Şimdi Ara

FIGHT CLUB mı? DEVIL'S ADVOCATE mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya şeytanın avukatı fight clubdan önce değilmiydi? önceydi, bence şeytanın avukatı daha iyiydi ikisindede sanrılar falan var sonunda ne olduğunu anlıyosun benim bildiğim devils advocate bi başyapıt bu konuda. yanılıyormuyum?

• abi bilmiyorumda 2si pek alakali filmler gibi gelmedi bana hatta hic alakasi yok gibi ama yinede secim yapmam gerekirse fight club derim serettigim en iyi filmlerden biri bu arada snatchide tavsiye ederim brad pitt den aklima geldi
  • gıcıklık olucak ama :P ;

ya ne gereksiz bişi bu yaaa :) hani 2 sinden birini izlicem desen anlarım ama izledigin 2 film in hangisinin daha iyi olduu hakkında bi forum acmak ne mantıga sıgar ya???

(soylemezsem olmazdı pardn :D
  • Ne var işte milletin görüşünü merak ediyor :))

Bu iki filmi de çok seviyorum ama 2pac'in de dediği gibi pek alakalı filmler değiller. Tek ortak noktaları her şeyin filmin sonunda anlaşılması :))

Ama ben Fight Club diyorum ... :))
  • fight clubi bide saglam kafa ile deilken izlemek daha bi ayri oluo :)
  • Yaw o filmde ben Edward Norton'a hasta oldum. Çok cool'du. Gözler mözler... Uykusuz insan karizma oluyor heralde [:P]
    Bi de Brat Pitt'in kırmızı deri ceketi süperdi :)) İmzada görülüyor zaten :)
  • Edward norton bence gelecegin en buyuk starlarindan biri olcak mukemmel bir oyuncu bence yeni favorim diyebilirim gerci su andada belli bi noktaya ulasmis ama gelecegi acayip parlak bence.Fight clubta edward nortonda sadece karizma olayi deil bence acayip super bi oyunculuk sergilemis adam ve brad pitte ole tabiki ve super bir ikili olmuslar o filmde.
    American history X de baya iyiydi yine edward norton daha cok buyuk filmlere imaz atacak bu adam bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • American History ile The Red Dragon'u izlemek nasip olmadı ama eminim orda da iyi oyunculuk çıkarmıştır :))
  • Kusura bakmayın ama kesinlikle şeytanın avukatı bir numaradır bu konuda bence. Ayrıca fight clup bence hiçde süpriz sonla bitmiyor aynı hikayenin benzerini ben bile düşünmüştüm. Ama şeytanın avukatındaki A pacino nun verdiği vaaz superdi bi kere.
  • Oyunculuk, efektler falan derseniz Devil's Advocate.
    Ama fight club'un senaryosu mükemmel. Özellikle batılı
    veya batılı olmaya çalışan bir toplumda emeğiyle
    çalışanların çok daha net görebilecekleri mesajları
    içeriyor.
  • ayrıca bu kategoriye bence sixth sense de yazılabilirdi. Hatta belkide momento da
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by fcaglayan</i>
    <br />Kusura bakmayın ama kesinlikle şeytanın avukatı bir numaradır bu konuda bence. Ayrıca fight clup bence hiçde süpriz sonla bitmiyor aynı hikayenin benzerini ben bile düşünmüştüm. Ama şeytanın avukatındaki A pacino nun verdiği vaaz superdi bi kere.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Hangi konuda bir numaradir supriz sonlu filmler konusunda falanmi diyosun cunki 2 filmde birbirinden alaksiz filmlerde.
    Ayrica filmde adamin uykusuzluk cektigini film yane hikaye boyunca hic uyumadigini uykusuzluk yuzunden hayyeller goren bir nevi sizofren olayi yasayan bi adam oldugunu ve braddbitinde onun kafasinda kurdugu bir hayal oldugunu ve aslinda herseyi yapanin kendisi oldugunu ve en sonundada kerdi kartlari binasini patlatacaklarini filmi seyrederken anlamismiydin yane veya sende bole bi senaryomu dusunmustum sende.

Filmde en begendiigim yerlerden biride cenesinde bir kursunla kizla beraber patlayan binalari seyrederken kiza beni kotu bi donemimde tanidin demesi mukemeldi

• Fight Club tabiki daha iyi.Hem konu hem de oyuncuların performansı açısından mükemmel bir film.
  • Fight Club + 1
  • 2pac
    dostum aynı sahne benimde çok hoşuma gitti
    eleman böyle ağızı darmaduman bişekilde onu diyor ya harikaydı :)
  • Fight Club...
  • bence devils advocate sonuyla insanı şaşkına çeviriyor.kesinlikle fight clubtan daha iyi bir film.
  • Sürpriz son ararsanız The Others, The Sixth Sence de var. Bunlar da dumur olmuştum ben.

Ha bi de Scream [evlol]
  • anarşizm ile ilgili bikaç şey okuduktan sonra fight club'ı yeniden seyredin bence.
    +stigmata kiliseye karşı başkaldırısı..
  • yaw şu brad pitin karın kasının olduğu bi resim yollasanmıza merak ettimde herkez diyo karın kasları süper fiht club felan göremedik bi türlü.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.