Şimdi Ara

FiiO ibasso hiby (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
432
Cevap
68
Favori
96.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, sistemsel bazı hatalardan dolayı PM'leriniz, özel mesajlarınız ulaşmıyor. Direk e-mail göndermek için selcukyalcinkaya@hotmail.com adresini kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fastfalcon -- 25 Eylül 2012; 14:11:58 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bugün Selçuk beyle alışverişimizi yaptık.. Oturduk muhabbetimizi yaptık. Başka kulaklıklar da getirmiş yanında sağolsun. Onları da denetti. Shure SE215 ve Denon (modelini bilmiyorum) dinleme fırsatını verdi. Çok keyifli bi alışveriş oldu. Dinlediğim kulaklıklar arasından CKS90'a karar kılıp aldım. Denon'a aklım gitmedi değil (dinlettiği karadeniz türküsü de iyiydi baya, ondan olmuş olabilir) :D

Zaten forumda güvenilirliği ile yeterince tanınan bi arkadaşımız. Fazla bu konuda konuşmaya gerek yok. Fiyatları da "başka yerden alırsan adama gülerler" kıvamında.. Kendisine burdan da çok teşekkür ediyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrontLiner

Bugün Selçuk beyle alışverişimizi yaptık.. Oturduk muhabbetimizi yaptık. Başka kulaklıklar da getirmiş yanında sağolsun. Onları da denetti. Shure SE215 ve Denon (modelini bilmiyorum) dinleme fırsatını verdi. Çok keyifli bi alışveriş oldu. Dinlediğim kulaklıklar arasından CKS90'a karar kılıp aldım. Denon'a aklım gitmedi değil (dinlettiği karadeniz türküsü de iyiydi baya, ondan olmuş olabilir) :D

Zaten forumda güvenilirliği ile yeterince tanınan bi arkadaşımız. Fazla bu konuda konuşmaya gerek yok. Fiyatları da "başka yerden alırsan adama gülerler" kıvamında.. Kendisine burdan da çok teşekkür ediyorum..

Teşekkür ederim. Güle güle kullanın. Saygılar..

• Hocam benim merak ettiğim şey ;

uzun zamandır senn cx300II kullanıyorum bozuldu şimdi , house tarzı müzik dinliyorum yani bass ağırlıklı... sennheiserdan çok memlundum ve sesi tam yetiyordu , sony s serisi mp3 çalarım var... şimdi ben shure alsam onun ses basınç seviyesi daha düşük gösteriyor ( cx300 113db shure 107db sanırım) daha mı az performans alacağım? ses seviyesi benim için önemli... bu konuya açıklık getirecek var mı? shure tabiki çok kaliteli ama bass ve ses seviyesinden vazgeçmek istemiyorum...
  • boccacio usta ben cks90 aldım aynı müzik tarzımız gerçekten çok memnunum ama karar senin
  • Dün Selçuk beyden Shure SE215 aldım. Kendisi ürünü almaya gitmeden önce attığım tüm mesajlara çok güzel ve doyurucu cevaplar verdi, ürünün orjinalliği konusunda olabilecek şüpheleri giderdi ve ürünü çok güzel anlattı. Ayrıca Denon'un bir modelini de deneme fırsatı verdi.

Zamanı olsaydı kendisiyle daha da sohbet etmek isterdim.

Kendisine gönül rahatlığıyla güvenip alışveriş edebilirsiniz. Ürünlerin orjinalliğinden şüpheniz olmasın.

İleride de kendisinden alışveriş ederim kulaklık konusunda.
  • Selçuk Bey, ağırlıklı olarak house müzik dinleyen birine 100 TL civarı kulaklık ne önerirsiniz ? Kısacası bass özelliği doyurucu olacak.
  • Selçuk beyden Shure SE215 ve sansa aldım.Ürünün kalıtesi ve orjinalliği konusunda şüphe dahi etmeyin kaldıki selçuk beyin ilgisi, alakası ve göstermiş olduğu samimiyet alışverişin ötesinde bir davranış, telefon görüşmesi üzerinden alışveriş yaptım lakin dükkanında ağırlasa ancak bu kadar olurdu.
    Garantisi ve arızası konusunda endişe yaşamıyın satıcının sözü senettir.Kendisi ürün değişimi yaparak bunu kanıtlamıştır.
    Shure se215 yorumum ; her türden müzik dinleyen birisi olarak tatmin edici hele ki tekno ve rock perfonması 10 numara. İpone 4s ve 5800 cihazlarında da kullandım sansa yı aratmaz.
    Para yerine müşteri odaklı bir satıcı olduğu için ve dürüstlüğünden dolayı teşekkür ederim.
  • Merhabalar, bugün itibarıyla Shure SE215 kulaklıklarımı Selçuk beyden aldım ve saolsun kendisi çok ilgilendi benimle. Tek tek sorularımı cevapladı , söylediklerimi dinledi, kendisi bir satıcı gibi değilde arkadaş gibi yardımcı oldu, çok teşekkür ederim kendisine. :)

