Şimdi Ara

[FIFA12] TURKRAIDERS | OYUNCU ALINICAKTIR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.563
Cevap
1
Favori
74.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Caner9503

Başvuru formunuzu bana mail atın.
    Burdan indirebilirsiniz...http://www.4shared.com/document/It1ncHSl/TurkRaiders_Bavuru_Formu.html

Başvuru formumu. Derneğe üye mi alıyorsunuz , tc kimlik no falanda vereyim mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

quote:

Orijinalden alıntı: Caner9503

Başvuru formunuzu bana mail atın.
    Burdan indirebilirsiniz...http://www.4shared.com/document/It1ncHSl/TurkRaiders_Bavuru_Formu.html

Başvuru formumu. Derneğe üye mi alıyorsunuz , tc kimlik no falanda vereyim mi ?

İstemiyorsan doldurmassın
    Herkes bu soyada niye takıyor anlamıyorum.

Çok iyisen başka kulüplere gidebilirsin tutan yok seni...

• Formu indirmedim bile. Bişeye taktığım yok yani...

Benim amacım kulübe gitmek değil , her akşam online olan kişilerle seviyeli bir şekilde oynayıp eğlenmek.Amacım kulübe gitmek olsaydı en iyisine girerdim zaten rahat ol...

PS bölümünde bir araştır beni sen.
    -

@hakan30bursa

PS bölümünde ki mesajlarım kalın fontlarla ve gülücüklerle dolu mesajlarmış. Vay be...

Konunuzu baltalamayayım ben değerli turkraider kulübü.Yöneticiler mesajları siliyor zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 19 Temmuz 2010; 18:57:56 >

• PS bölümünde 3-4 tane daha kulüp var onlara gidebilirsin.
    Konu baltalandı zaten...
  • Senceru'ya laf yok beyler..Bu forumda fifa'da herkese sorun önce beni söylerler sonra onu..her ne kadar benden iyi olmasa da sürekli benden iyi olduğunu iddia eder
  • vay be dün gene pro club yaptık duygulu anlar yaşadım. İnsan hüzünleniyor tabi. Benim eleman sahaya çıkarken filan hey gidi günler hey amatör liglerden nerelere
  • world cup yapmaktan 2010 oynamayı unutmusuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redwall36 -- 21 Temmuz 2010; 18:00:23 >
  • Bugün büyük gün yeni FIFA 11 özellikleri açıklanacak.
    Belki bir gameplay gelmesini umut ediyorum.
  • klübümüze 2 kişi daha alıp yolumuza devam ediceğiz arkadaşlar.Bu arada bu forum actığımız günden beri fifa 10 klüpte aksamları tekrar maclar yapmaya basladık.
    Yeni katılan arkadaslar dilerse gelip mac yapabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redwall36 -- 22 Temmuz 2010; 9:14:22 >
  • Aramıza hoşgeldin muhammed.
  • Aranızda olmak için sabırsızlanıyorum :) bekle bizi 1 October
  • Hasanım sen önce şu konsolu alsan.
  • İşkence yapıyorlar hala net bi video yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redwall36 -- 23 Temmuz 2010; 12:43:34 >
  • Güzel Günler Göreceğiz Güneşli Günler O günlerde gelecek Hakanımmmm :=):)
  • En temiz,en net gameplay...

http://www.youtube.com/watch?v=7Q3VN2LjajA
  • Yeni görüntü bulursanız linkleyin.
  • selam bende bu güzide ve başarılı külüpte yer almaktan onur duyarım..kanat,orta,forvet farketmez,önemli olan takımın başarılı olması..hakanla tanışmştık ama yine tanıtyım kendimi,hataylıyım,öğretmenim 25 yaşındayım ve fifa fanıyım
  • Evren aramıza hosgeldin..
  • tşkkrler hoşbulduk abicim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.