Şimdi Ara

FIFA15 AÇILIŞ TURNUVASI [XBE] KAZANAN (CANER - Team1907) (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
702
Cevap
1
Favori
9.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: farukakamamba

lee byung kardeşim.
    oynamak için x box live üyeliği gerekiyormuş, içinden de çıkmadı.
    o nedenle dün oynayamadım ama bugün 1 yıllık üyelik alıp geliyorum aranıza inşallah.
    akşama ben de varım diyeceğim inşallah.
    gerçi beşiktaşımın maçı var ama maçtan sonra burdayım ;)

Üyeliğinin adı ne olarak görünüyor.

NineMacaroon902 mi? GT den kastım gamertag. Live aldıysan sorun yok. Hiç arkadaş eklemesi yaptın mı ?
  • arkadaşlar everton ile maçım kaldı kim oynayacak şimdi evertonla akşam oynayalım artık yeter 1 ay sürmesin şu olay...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertkan1985

arkadaşlar everton ile maçım kaldı kim oynayacak şimdi evertonla akşam oynayalım artık yeter 1 ay sürmesin şu olay...

1 Hafta oldu daha :)

Everton arkadaşa ulaşmaya çalışıyoruz. Oda sıkıntı çıkartacaksa bir yedek daha bulmamız gerek. Çok zor geldi 5 maç oynamak birkaç arkadaşa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lee byung

Karar değiştirdim, kimsenin bir itirazı yoksa şöyle bir çözüm ürettim arkadaşlar. Böyle extra bir durum olmasaydı yapmazdım ama kimse mağdur olsun istemiyorum.

Kardeşim gün içeresinde online olacaktır. Wolfsburg'ta onun takımı olsun 2 mağlubiyet ile devam etmek zor olur ama :) amaç zaten tamamlamak.

Benim GT yi ekleyin ve davet atın maçlarınızı tamamlayın arkadaşlar.

E Grubu

1.Çağdaş - assasina7e -
     FIFA15 AÇILIŞ TURNUVASI [XBE] KAZANAN (CANER - Team1907)
    Wolfsburg
    2.Ethem - Vahlok | Vahlok DX - 7|24 -
    Real Sociedad
    3.Yusuf - MISHIMA | orihorn - 22:00|02:00 -
    Beşiktaş
    4.Cenk - supermanTr | supamanTr - 22:00|03:00 -
    Fiorentina
    5.Doğukan - abel xavier | FitterWesker87 - 21.00|02.00 -
    Monaco
    6.Caner - team1907 | BFOH Jetfiree1- 21.00|00.00 -
    Sevilla

Benden önce evde oluyor o, 19.00 ila 00.00 arasında aktif olacaktır. Kendisinede söyledim Wolfsburg nedir ya dedi ama oynayacak artık.

Ben yarin aksam macimi yapabilirim.bu arada fiorentina benden niye önde)) ikili averaj gecerliyse benim onde olmam lazim.. Genel averaj ise arkadas onde olmali =)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: abel xavier

quote:

Karar değiştirdim, kimsenin bir itirazı yoksa şöyle bir çözüm ürettim arkadaşlar. Böyle extra bir durum olmasaydı yapmazdım ama kimse mağdur olsun istemiyorum.

Kardeşim gün içeresinde online olacaktır. Wolfsburg'ta onun takımı olsun 2 mağlubiyet ile devam etmek zor olur ama :) amaç zaten tamamlamak.

Benim GT yi ekleyin ve davet atın maçlarınızı tamamlayın arkadaşlar.

E Grubu

1.Çağdaş - assasina7e -
    Wolfsburg
    2.Ethem - Vahlok | Vahlok DX - 7|24 -
    Real Sociedad
    3.Yusuf - MISHIMA | orihorn - 22:00|02:00 -
    Beşiktaş
    4.Cenk - supermanTr | supamanTr - 22:00|03:00 -
    Fiorentina
    5.Doğukan - abel xavier | FitterWesker87 - 21.00|02.00 -
    Monaco
    6.Caner - team1907 | BFOH Jetfiree1- 21.00|00.00 -
    Sevilla

Benden önce evde oluyor o, 19.00 ila 00.00 arasında aktif olacaktır. Kendisinede söyledim Wolfsburg nedir ya dedi ama oynayacak artık.