Shure SE215'den önce bir çok kulaklık (Sennheiser CX200II,CX300II,HD218,IE80 ve bir çok marka) kullandım hepsi gerçekten kendi sınıfında iyi ürünler ama Shure bi başka !

Müzik arşivim genelde pop , slow , a cappella Cd'den dinliyorum çoğu zaman kalite kaybı olmasın diye, bugün kulaklığımı aldım geldim, geçtim Mac'imin başına ve kulaklarıma uyan earbudsları taktım eq ayarlarını sıfırladım ve bir şarkı açtım,,, izolasyon mükemmele yakın. Bass istediğim gibi sub etkisi yaratıyor derinden kulakları rahatsız etmeden vuruyor. Mid'ler ton olarak ayırt edilebiliyor , Solo bir parçaya geçiyorum nerdeyse gitaraki bare geçişlerini duyuyorum (abartmıyorum) sadece yeterli yükseklikte , güçlü bir aletten çıkış alın ve dinleyin. Tizleri anlatmaya gerek yok dinlediğiniz kişiyi biraz seviyorsanız ses tonu çok güzel gelmeye başlıyor :)

Kablosu bence kaliteli bir yapıya sahip. Elinizde kopacak gibi durmuyor bağlantı noktaları ve jack iyi bir yapıya sahip. Bağlantı noktaları cızırtı yapmıyor , kulaklarınıza tam oturduktan sonra kulaktan düşmüyor rahat hareket edebiliyorsunuz.

Orjinalliği konusunda hiç bir kuşkunuz olmasın. Ürünler orjinal elinize alınca bile kendini belli ediyor.

Şuan kullandığım kulaklıklarım güzel ama bundan iyisi var mı ? diyorsanız ? Var. Shure , Westone deneyiniz. - kişisel görüşüm - :)

Her durumda güvenle alışveriş yapabileceğiniz bir arkadaşımız kendisi bunuda belirtmek isterim , görüşmek üzere...

• İşlerim biraz yoğun olmasına rağmen; Selçuk Bey'in göstermiş olduğu ilgi ve güveni karşısında zaman yaratıp Shure Se215 almak isteyenlere yardımcı olmak için ürünü incelemeye aldım. Öncelikle Selçuk Bey tek kuruş talep etmeden ve beni hiç tanımadan ürünü kargoya verip gönderdi. Ürünü beğenmezsem geri yollayabileceğimi de ekledi. Ürün elime geçtikten sonra birazda acemilikten, kulaklık slikonlarını değiştiremedim. Selçuk Bey 1 saat içinde en az 4 kere arayıp yardımcı oldu, yetmedi daha önce bu ürünü kullanan arkadaşlarla telefon bağlantısı sağlayıp benim beceriksizliğimi kapattı sağolsun.
    Öncelikle mp3 playerım Sony Nwz B162. Flack dosya dinleyemediğim için 320 kbps mp3 formatında Rihanna Only girl dinledim. Ve ilk an da tamamen insanı saran, her enstrümanı ayrı ayrı duyunca; bu ne dediğiniz bir an oluyor. Vokal sesleri çok net. Sony super bass açık son seste denedim ve en ufak bir bozulma olmadı tiz, mid ve basslarda. Ürünü almadan önce bass konusunda tereddütlerim vardı. Cks 90 ile karşılaştırıldığında hep bassların daha aşagı seviyede olduğu söyleniyordu forumda. Ben daha önce cks 90 kullanmadım. Ama Shure de çok net, asla mid ve tizi bastırmayan çok tatminkar bir bass sesi var. Creative Ep 630 dan sonra bana öyle gelmiş olabilir. Creative ile kıyaslanmayacak kadar net bir ses ve bass bulunmakta üründe. Ürünün kablosu çok sağlam, insanın başına iş açmayacağını hissettriyor. Değiştirilebiliyor olmasıda büyük avantaj. Kulağınıza taktıktan sonra varlığını unutabilirsiniz. Oldukça rahat ve insanı rahatsız etmiyor.

