana bu tarz pres ve topkapma becerimi nasıl geliştirebileceğimi ve basitçe ne yapmam gerektiğini söylermisiniz, oyundan kopmak istemiyorum çok zevkli biraz becerebilsem

Birincisi custom tactics ayarları işine yarayabilir.
    Custom tactics ayarlarında, sen oyunu nasıl oynamak istiyorsan ona göre bir taktik geliştirmelisin.
    Özellikle defans ve takım oyunu açısından custom tactics bölümü çok işine yarayacaktır.

Anladığım kadarı ile kolay geçiliyor, arapas yiyorsun. Bunun nedeni rakibe erken pres yapmandan kaynaklanıyor olabilir.
    Sürekli pres yaparsan, rakibe pas vereceği boşluklar açarsın. Hele ki rakip daha ortasahana gelmişken, defanstan adam seçip gidip ona pres yaparsan, bekleri adama pres yapacağım diye erken çıkarırsan, rakip senin savunmanda rahatça pas atacağı boşluklar bulacaktır.Bu yüzden rakibe yetişmen de zor olur.
    Yani, rakip sana hücum edince, sen hemen pres yapma-eğer adama çok yakın değilsen- pas atacağı boşlukları kapatmaya çalış ve savunmaya adam kaçır. Tam şut atacakken ya da şut açısı arıyorken, sen, topu, geriye kaçırdığın adamla ona basarak çalabilirsin.

Savunmanın daha çok püf noktaları var, Huglass arkadaşın sitesine göz gezdirmen de iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonbaron61 -- 7 Ocak 2011; 23:43:07 >

• cevaplar ve öneriler için teşekkürler arkadaşlar, arkadaşın sitesinede baktım gayet güzel olmuş elinize sağlık.
    dün 2 maç yaptım 6-1 ve 5-1 kaybettim hemde skill level 5den aşağı idi ikisindede
    benim gerçekten çok merak ettiğim şey şu; rakip benim 2 adamımın arasından igeçebiliyor ben yetişemiyorum ama ben onun 2 adamı arasında kaleye daha yakınken bana yetişip hemen topu kapabiliyor, bunu hangi tuşla nasıl yapıyor çok merak ediyorum gerçekten.
  • quote:

cevaplar ve öneriler için teşekkürler arkadaşlar, arkadaşın sitesinede baktım gayet güzel olmuş elinize sağlık.
    dün 2 maç yaptım 6-1 ve 5-1 kaybettim hemde skill level 5den aşağı idi ikisindede
    benim gerçekten çok merak ettiğim şey şu; rakip benim 2 adamımın arasından igeçebiliyor ben yetişemiyorum ama ben onun 2 adamı arasında kaleye daha yakınken bana yetişip hemen topu kapabiliyor, bunu hangi tuşla nasıl yapıyor çok merak ediyorum gerçekten.

LT+RT tuşları var.Ya da L2 + R2 de diyebiliriz.Koşarak önünü kesmeye giriyor.Siz sadece pres yapıyorsunuz büyük ihtimal...

Öncelikle pres tuşuna basmayı bırakmalısınız(sitemdede yazıyor,ayrıca yorumlarınız için teşekkürler). Adam düz giderken siz onunla paralel olarak gidip,aniden adamın üstüne çullanmalı,pres yapmalısınız.Omuz atar topu alır veya direk topun önüne geçer...

