Şimdi Ara

FIFA15 AÇILIŞ TURNUVASI [XBE] KAZANAN (CANER - Team1907) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
702
Cevap
1
Favori
9.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar son 3 . Görmeyen duymayan kalmasın .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalan 3 kisi gelmicek sonrada turnuva baslamayacak sanirim

• Abi 30 çok oldu bence. Umarım 3 kişi daha bulunur.

• 30 çıkmazsa grupların 3'ü 5'erli olur 2'si 6'şarlı. Sorun olmaz fazla.
    Edit : Gerçi en iyi 4.yü seçemeyiz maç farklılığı olacağından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8DDC600D -- 15 Ekim 2014; 16:47:40 >
  • İsim : Alparslan Cem
    Gamertag : PredawnGnu1
    Zaman : Genel olarak 18:00 dan 00:00'a kadar müsait.

Bir arkadaşın bilgileri bunlarda. Forumda üyeliği var ancak turnuvadan haberi yokmuş katılım yaptımı diye sordum o zaman öğrendi. Arkadaş listenize bakıp katılanlara bakarsanız son 2 kişiyi daha çıkartabiliriz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: umile

İsim : Alparslan Cem
    Gamertag : PredawnGnu1
    Zaman : Genel olarak 18:00 dan 00:00'a kadar müsait.

Bir arkadaşın bilgileri bunlarda. Forumda üyeliği var ancak turnuvadan haberi yokmuş katılım yaptımı diye sordum o zaman öğrendi. Arkadaş listenize bakıp katılanlara bakarsanız son 2 kişiyi daha çıkartabiliriz :)

Kendisinin konuya bir mesaj atmasını rica ediyorum. Bu tarz başvuruları kabul etmedim. Konuya mesaj atmalı herhangi bir grupta herhangi bir oyuncu onunla PM ile veya buradan mesaj alıntılayarak ulaşacak.
  • ilettim kendisine
  • quote:

ilettim kendisine

Şimdi 18 kişi ve 2vs2 turnuvalarda 36 kişi ile turnuvalar yaptık. 2vs2 pek sorun olmuyor ama kişi tek başına turnuvaya katılıyorsa ve kalabalık olacaksa sürekli irtibat halinde olunmalı diye düşünüyorum. Sonra burada turnuvaya katılmak istiyorum dedikten sonra birdaha mesaj atmayan arkadaşlar olabiliyor :) bu tarz şeyler yaşadık.

30. kişi geldikten sonra grupları dağıtacağım. Ardından PM grubu oluşturacağım. Gruplar birbirleriyle rahatça irtibat kurabilecekler. Onun dışında hem buradan hemde live'dan ekleyerek birbirlerine ulaşabilecekler.

Bu aşamalarda yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: lee byung

quote:

ilettim kendisine

Şimdi 18 kişi ve 2vs2 turnuvalarda 36 kişi ile turnuvalar yaptık. 2vs2 pek sorun olmuyor ama kişi tek başına turnuvaya katılıyorsa ve kalabalık olacaksa sürekli irtibat halinde olunmalı diye düşünüyorum. Sonra burada turnuvaya katılmak istiyorum dedikten sonra birdaha mesaj atmayan arkadaşlar olabiliyor :) bu tarz şeyler yaşadık.

30. kişi geldikten sonra grupları dağıtacağım. Ardından PM grubu oluşturacağım. Gruplar birbirleriyle rahatça irtibat kurabilecekler. Onun dışında hem buradan hemde live'dan ekleyerek birbirlerine ulaşabilecekler.

Cogu kisi whatsapp kullaniyor artik grup olusturulabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: team1907

quote:

quote:

ilettim kendisine

Cogu kisi whatsapp kullaniyor artik grup olusturulabilir.

Onuda düşündüm ancak grup maçları 7 günde oynanır. Grup aşamalarında herkes birbiri ile tek maç yapacak üstelik. Bence DH üzerinden irtibat kurmamız yeterli olacaktır. Çok talep olursa Whatsappta açarız ama tek tek herkesin birbirini rehberine eklmesi vs uzun iş :)

• Merhaba isinize karismak gibi olmasin bence 28 e tamamliyabilirsiniz.bu 3 kisi bulunmuucak gibi 4 erli gruplar halinde yapilabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: fisherzalim

Merhaba isinize karismak gibi olmasin bence 28 e tamamliyabilirsiniz.bu 3 kisi bulunmuucak gibi 4 erli gruplar halinde yapilabilir.

28 olalım bir değişiklik daha yaparız hocam.

• Evet arkadaşlar son kayıtlar.

Eşinize dostunuza arkadaşlarınıza aktarın
  • quote:

Evet arkadaşlar son kayıtlar.

Beni ekleyin bari de bitsin çileniz çok arada kaldım ama hadi hayırlı olsun :)

İsmim: Ali
    GT:xBourneGamerx
    Saatler: 21.00 - 00.00 arası

Bir arkadaşım daha var ama sormam lazım 28'de bitiriyor musunuz 30'a devam mı? Ona göre haber vereceğim.

Bir de listede 4 yıldız takımlar gördüm haksızlık olmaz mı? Aston Villa ve Newcastle 4 yıldız diye biliyorum? Takım kalmadı mı başka? Milli takımlar haksızlık mı olur bilemedim?

• quote:

Orijinalden alıntı: nec85

quote:

Evet arkadaşlar son kayıtlar.

Beni ekleyin bari de bitsin çileniz çok arada kaldım ama hadi hayırlı olsun :)

İsmim: Ali
    GT:xBourneGamerx
    Saatler: 21.00 - 00.00 arası

Bir arkadaşım daha var ama sormam lazım 28'de bitiriyor musunuz 30'a devam mı? Ona göre haber vereceğim.

Bir de listede 4 yıldız takımlar gördüm haksızlık olmaz mı? Aston Villa ve Newcastle 4 yıldız diye biliyorum? Takım kalmadı mı başka? Milli takımlar haksızlık mı olur bilemedim?

30'a devam. sizide ekliyorum. Foruma üye olması şartımız var iletişim kurabilmek için.

• Beni de ekleyebilirsiniz
    Isim : Deniz
    Gamertag : This is Deniz
    Saat : 18.00 - 23.00

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 1 herhalde

• haftasonuna başlarız artık haydi nerdesin son talihli
  • Son 1
  • quote:

Son 1

Bugun tamamlanirsa kuralar cekilirmi cok merak ediyorum gelicek takimi en heyecanli kismi bu turnuvalarin

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.