2.ci denemem Arkadaştan ödünç aldığım Cowon s 9 ile oldu. Ve işte o zaman kulaklığın hakkını veremeyen bir mp3 player kullandığımı anladım. Arada çok ama çok fazla fark vardı. Önceki playerda duyamadığım tınıları inanın kayıtta olmaması gereken sesleri bile duydum :)

Bir deneme de arkadaşımın cowon s9 da kullandığı mx500 ile yapıldı. Öncelikle mx 500 de izolasyon var mı diye sorduk birbirimize. Shure dışarı ses vermezken mx 500 disco havası estırmekteydi :) Flack ve mp3 320 arasında fark olmadığını söyleyenler olsada ciddi farklar olduğunu gözlemledim. Kulaklığın hakkını vermek için mutlaka bir flack player edinilmeli. Durum böyle olunca ben Selçuk beyden clip+ arkadaşımda bir Shure se 215 almaya karar verdik:) 7 aydır cowon s9 ve mx 500 kullanan arkaşımı dinledim ve farkları sordum. Bassların daha tok olduğunu ve aynı şarkılarda farklı sesleri duyunca kızdığını söyledi. Bunlar benim amatör olarak farkettiklerim. Umarım alacak olanlara yardımcı olur. Ürünle ilgili olacak sorulara cevap vermekten memnun olurum.

Son olarak Selçuk Bey'e teşekkürlerimi tekrar iletiyorum. Tamamen müşteri odaklı çalışıyor ve sürekli irtibat halinde olup her türlü soru ve sorunla ilginiyor.

Detaylı resimlerde çektim ama yükleyemedim...

• @.Runaway.

Size e-mail olarak cevap yazdım. t-jays-three ürünümü düşünebilirsiniz.

@bb.b

Bayram bey güveniniz için çok teşekkür ederim. Güle güle kullanın ürünlerinizi...

@bayhankardas
    @giantrim

Alışverişiniz ve özellikle ayrıntılı incelemeleriniz için çok çok teşekkürler. Saygılar...

• Selçuk Bey'e güvenin çok çok çok ilgili bir satıcı Selçuk Bey ben size Sansa Clip'in şarjını soracaktım. Kaç saat dayanıyor acaba? Birde şarjda düşme meydana geliyor mu aylar geçtikten sonra? Mesela bende İpod Shuffle var teknik özelliklerinde 15 saat yazmasına rağmen (aradan 1.5 sene geçti) şuan 4-5 saat anca gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atom Heart Mother -- 1 Ekim 2012; 19:18:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PulpFictioN

Selçuk Bey'e güvenin çok çok çok ilgili bir satıcı Selçuk Bey ben size Sansa Clip'in şarjını soracaktım. Kaç saat dayanıyor acaba? Birde şarjda düşme meydana geliyor mu aylar geçtikten sonra? Mesela bende İpod Shuffle var teknik özelliklerinde 15 saat yazmasına rağmen (aradan 1.5 sene geçti) şuan 4-5 saat anca gidiyor.

Merhabalar;

Yaklaşık 4-5 ay önce benden sansa clip alan arkadasla görüştüm. Kendisinin ifadesine göre şu anda minumum 11 saat gittiğini söyledi. Fazlası var eksiği yok. Ama bu durum 1,5 sene sonra değişir mi bilemiyorum. Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: fastfalcon

quote:

Orijinalden alıntı: PulpFictioN

Selçuk Bey'e güvenin çok çok çok ilgili bir satıcı Selçuk Bey ben size Sansa Clip'in şarjını soracaktım. Kaç saat dayanıyor acaba? Birde şarjda düşme meydana geliyor mu aylar geçtikten sonra? Mesela bende İpod Shuffle var teknik özelliklerinde 15 saat yazmasına rağmen (aradan 1.5 sene geçti) şuan 4-5 saat anca gidiyor.

Merhabalar;

Yaklaşık 4-5 ay önce benden sansa clip alan arkadasla görüştüm. Kendisinin ifadesine göre şu anda minumum 11 saat gittiğini söyledi. Fazlası var eksiği yok. Ama bu durum 1,5 sene sonra değişir mi bilemiyorum. Saygılar...

Tamam teşekkür ettim.

• Shure SE215 için belirtmeyi istediğim bir kaç ayrıntı vardı en azından bir gün kullanıp yazmak istedim.
    -Gözlük kullananlar vermiş olduğum linkten ürünün nasıl durduğuna bakabilirler.
    Bende gözlük ile kullanıyorum, ilk başta gözlüğü çıkarma ihtiyacı duyuyorsunuz daha sonra alışıyorsunuz gözlüğü çıkarmadanda kulaklığı takıp çıkarabiliyorsunuz, sadece kablolara biraz alışmanız lazım sorun yaratmıyor gözlük ile kullanımda.