• yukarıdakilere ek olarak;

savunmada en uygun ve rakibe en iyi müdehale edebileceğin defans veya orta saha oyuncularının ışığını sürekli deneyerek seçmeye çalış . (yani yak söndür en uygun müdehale edicek pozisyondaki adamı bul )
    burda amaç en kısa ve en etkili minumum koşu yapacak müdehale edeceğin adamları kullanmak.

bunu zaten yapıyorum. ama beni rakip geçiyor veya ver-kaç ile yeniden eksiltiyor geçiyor diyorsan ;

en basit savunma metodunu yazıyorum; arkadan kovala önden bas . ikili pres de denebilir. bu yöntem ile ilerleyen zaman içinde drpling ve bire birde adam eksiltmeyi bilmeyen kişilerin kabusu olursun.

yapılışı : burda temel durum pres ve ikinci adamı çağırmaya yarayan tuşlara aynı anda basmamak defans bloğunu bozmamak (x kare mesela.)
    burda pres tuşunu (kare) kovalama sıkıştırma olarak tek başına kullanacaksın. sectiğin adam lada önüne geçeceksin ve pas atacağı bölgeye kaydıracaksın.

• evet güzel taktikler teşekkürler
    bu preside a ya basarak yapıcam değilmi, birde LT ile top kapma olayı yokmu acababaşka hiçbir tuşa basmadan?
    oynamayı iyi bilen birisi benimle akşam bi maç yapıp eksik yönümü iletebilirmi, hem baya gol atacağı için eğlenecektirde :)))
  • quote:

evet güzel taktikler teşekkürler
    bu preside a ya basarak yapıcam değilmi, birde LT ile top kapma olayı yokmu acababaşka hiçbir tuşa basmadan?
    oynamayı iyi bilen birisi benimle akşam bi maç yapıp eksik yönümü iletebilirmi, hem baya gol atacağı için eğlenecektirde :)))

pcden mi oynuyosun eğer pc ise yapabilirim , eğer xbox yada ps3 ise yapamam ben :)
  • xbox hocam maalesef, yinede teşekkürler
  • quote:

xbox hocam maalesef, yinede teşekkürler

ne demek
  • xbox sahibi çok gol atan iyi oynayan defansı iyi yapan ve sevap işleyip bana eksiklerimi söylemek isteyen varmı acaba
  • Fifafada PEs tede defasn yapmamanın altın kuraşı topa erken basmamaktır bırakın biraz adamlarınız yerleşsin ayrıca aska ikili pres yapmayın şut ile pasa basıota yapılan şu pres çeşidi çok zararlı çook
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

Fifafada PEs tede defasn yapmamanın altın kuraşı topa erken basmamaktır bırakın biraz adamlarınız yerleşsin ayrıca aska ikili pres yapmayın şut ile pasa basıota yapılan şu pres çeşidi çok zararlı çook

yapmayı bilmeyene zararlı tabi...
  • arkadaşlar birşeyi eksik yapıyorum bu oyunda lütfen bi yardım edin
    dediğiniz şeyleri yapmaya çalışıyorum ama benim defans hiçbir topu kapamıyor neredeyse ama rakip defansın arasında benim adamlar eziliyor, birşeyleri eksik yaptığıma eminim.
    benimle maç yapıp neyi yapmam gerektiğini bi söylerseniz çok sevinicem lütfen
  • quote:

arkadaşlar birşeyi eksik yapıyorum bu oyunda lütfen bi yardım edin
    dediğiniz şeyleri yapmaya çalışıyorum ama benim defans hiçbir topu kapamıyor neredeyse ama rakip defansın arasında benim adamlar eziliyor, birşeyleri eksik yaptığıma eminim.
    benimle maç yapıp neyi yapmam gerektiğini bi söylerseniz çok sevinicem lütfen

chelsea al ustam topu iyi sakla rakipi sırtına al normal vucudu olan adam hiç bi şekilde ezilmez messi nin arkasına drogbayı filan alırsan olmaz drogba üstünden geçer demek istedigimi anladın galiba

• ben top adamın sahasındayken tek tek yolluyorum oyuncuları baskı kuruyorum benim sahama gelince lt + d + s yapıyorum hem baskı yapıyor hem dalmıyor yaklaşınca salıyorum iki kişi kapıyor cengaverler

adam iyi oyuncuysa ama pek bir şey yararlı olmuyor her türlü atıyor ara paslarını kerata
  • akşam oynamak isteyen iyi bir oyuncu varmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.