500. maçımda gol atmak gerçekten güzeldi. Ardından bir de altın trophy gelince deymeyin keyfime.
Son bir kaç gündür çok kötü bağlantı ile oynuyorum.Lag olması insanın güveninide etkliyor oyun donuyor ağırlaşıyor tepkime geçikiyor olmuyor yani.Umarım bu akşam sorunsuz oynayabilirim.
Dünya 1.takımı yenmeye ramak kalmıştı gerçekten elimizden kaçırdık... Bu haftanın en iyi gecelerinden biriydi,elinize sağlık.
bugün saat 19 da başlıyoruz..
Güzel geceydi katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Dünya 3.lerine son dakikada attığımız gol ve Dünya 25.lerini ezmemiz gerçek çok zevkliydi...
İyi maçlar çıkardık.bugün 21:00 devam...
Durmak yok.,Yola devam
buda benim gol kaleci ve defans oyuncularını dövdükten sonra boş kaleye göndermek
quote:
Orijinalden alıntı: CanerGundogdu
Dünya 1.takımı yenmeye ramak kalmıştı gerçekten elimizden kaçırdık... Bu haftanın en iyi gecelerinden biriydi,elinize sağlık.
Caner eline sağlık. Gol atmanın imkansız olduğu pozisyonlarda bile gol attın. Özellikle kaleciler degaj yaparken önüne geçip topu kapman ve gol atman benim favorim.
quote:
Orijinalden alıntı: M`Shinoda
buda benim gol kaleci ve defans oyuncularını dövdükten sonra boş kaleye göndermek
Hacı sen değil onlar kendi kendilerini dövdüler, adamlar bir topu uzaklaştırırken kalecisi, defansı hepsi birbirine girdi.
Olur mu ya ilk kafayı ben koydum adamlara sonra dağıldılar , beni ararken kendilerine vurdular top kaçtı
quote:
Orijinalden alıntı: Gny* Caner eline sağlık. Gol atmanın imkansız olduğu pozisyonlarda bile gol attın.
TR'nin en iyi takımın,en iyi forvetlerine sahipsiniz pas atın yeter yaparız birşeyler... Eko gibi partnerim olsun takım CPU'dan olsun...
sağ baştan say Günay
Total Messi karşısında hücum oynadık sonuç acı bitti...
Sonuç önemli değil,ben sadece farklı bir deneme yapmak istedim.