Bildirim
FİFAHASTASI - EPKYD Gruplararası Turnuva
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kurallar
- Maç süresi 6 dk olacaktır.
- Oyun hızı Normal olacaktır.
- Kadro tipi online olacaktır.
- Maçların bağlantı problemleri nedeni ile yarıda kalması durumunda maçlar tekrarlanacak olup aynı dakika ve skor dan devam edilerek tamamlanacaktır.
- Maçlarda KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE RAKİBİ rancide edici hareketler, gol sevincinin defalarca izletilmesi, taç ve autlarda sonuna kadar bekleme, geride OLMASI GEREKENDEN fazla top çevrilmesi YASAKTIR
- Bu kuralı yönetim DİSKALİFİYE, HÜKMEN YENİK şeklinde cezalar ile cezalandırabilir.
Statü
- Çift devleri lig statülüdür.
- Çift maç averaj usulü ligin sonunda uygulanacaktır.
- Grubu ilk 2 sırada bitiren takımlar çeyrek finale çıkacaktır.
- Çeyrek Final maçları A1-B2 A2-B1.... şeklinde olacaktır.
- Takımlar 4 yıldız ve altı klup takımlar seçilecektir. İsteyen istediği maçta istediği 4 yıldızlı takımı alabilecektir. Her iki tarafta aynı takımı seçebilir
- Karşılıklı sevgi ve saygının ön planda tutulması gerekliliği esastır.
- Eklenecek olan kural varsa Yönetim karar verip ekleme yetkisine sahiptir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FifaHastasi -- 14 Mart 2015; 9:00:02 >
-
Hayırlısi olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hadi hayırlısı olsun bakalım, herkese bol şans şimdiden... -
Şimdiden her takıma başarılar, iyi olan kazansın ;) 4* takım seçmek de ne zormuş önerisi olan var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: zipdroid
Şimdiden her takıma başarılar, iyi olan kazansın ;) 4* takım seçmek de ne zormuş önerisi olan var mı?
QPR -
4 yildizli takimlar hangileri ?
Hadi bakalım hayırlı olsun. Dostluk kazansın demiyorum Recep kazansın şahin kaybetsin perişan olsun 15 tane yesin -
arkadaşlar, takip buradan...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badbora -- 14 Mart 2015; 12:13:27 > -
-
Eline sağlık bora
Ek kurallar
_ Gruplarda puan esitliginde ikili averaj baz alinacaktir
_ gruplardan sonraki elemeler finale kadar citf mac averaj usulune gore yapilacaktir.
_ final tek mac oynanacaktir.
_ cift mac elemelrinde iki mac sonucu esitlik olursa
Örneğin 0 0 0 0
1 2 2 1
Gibi 3. Mac oynanacaktir. 3. Macta uzatma ve penaltı acilacaktir.
_ Grup maclarinin son yapilma zamani ÇARŞAMBA gecesidir.
quote:
Orijinalden alıntı: souris
şahin kaybetsin perişan olsun 15 tane yesin
Oğlum nasıl bir başarı dileme şeklidir bu
Senin dernek arkadaşına başarılar deme şeklin bumu lan ayıp ayıp hiç yakıştıramadım sana -
Carsamba cok erken benden soylemesi :) bu gece yapalim yapabildigimiz kadar da kalan maclara gore süre belirleyelim bence
Bizim gruptaki arkadaslar ben gece gec saatlerde ps basinda olurum birazdan ekliyorum psn den de sizi. Yapalim bu gece.
Turnuvanin ilk maclarini Ömer kardesimizle yaptık.Centilmence maçlar oldu teşekkür ediyorum
Gökhan Jr 3 - 0 Ömer
Ömer 1 - 4 Gökhan Jr.
Bu arada yilmaz rahat ol sahin benim grupta. İlk ben tokatlicam kendisini :) @souris @shngzm
https://youtu.be/9n0mYBqrClo
Başarılar beyler -
quote:
Orijinalden alıntı: 0limpiyat
Bu arada yilmaz rahat ol sahin benim grupta. İlk ben tokatlicam kendisini :) @souris @shngzm
Serdar maç videosunu bekliyoruz. Şahincim 15 fazla oldu doğru diyon 10 tane ye :))
Metin EPKYD 0 _ 0 Yusuf FIFAHASTASI
Yusuf FIFAHASTASI 2 _ 0 Metin EPKYD
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- gruplu turnuva fikstür oluşturma
- ps5 pro ön sipariş
- playstation 5 pro ne zaman çıkacak
- ghost of tsushima 2
- ps5 pro farkı
- ps5 kırıldı mı
- god of war xbox
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X