Şimdi Ara

FIFA15 AÇILIŞ TURNUVASI [XBE] KAZANAN (CANER - Team1907) (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
702
Cevap
1
Favori
9.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Siz yapamazsanoz öbür arkadaş yapsın bi bakalım nasıl olucak yayın. Sıkıntı çıkarsa kapatırsınız
  • E Grubu

Wolfsburg 5 - 1 Monaco
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordWinchester

Siz yapamazsanoz öbür arkadaş yapsın bi bakalım nasıl olucak yayın. Sıkıntı çıkarsa kapatırsınız

Yayını falan boşverin sonra maç kastı dondu vs olmasın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: supermanTr

fiorentina ve bjk mac yapabilmek için sürekli deniyor.

sonuç alınca yazacaz buraya skoru

Arkadaşlar bu gece bir parti yapalım konuyu konuşalım belki çözeriz :)

Bu gece bitse sizin grubun son maçı çünkü.
  • Geriye 9 maç kaldı. Pazartesiye kadar bitmezse, mazeretsiz oynamayanları mağlup sayacağım.

C, D ve E grubununda son maçlar .

B grubu en büyük çağrı size, Napoli kalan 2 maçını, Fenerbahçe kalan 3 maçını ve Liverpool kalan 3 maçını en hızlı şekilde tamamlarsa haftaya son 16 ile giriş yapalım

Kalan Maçlar;

A Grubu Tamamlandı (1)

Valencia - A.Madrid (Sıralamayı değiştirmeyecek)

B Grubu (NineMacaroon902 (Faruk - Fenerbahçe) nickli arkadaşa devroldu ancak .) (5)

Fenerbahçe - Liverpool
    Fenerbahçe - Zenit
    Fenerbahçe - Napoli
    Liverpool - Napoli
    Liverpool - Zenit

C Grubu (1)

Lazio - Everton (Galatasaray'ın puan kaybından sonra Everton kazanırsa grubu lider bitirecek . Lazio kazanırsa 2. olacak ve Romayı tehlikeye atacak. Romanın gruptan direk çıkması Lazio'nun alacağı sonuca bağlı. En iyi 4.lük içinde yine Lazio'ya bağlı herşey )

D Grubu (Benfica @mfcl kullanıcı adlı arkadaşa devroldu) (1)

Tottenham - Benfica (Bu maçta yine sıralamayı etkileyecek)

E Grubu (1)

Fiorentina - Beşiktaş

https://docs.google.com/spreadsheets/d/18bKIMMDG8TO7S1KYdPHXVDp6PmLHMNCtShjC18-foAI/edit?usp=sharing

• quote:

Orijinalden alıntı: lee byung

E Grubu

Wolfsburg 5 - 1 Monaco

Wolfsburgu tebrik ediyorum =)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TEBRİKLER

BEŞİKTAŞ 3- FİORENTİNA 1
  • supermanTr S kullanıcısına yanıt
    Eyvallah güzel maç oldu eline sağlık

• B grubundaki rakiplerim, arkadaslarim yarin gun icinde oynamak isteyen var mi?
    Fenerbahce olarak 4-5 e kadar konsol basindayim ;)
    Bilginize

• E Grubu Tamamlandı

https://docs.google.com/spreadsheets/d/18bKIMMDG8TO7S1KYdPHXVDp6PmLHMNCtShjC18-foAI/edit?usp=sharing

Çıkan arkadaşlara tebrikler.

Çizdiğim kişiler elenen arkadaşlar çizmediğim 4.ler ise en iyi 4. olmak için yarışacak.
     FIFA15 AÇILIŞ TURNUVASI [XBE] KAZANAN (CANER - Team1907)

• 2. Tur için plan nedir kardeşim? Maçlar yine tek maç usülü mü olacak yoksa bu kez deplasman maçları da olacak mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidSnake1803

2. Tur için plan nedir kardeşim? Maçlar yine tek maç usülü mü olacak yoksa bu kez deplasman maçları da olacak mı?

Hazırladım bile.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/18bKIMMDG8TO7S1KYdPHXVDp6PmLHMNCtShjC18-foAI/edit#gid=0

Son 16 ve Son 16 eşleşmeleri bölümünden bakabilirsiniz.

