Şimdi Ara

FiiO mp3 player veya Amp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Her gün saatlerce müzik dinleyen biriyim ve bir süredir telefonun(GS4) bana verdiği ses kalitesi yetersiz geliyor. Kaliteli bir playera geçmek istiyorum. Müzik tarzı pek ayırt etmem. Benim için kapasite önemli. Şu an telde 32gb hafıza kartı var ve dolmak üzere. Bu sebepten dolayı araştırdım ve Fiio'nun ürünleri hoşuma gitti. Fakat ben yer sorunundan dolayı mp3 formatında dinliyorum müzikleri. Flac gibi kayıpsız formatları kullanırsam hafıza malesef yetmez bana. Bu arada kullandığım kulaklık ATH CKS77.
    FiiO X1 ve X3 dikkatimi çekti. Bunlarda mp3 dinlersem nasıl bir sonuç elde ederim.
    Yada FiiO E17 veya E18 AMP/DAC alıp GS4'e bağlasam daha mı mantıklı olur.
    Hangisi daha yüksek kalite verir yada mp3 dinlerken fark etmez mi?
    AMP/DAC başka cihazlara takılabileceğinden bir artı olarak geliyo bana ama bi yandan da ayrı bir cihaz olarak taşımam gerekecek onu.
    Ayrıca bu AMP/DAC lar GS4 ile OTG kablosuyla bağlasam uyumlu olur mu? Sitede E18 uyumlu fakat güncellemelerle değişebilir yazıyor.
    Şimdiden tavsiyeler için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TBOYH -- 29 Ocak 2015; 22:47:46 >

• Hiçbirini denemedim ama yapılan yorumlarda
    Flac gibi kayıpsız format değilse ve kulaklığın iyi değilse farkı çok anlamazsın. Tabi daha iyi olur ama aradaki farka değermi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • starmaster kullanıcısına yanıt
    En son FiiO X1 almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar yorum yaparsa çok yardımcı olur. Yabancı siteler de dahil araştırdım fakat Android telefondan çok farklı mı diye net bişey diyen göremedim.
    Ablam Xperia Z kullanıyor ve 50tllik bi müzik çalar aldı. Söylemesine farkı çokmuş ama ben henüz deneyemedim.
    Ben de o kadarlık bişey alırdım hafızası yüksek olsa ama en az 64gb lazım bana.
    Doğrusu farkın çok olacağını düşünüyorum. Birinin ses çıkışı 6mW diğerinin 100mW.
    Ayrıca biri müzik için özel yapılmış. İçinde özel amfisi çipseti falan var.
  • cevabı vermişsin zaten. :D
    aynı bile olsa pil sorunu var telefonların. jarjı çabuk bitiyor.
    belki normal mp3 playerlarla karşılaştırırsın. ama
    fioo x1 yada xduoo x2 benzeri hifi playerların (bunlar en düşüğü , x3, x5 d50 var 2000 dolara sony walkman çıkardı :))
    yeri farklı . birisi lüks sınıf birisi ortasınıf araç. ama ikside a noktasında b noktasına saatte 90 la götürüyor
    telefonda ve genel mp3 playerlar pil ömrü ve maliyet için düşük daclar kullanılır.
  • dışarıda dinleyeceksen mp3 al, 2 cihaz ve kablo taşımak sinir bozucu

evdeysen ben olsam amfi alırdım, çünkü telefon arayüzünü kullanmak daha kolay.
  • Hocam oncelikle kulaklik guzel saglam bass verir fiio x1 almani oneririm o kulaklik icin amfi almana da gerek yok sonucta kafaustu kulaklik almiyoruz cok rahat yeter tek basina ve neden mp3 dinleyeseniz ki fiio x1 flac destekliyor zaten

• Mp3 dinleme sebebim müzikleri flac formatında hafızaya sığdıramamam. Dac düşünme sebebim de hem başka cihazlara da bağlanabilme hem de telefon arayüzünün kolay olması ve last.fm scrobble yapabilmek. Zaten sadece amp olan bi cihaz düşünmüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.