Şimdi Ara

FİFA12 ONLİNE FRİENDLİES SORUNU ÇÖZENE DİLEDİĞİ OYUN HEDİYE SÖZÜM SÖZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu sorunu çözebilen oldu mı ? ekim den beri kimse bir şey yazmamış. biz 3-4 arkadaş yaklaşık 1.5 senedir bu sorunu yaşıyoruz. bir ara çözer gibi olduk sonra yine aynı duruma geldik. denemediğimiz ayar, bakmadığımız yerli yabancı forum kalmadı. eğer çözen biri varsa Allah rızası için cevaplasın
  • 88 UDP
    3074 UDP ve TCP

portlarını ayarlayın çözülmesi gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A R D A -- 28 Şubat 2012; 22:18:14 >
  • söylediğin ayarları yaptım eşleştirme adına da FIFA12-U1 VE T1 olarak yazdım ama sorun çözülmedi ne yazık ki. nat typ2 upnp available görünen bir sorun yok ama çözülmüyor.
  • bende pcde alıyorum bunu.bir türlü çözemedim.araştırmadığım konu,sormadığım insan,yapmadığım şey kalmadı.çözülmüyor arkadaş.bir maç vermiyorsa 2. maç kesin veriyor.
  • once ikinizde baskasiyla mac yapin sonra beraer yapin girecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmiyorum bir önemi olabilir denemekten zarar gelmez fifada squad update at kadrolara gir menüden yeni transferleri yüklesin ben o hata yüzünden connection has been lost hatası alıyordum.

Video:

http://www.youtube.com/watch?v=yLfZGP4CyNA

Maça girmeden aynısını arkadaşında yapsın.

En kötü amaç sadece eğlencesine maç yapmaksa gir bi custom online team play match aç arkadaşını davet et ikinizde karşılıklı takımlara geçin (oda size özel olsun yani baskalarını almayın) mevki seçmeyin onun yerine any yi seçin birde bu şekildede deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin1903 -- 8 Haziran 2012; 23:54:58 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.