Şimdi Ara

Fifayı Hacklemişler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye'ye yönelik sert açıklamalarda bulunan FİFA Başkanı Sepp Blatter'e tepki gösteren Türk hackerlar, FİFA'nın internet sitesini bir süreliğine hackledi.

FIFA'nın resmi web sitesiwww.fifa.com sabah karşı 05:51’de Türk hackerlar tarafından hacklendi.

Fifa’nın resmi web sitesinin ana sayfasında bulunan sol bölüme ingilizce olarak \"isviçre ve FIFA'ya küfürler yazıldı.

FIFA\'nın resmi web sitesi 20 dakika boyunca bu şekilde yayın yaptı. FIFA yetkililerinin durumu fark etmesinden sonra site eski haline getirildi.

Sitenin duyuru kanallarına da Türk Bayrağının üzerine Hacked by Real Türk yazıldı.

Resimde var ama nasıl koyacağımı bilmiyorum

• Helal olsun bizimkilere ama Milli takıma zararı dokunmasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anda

Helal olsun bizimkilere ama Milli takıma zararı dokunmasın.

maalesef zihniyetimiz bu. biz herşeyi yapabilelim ama bize zararı dokunmasın.
  • yok olay zihniyet degilde
    iyi olmuş demek kiisteyince herseyi yapabiliyoruz
  • bence çok iyi olmuş
  • iyi ki hacklemisim

saka bi yana bizim hackerlarda is var..
  • iste resimler
     Fifayı Hacklemişler

Fifayı Hacklemişler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ubisoft hesabım çalındı
    2 ay önce açıldı
    STEAM KO OYNAYAN
    dün açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet bence de bayrağımıza saygısızlık bu konuda biraz daha dikkatli olsalardaı daha iyi olurmuş Ama güzel bişey
    Çalışmarında başarılar dileriz bu arkadaşlara

• Helalll be

Bu arkdaş bi de şu siteyi hacklese çok iyi olur yaw...

www.bagok.org
  • quote:

Orjinalden alıntı: stronghold603

İYİ Kİ HACKLEMİŞLER TEBRİK EDİYORUM

AMA ŞANLI BAYRAĞIMIZIN ÜSTÜNE O KÜFRÜ YAZDIKLARI İÇİN KINIYORUM

+100 bayrağın üzerine yazılan küfür hiç hoşuma gitmedi

• PHOTOSHOP ARKADAŞLAR...

• Heralde yani... Gerçek sanmadınız inşallah

Bu arada Ishatar Bayrağın üzerine sen küfür yazdıysan
  • photoshop olduğunu bir kör bile ilk bakışta anlar
  • http://www.haberturk.com/news/205413.html

arkadaslar haber sitelerine bile gecmis bence pek fotoşopa benzemior
  • dikkati çeken olay burda arkadaşların aslında sisteme zarar veremedikleridir
    veremedikler diyorum çünkü fifa nın sitesi 7/24 uzman lar tarafından kontrol edilmektedir
    20 dk. boşluğu aslında iyi yakalamışlar buda demek oluyorki 6. kez hacklenen fifa sitesini
    daha öncede ellemişler
    helal olsun diyorum
  • Allah razı olsun o siteyi hackleyenden
  • http://shiftdelete.net/site/content/view/393/1/

bunada bakin dakika dakika aciklama
  • BU NE YA BU NE KADAR SAÇMA SAPAN İĞRENÇ BİRŞEY BEN BUNU HİÇ TASRİF ETMEİYORUM NE YANİ BU GÜÇ GÖTERİSİMİ KÜFÜR YAZMIŞLAR EE NE OLDU O İĞRENÇ EGONUZUMU TATMİN ETTİNİZ...
    HACKLEMİŞLER GÜZEL BEN OLSAM ORAYA TÜRKLERİN NE KADAR GÜÇLÜ OLDUĞUNU YAZRADIM AMA KÜFÜR ETMİŞ...
    NE KADAR ACINACAK DURUMDAYIZ
  • quote:

ozzy5a
    BU NE YA BU NE KADAR SAÇMA SAPAN İĞRENÇ BİRŞEY BEN BUNU HİÇ TASRİF ETMEİYORUM NE YANİ BU GÜÇ GÖTERİSİMİ KÜFÜR YAZMIŞLAR EE NE OLDU O İĞRENÇ EGONUZUMU TATMİN ETTİNİZ...
    HACKLEMİŞLER GÜZEL BEN OLSAM ORAYA TÜRKLERİN NE KADAR GÜÇLÜ OLDUĞUNU YAZRADIM AMA KÜFÜR ETMİŞ...
    NE KADAR ACINACAK DURUMDAYIZ

Evet arkadaşlar.bende ozzy5a arkadaşıma katılıyorum.tamam siteyi hacklemişler.bunun sonucunda bize beLki daha fazla ceza gelecek ama olsun.hiç yoktan bi şekilde hırsımızı aldık ki bunu aslında çok fazla onaylamıyorum.AMA şu küfür olayı bence ülkemizin ne kadar geri olduğunu gösteriyo.o siteyi hackleyen arkadaşlar ki bunlar gerçek anlamda bilgiye sahip insanlar, onlar bile daha mantıklı şeyler yazmak varken küfür yazmışlar. bence hoş olmamış.AMA ŞU VAR. HELAL OLSUN KARDEŞLERİME. O İKİ MAÇIDA İZLERKEN TAM ANLAMIYLA ÇILDIRMIŞTIM.ŞİMDİ RAHATLADIM BİRAS YAA

• BENCEDE ÇOK İYİ OLMUŞ BETER OLSUNLAR
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.