Şimdi Ara

Fight Club filminde bir şey fark ettim.[SS'li] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hayatcokgarip

Çavuş derken aynı şeyi anlıyorsak çavuşu diyorum... film yazıları gelmeden... filmin sonuna iyi bakın elele tutuşuyorlar müzik yükseliyor vee baamm 360p izlerseniz kesin görürsünüz... ss koyamıyorum öyle böyl bişey değil ;)

aynı şeyi anlıyoruz zaten film full sübliminal mesajlarla dolu.
  • Evet... o kadar subliminal mesaja rağmen tutup tüketim toplumunu eleştirmesi biraz tezat geldi bana...

yaa o sondakini kendi gözümle keşfettim.. de diğer bildiğin bariz var mı .. saniye saniye veren yerler var.. denk gelemedim hiç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet... o kadar subliminal mesaja rağmen tutup tüketim toplumunu eleştirmesi biraz tezat geldi bana...

yaa o sondakini kendi gözümle keşfettim.. de diğer bildiğin bariz var mı .. saniye saniye veren yerler var.. denk gelemedim hiç.

neye
  • subliminal sahne içeren kısımlara.. sadece son kısmı kendim keşfettim , diğerlerini bilmiyorum.

• quote:

subliminal sahne içeren kısımlara.. sadece son kısmı kendim keşfettim , diğerlerini bilmiyorum.

birde son sahnede ikiz kulelerin yıkıldıgı görülüyordu
  • Keşke hiç izlemeseydim şu filmi.
    Bu akşam ilk olurdu.

•  Fight Club filminde bir şey fark ettim.[SS'li]
  • quote:

Evet... o kadar subliminal mesaja rağmen tutup tüketim toplumunu eleştirmesi biraz tezat geldi bana...

Filmde o zamanlar daha kimsenin ne olduğunu bile bilmediği subliminal mesajı ifşa ediyorlar. Hatta birçok şeyi ifşa ediyorlar. Adamların amacı bilinçaltı teknikleri ile beyninizi yıkamak değil, bilinçaltı tekniklerini size olduğunu hem tyler söylüyor hemde nasıl olduğunu gösteriyor. Anlayarak izleyelim lütfen.
  • Senin film izlemen yasaklanmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Filmadamı

quote:

Orijinalden alıntı: Away From Keyboard

quote:

Orijinalden alıntı: Cinéma

Brad Pitt gerçek bir karakter değil,Edward Norton'ın aklında bir yansıma sadece.O sahnelerde de Brad'in Edward'ın aklında oluşmaya başladığını anlatıyor

Öncelikle bravo. Zaten filmin verdiği hiç bir mesajı anlamamıştım. Adamlar sadece dövüşüyor işte. Sonunda bir şey oluyor meğersem rüyaymıymış neymiş tyler 2. evrene geçiyo yok oluyo.

Sadece fark ettim ve paylaşmak istedim. Daha önce görmemiştim sadece 1 saniye görünüp yok oluyor.

Sadece Dövüşüyorlar ?

Bu nedir ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Calimaestro

quote:

Filmde o zamanlar daha kimsenin ne olduğunu bile bilmediği subliminal mesajı ifşa ediyorlar. Hatta birçok şeyi ifşa ediyorlar. Adamların amacı bilinçaltı teknikleri ile beyninizi yıkamak değil, bilinçaltı tekniklerini size olduğunu hem tyler söylüyor hemde nasıl olduğunu gösteriyor. Anlayarak izleyelim lütfen.

+1 Arkadaş Olayı Güzel Özetlemiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Red Devil

Fight Club filminde bir şey fark ettim.[SS'li]

Adam acayip karizma arkadaş.

• Ne filmmiş,yıllar geçti ama hala çözülemedi çoğu olay.Bu nedenle ölmeden önce mutlaka izlenmeli bu film.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

Orijinalden alıntı: The Red Devil

Fight Club filminde bir şey fark ettim.[SS'li]

Adam acayip karizma arkadaş.

Olayda bu zaten o hayal kimse aslında hepimizin olmak istediği...

• ben ilk izlediğimde görmüştüm zaten kıllandım filmden.
  • Beyler biri film izlemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Gunaydin dunyanin en dikkatsiz insani secildiniz

Galiba bende o dediğine giriyorum
  • Mesajlara bakıyorum da ilk farketmeyen konuyu açanmış :D
  • Filmin 21.dakikasından sonra,anlatıcının gözüyle bakarsan artık hiçbir yerde Tyler'ın halisülasyonunun olmadığını fark edersin.
  • Adam görmemiş diye bu kadar üzerine gitmemek lazım beynin normal işleyişi bu herhangi bir şeye odaklanınca geri kalanına dikkat vermesi zor oluyor.

Not : Hocam ama sen de kaç kere izledikten sonra görmüşsün
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.