Şimdi Ara

Fifa12 10 Takımlık Turnuva(Ülke)Maçlar Başlayabilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
2.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hadi beyler canlanın biraz, maç yapmak istiyorum
  • İspanya 5-3 Portekiz

Yav kimsede demiyor bu cümle ne demek

- Turnuva 2 grupta 5 takım şeklinde yapılıp gruplardan ilk 2 sıradaki takımlar çeyrek finale çıkacaktır..

Eğere 5 kişilik gruptan 2 takım çıkarsa,toplam 4 takım çıkmış oluyor,yarı final olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: OldWolF3

İspanya 5-3 Portekiz

Yav kimsede demiyor bu cümle ne demek

- Turnuva 2 grupta 5 takım şeklinde yapılıp gruplardan ilk 2 sıradaki takımlar çeyrek finale çıkacaktır..

Eğere 5 kişilik gruptan 2 takım çıkarsa,toplam 4 takım çıkmış oluyor,yarı final olur

Öyle olacak zaten. Arkadaş yazdı onu çeyrek final yok direk yarı diye...
  • DANIMARKA 1-ISPANYA 1 EN IYI MACTI SON DAKIKADA DIREKTEN DONDU TOPUM ELINE SAGLIK HOCAM (:
  • Arkadaşlar ilk maçımı yaptım İngiltere ile arkadaş çok iyi oynadı ama bende çok şanssızdım arka arkaya yedim golleri.3 maçım kaldı şehir dışına çıkıyorum o maçları gelince yaparım,beni bekleyin.
  • HeavenOftheHell <<<arkadaşlık gonderdim ama kabul etmedi daha sorunmu var son maçım umarım en kısa zamanda oynarız (:
  • Fransa-3 Arjantin-1 Arkadaşı tebrik ediyorum oynamayı bilmiyo ama gene yenildim futbol çok adaletsiz bir oyun 3 pozisyon 3 gol 5 pozisyon 1 gol
  • quote:

Orijinalden alıntı: achile10

Fransa-3 Arjantin-1 Arkadaşı tebrik ediyorum oynamayı bilmiyo ama gene yenildim futbol çok adaletsiz bir oyun 3 pozisyon 3 gol 5 pozisyon 1 gol

Haziranın ortasında aldım oyunu acemi sayılırım.Fransayı sevdim ama
  • hocam çok sinirliyim şuan golleri yedikçe masaya vuruyom ama böle oyun olmaz şimdi kabul et
  • achile işi zora soktun heralde birader (:
  • valla hocam head to head te müthiş oynuyom bu turnuvalarda sıçık
  • quote:

hocam çok sinirliyim şuan golleri yedikçe masaya vuruyom ama böle oyun olmaz şimdi kabul et

Evet ilk golü yedikten sonra takım mala dönüyor resmen bende.Ama bu sefer ilk golü attım.Bende kırmızı kart yediğin pozisyonda masayı kıracaktım.
  • hocam kırmızı kartı ben yedim masaya sen niye vuruyon ki ?
  • bu sabah bnde berabere kaldım arkadasta pek tempolu oynamıyordu ama son dakikada dırek dondu top berabere kaldım ama suanda kadar en cok zevk aldım mactı onemlı olan oyundan keyıf alabılmek (:
  • ben bi gün masaya vura vura elimi kırcam hocam tamam karşı takımda gol atabilir ama 3 pozisyonda 3 gol 5 pozisyonda 1 gol işte ben buna sinir oluyorum.
  • ewet ya direkten dönünce bende masaya vurdum (:
  • quote:

hocam kırmızı kartı ben yedim masaya sen niye vuruyon ki ?

Önüm bomboş gidiyordum atağımı engelleyince vurdum masaya

Bu arada gruptaki diğer arkadaşlara da davet attım şimdi onlarla da müsait olurlarsa akşam yaparız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turboctopus -- 7 Temmuz 2012; 19:23:05 >
  • Anladım şimdi evet komik pozisyondu ama kaycam tabi hocam bir gol daha yemedim neyseki :)
  • ARJANTIN IN DEFANS HARIC IYI TAKIM DEFANS KOTU AMA...BANA GORE YANE (:
  • HeavenOftheHell <<<BU ELEMANDAN HABERI OLAN VARMI NERELERDE NE ZAMAN ONLINE OLUR SON MACIM (: BITSE ÖNÜMÜĞZE BAKSAK...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.