Şimdi Ara

fifa14 analog mu yön tuşlarimi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
5.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İkinci gamepad olarak sadece dualshock3'mü tanıyor oyun ? Logitech F510 ile oynayamadım.
  • bnde kontorland var ikinci kol olarak oynatiyor hic bir sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Analogla oynamadığın sürece iyi oynayamazsın

• Scriptin tavan yaptığı fifada analogla veya dpadle oynaman hiç farketmez.Nsıl olsa aynı yere gidiyor top.

• K U N kullanıcısına yanıt
    kusura bakmada okadarda basit değil script olsada dpad le analog arasında bariz fark var
  • y.C.g kullanıcısına yanıt
    Analog kullanmadığım için bilmiyorum ama hem ut hem sezon d1de sıkıntı yaşamadım hiç.Alışkanlık meselesi.Scriptin de önemi büyük sonuçta manuel oynamıyoruz.
  • K U N kullanıcısına yanıt
    dediğiniz gibi script önemli oyun istemezse ne yaparsan yap kazanamıyosun ama dpadla analog arasında hissedilir bir fark var analoga biraz alışınca dpadle oynamak istemez kimse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y.C.g -- 28 Ocak 2014; 15:34:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0di

bnde kontorland var ikinci kol olarak oynatiyor hic bir sorun yok

Kullandığınız gamepad kablosuz mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0di

degistirebiliyosun oyun icinden

Nasil

• biri orjinal kablosuz digeri kontorland kablolu, bu arada eger kol pc icin ise oyunda tüm yönlendirmeyi yapiyor ama oyun acmiyor ona dikkat et pc icin olmasin

• Itachi-san kullanıcısına yanıt
    setting control setting e gel r1 e bas nn altta ikisini birbiriyle degistir

• Analog candır.
  • 2 günde analoga alışırsınız sabırlı olun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllar ilerledikçe simülasyon özellikleri artıyor. Bu yüzden d-pad kullanmak imkansız hale geldi. Eski yıllarda PES oynarken çok zevkliydi. Çok açılı hareket yoktu. Odun gibi yukarı aşağı...
  • Dpadle oynayanlar pesi klavye ile de rahat oynar, onu geçtim dpad ile oyun mu oynanır? Çoğu oyunda en boş şeyleri dpade atıyorlar, gören de sancak ps1den beri oyun oynuyo da analoga alışamamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpereNN7 -- 25 Ağustos 2020; 20:24:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpereNN7

Dpadle oynayanlar pesi klavye ile de rahat oynar, onu geçtim dpad ile oyun mu oynanır? Çoğu oyunda en boş şeyleri dpade atıyorlar, gören de sancak ps1den beri oyun oynuyo da analoga alışamamış
    Bu konuyu bulmak için Google'a ne yazdın cidden merak ettim. Dpadle oynayanlar DH mi ?
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Dpad ile pes oynamak yazdım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.