Ben yarin aksam macimi yapabilirim.bu arada fiorentina benden niye önde)) ikili averaj gecerliyse benim onde olmam lazim.. Genel averaj ise arkadas onde olmali =)

Fiorentina 4 2 0 2 9 11 -2 6
    Monaco 4 2 0 2 10 14 -4 6

Fiorentina üstte -2 averaj ile.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/18bKIMMDG8TO7S1KYdPHXVDp6PmLHMNCtShjC18-foAI/edit?usp=sharing

• Evet arkadaşlar Wolfsburg online şuan bir maçını yapıyor. Diğer arkadaşlar, Wolfsburgla maçı olanlar davet atabilirler.

Not : Kişi değişti ama, kardeşim oynuyor assasina7e gt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musketeer. -- 23 Ekim 2014; 20:09:49 >
  • Sociedad'la buraya kadar 3-0 yenildim. Üst tura çıksamda karşıma kim gelirse gelsin ben Sociedad iken şansım çok düşük. Zaten kötü takım. Gerçek hayatta da kötü gittiği için oyuncularımın gücünü güncelleyip düşürüyorlar. Forvet çok vasat gol atacak adam yok bir tek Vela oynuyor. Keşke bir tık daha iyi takım gelseydi bana. Erken elenmek kötü oldu.
  • Oyundayım bu akşam eksik maçları tamamlayalım
  • Sociedad 0 - 3 Wolfsburg.

Ben yazmış olayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: innsofheaven

Oyundayım bu akşam eksik maçları tamamlayalım

Dostum şu yeni arkadaşı (fenerbahçe) ekleyip chat ile durumu anlatırmısın. Ben daha işteyim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahlok

Sociedad'la buraya kadar 3-0 yenildim. Üst tura çıksamda karşıma kim gelirse gelsin ben Sociedad iken şansım çok düşük. Zaten kötü takım. Gerçek hayatta da kötü gittiği için oyuncularımın gücünü güncelleyip düşürüyorlar. Forvet çok vasat gol atacak adam yok bir tek Vela oynuyor. Keşke bir tık daha iyi takım gelseydi bana. Erken elenmek kötü oldu.

Henüz daha elenmedin bence. 6 puanlardan en iyi averaj sende.
  • E Grubu

Sevilla 3-3 Wolfsburg

Bir turlu kacamadim

• E Grubu

Sevilla 3 - 3 Wolfsburg

Anında canlı yayın

Kalan 2 maç.

Fiorentina - Beşiktaş *
    Monaco - Wolfsburg *
  • quote:

quote:

Dostum şu yeni arkadaşı (fenerbahçe) ekleyip chat ile durumu anlatırmısın. Ben daha işteyim .

tamam hocam ekliyorum
  • quote:

quote:

quote:

tamam hocam ekliyorum

Farukkoc51 mi ? yoksa NineMacaroon902 mi? o nu bilemiyorum ikisini yazmış bana PM ile :)
  • C Grubu

Everton 2 - 1 Galatasaray

Canlı yayınım devam ediyor. Maçlardan bildiriyorum
  • Arakdaslar gecikme icin özür dilerim. This is Deniz kullanıcı isimli arkadaşla yaptığımız maç sonucu Everton:3 Milan:1 UlasAsmadili ile yaptığımız maç sonucu Everton;3 Galatasaray:0 xBourneGamerx ile yaptığımız maçı 4-3 kaybettim ama arkadaşın takımı hatirlayamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: eakarvardar

Arakdaslar gecikme icin özür dilerim. This is Deniz kullanıcı isimli arkadaşla yaptığımız maç sonucu Everton:3 Milan:1 UlasAsmadili ile yaptığımız maç sonucu Everton;3 Galatasaray:0 xBourneGamerx ile yaptığımız maçı 4-3 kaybettim ama arkadaşın takımı hatirlayamadim

Romaydi kardesim ama 5 4 bitti yanlis hatirliyorsun ;) Gruba renk geldi maclarini bitirebilirsen seviniriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arakdaslar gecikme icin özür dilerim. This is Deniz kullanıcı isimli arkadaşla yaptığımız maç sonucu Everton:3 Milan:1 UlasAsmadili ile yaptığımız maç sonucu Everton;3 Galatasaray:0 xBourneGamerx ile yaptığımız maçı 4-3 kaybettim ama arkadaşın takımı hatirlayamadim

Hatırlayamadığınız takım Roma hocam. :)

Teşekkürler maçları hallettiğiniz için. 2 maç kaldı Mustafa abi, md07tr online istersen onunlada maçını hallet :)

Diğer maçında sertkan1985 ile . GTsi svizle1 .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musketeer. -- 23 Ekim 2014; 21:20:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nec85

quote:

Romaydi kardesim ama 5 4 bitti yanlis hatirliyorsun ;) Gruba renk geldi maclarini bitirebilirsen seviniriz

Eyvallah kusura bakma :)

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.