Ayrıca B grubunda bugündemi haraket yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

quote:

Orijinalden alıntı: Vahlok

Celtic Warrior nickli arkadaşla halen irtibata geçemedim. Hala beni Live'den eklememiş. Dün pm attım cevap gelmemiş. Maçımızı yapsakta bitse grup süreci.

Dogru, bu aralar yapilmasi gereken cok assignment var o yuzden Xbox'da netflix bile izlemiyorum birakin video game'i o yuzden, disqualified olmaliyim. Zaten iyi de oynamiyorum.

Şimdi öyle bir durumda bunu söylüyorsun ki. Anlaşılacak gibi değil.

Madem çok yoğunsunuz ve vakit ayıramayacaksınız baştan bunu bize söyleyecektiniz. 30 kişi bir işe girilince 1-2 aksama olur sıkıntı yok ama grubun son maçlarına girilmişken böyle bırakılmaz.

İyi oynamıyor bile olsanız grupta 5 takım 6 puanda. Şimdi ben hangi 3lü yü gruptan çıkartacağım ? o 4 6dan 2si çıkabilecek sadece neye göre seçeceğiz.

Lütfen rica ediyorum 1-2 saatinizi ayırıp kalan 3 maçınızı yapın ne ben nede arkadaşlar sorun yaşamasınlar.

Haftasonuna kadar beklerseniz, ya da cuma gunu sabah 5 ya da 6'da oynayabilecek varsa olur.

Gerek kalmadı. Sağol.

Okay, keske saatleri uydurabilseydik. Neyse, onemli degil. Kusura bakmayin sizinde zamaninizi caldim

• Tothenam 2 benfica 4

• Elendim emeği gecen herkesin ellerine saglik basarilar

• quote:

Orijinalden alıntı: saameet_06

Elendim emeği gecen herkesin ellerine saglik basarilar

Teşekkürler dostum katıldığın için

• Gruplarda elenmek canımı yaktı ama keyif aldım. Emeğine sağlık hocam. Kalanlara başarılar.
  • quote:

Gruplarda elenmek canımı yaktı ama keyif aldım. Emeğine sağlık hocam. Kalanlara başarılar.

Al bendende o kadar =) bir dahaki turnuvaya artik. Bu arada dmz yöntemi ise yaradi.nat open oldu.sağolasın..

• quote:

Gruplarda elenmek canımı yaktı ama keyif aldım. Emeğine sağlık hocam. Kalanlara başarılar.

Teşekkürler katıldığınız için :)
  • SON 16 İÇİN SON 4 BİLET ARKADAŞLAR

Geriye 6 maç kaldı. Pazartesiye kadar bitmezse, mazeretsiz oynamayanları mağlup sayacağım.

B grubu en büyük çağrı size, Napoli kalan 2 maçını, Fenerbahçe kalan 3 maçını ve Liverpool kalan 3 maçını en hızlı şekilde tamamlarsa haftaya son 16 ile giriş yapalım

Kalan Maçlar;

A Grubu Tamamlandı (1)

Valencia - A.Madrid (Sıralamayı değiştirmeyecek)

B Grubu (NineMacaroon902 (Faruk - Fenerbahçe) nickli arkadaşa devroldu ancak .) (5)

Fenerbahçe - Liverpool
    Fenerbahçe - Zenit
    Fenerbahçe - Napoli
    Liverpool - Napoli
    Liverpool - Zenit

C Grubu (1)

Lazio - Everton (Galatasaray'ın puan kaybından sonra Everton kazanırsa grubu lider bitirecek . Lazio kazanırsa 2. olacak ve Romayı tehlikeye atacak. Romanın gruptan direk çıkması Lazio'nun alacağı sonuca bağlı. En iyi 4.lük içinde yine Lazio'ya bağlı herşey )

D Grubu Tamamlandı

E Grubu Tamamlandı

Gruplar ve son 16 güncel ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musketeer. -- 25 Ekim 2014; 16:07:40 >

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.