-Bugün bir kaç eq ayarı sonucu çok farklı bir ses aldığımı söyleyebilirim. Bass yok diyen kişilere aldırmayın bence,
    1.Çıkış yaptığınız cihazın gücü(ohm değerleri, bit değişkenliği)
    2.Dinlediğiniz şarkının Bit değerleri (CD,Flac, Lossless,Mp3) en önemli konulardan biri.
    3.Dinlediğiniz şarkı türü ve Duymak istediğiniz. Bu maddelere dikkat ettikten sonra istediğiniz şarkıyı dinleyin, duymak istediğiniz neyse onu duyacağınıza eminim. Müzik zevk meseledir her kulak dinlediğinden aynı tadı almaz ! O yüzden bazı şeyleri göz önünde bulundurarak ürünleri değerlendirin. Her kulaklık her türlü müziği dinlemek için değildir ve herkes aynı şeyi duymaz isterseniz kendinizi çok fazla yormadan araştırabilirsiniz kulağın duyabildiği frekansları ve algılayabildiklerinizi.

Genelde dinlediğim şarkılara göre farklı kulaklıklarla dinlerim hangisinde hoşuma hangi parça gidiyorsa üşenmeden kulaklığı değiştirip o şarkıyı dinlerim :)
    Bir çok müzik türüne göre elimde kulaklık, monitör var hepsini farklı zamanlarda kullanıyorum.
    Selçuk bey ile de bu konuda konuştuk , müzik zevk meselesidir her ürün farklı bir yapıya sahiptir size uygun olanın ne olduğuna ilk başta karar verin en azından kullananların yorumlarını okuyarak fikir sahibi olun.

Bence ürüne verdiğiniz para gözünüze gelmesin çünkü müzik dinlemek mecburiyet değildir hoşuna giden sesleri istediğin tonda algılamaktır ve bunu dinleyebilmek içinde bir emek harcamanız lazım ve saolsun Selçuk bey bize çok uygun fiyatlarla bu ürünleri temin ediyor. Selçuk bey içinde şunu söylebilirim yaklaşık bir aydır tanıyorum kendisi yüzyüze de dün tanıştık ama gerçekten hala onun gibi satıcıların kaldığını görünce mutlu oluyorum :)

Velhasıl- ı kelam Shure SE215 biraz farklı bir ürün ve genelde kullananları memnun etmiş. Bende memnunum.

Dün T-jays three modelini denedim. ilgimi daha öncelerde çekmişti ama deneme fırsatı bulamadım. İki şarkı dinledim; 1.(Pop) Sıla -Alian Delon: Basslar gayet yerinde midlerin önüne geçmeden vuruyor tizleri bloke etmiyor. 2.(Slow) Cem Adrian Hoşgeldin: Ses beklediğimden canlıydı şaşırdım açıkcası ve hoşuma gitti diyebilirim . Sennheiser CX300 den duymadığım kristal netliği duydum. Tabii ki bunlar bunlar benim görüşlerim arkadaşlar daha öncede söylediğim gibi herkes çok beğenilen ürünleri beğenmeye bilir.)

Çoğu kişinin bildiği bir test bilmeyenler cihazlarını deneyebilir.berber shop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayhankardas -- 2 Ekim 2012; 0:09:37 >

• at-cks90'ı sanalpazardan almak istiyorum ama ilanınız kapanmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: glazer

at-cks90'ı sanalpazardan almak istiyorum ama ilanınız kapanmış

Aynen ilanlara bakarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcekener

quote:

Orijinalden alıntı: glazer

at-cks90'ı sanalpazardan almak istiyorum ama ilanınız kapanmış

Aynen ilanlara bakarsanız sevinirim.

Uyarınız için teşekkürler. Linkler aktif hale getirilmiştir.

• dün selcuk bey le görüştüm ve açıkcası hangi kulaklıgı alacagımı bilmeden gittim.
    uzun süre kararsız kaldım ve en sononda denon da karar kıldım.
    selçuk,ilgili,sabırlı,güvenilirdüzgün bir satıcı.herkese tavsiye ederim.
    ömer
  • selcuk bey sizi bayagi ovduler ve bizde sizin hakkinizda cok iyi seyler ogrenmis olduk acaba elinizde cks-90 var midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.