Şimdi Ara

Fikir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben kendi çapımda küçük bir oyun yapımcısıyım ve bir çok yapımcının en çok zorlandığı konu olan fikir konusunda sizden yardım istiyorum.
    Aklınızda şöyle bir oyun olsa da oynasam dediğiniz bir hyper casual tarzı mobil oyun var mı ?
    Var ise bizimle paylaşırsanız beni çok mesut edersiniz.

• Hyper Casual oyunlarda fikir önemli değil ne kadar paran varsa o kadar çok para kazanırsın ve ne kadar marketing çevren olduğuna göre.

Literally bok koysalar oynucak kitle var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 11 Şubat 2020; 14:24:17 >
  • fikrimiz olsa yapar biz para kazanırız sana neden söyleyelim ??
  • hocam lütfen şöyle boş konu açıp oyun geliştirme üzerine bir gram emek harcamadan para kazanmaya çalışan "oyun geliştirici" lerine yardımcı olmayın. bilgisayar başına oturup 10 dakika araştırma yapsa hyper casual genresinin ne olduğunu öğrenir daha onu bile yapmadan milletten yaratıcı fikir istiyor böyle parazitler yardım hak etmiyor.
  • HeavenLife H kullanıcısına yanıt
    Kardeşim şurada edepli bir şekilde yardım istedik. 2 yıldır bu işin içindeyim siz diyorsunuz ki hyper casual için fikir gerekmiyor üstteki yorum da aynı idi. Lakin ben en az 6 aydır hyper casual yapmaya çalışıyorum ve diğerleri gibi bunda da en önemli şey fikir. Herkes senin gibi cimri değil. Bizim insanımız yardımseverdir. Eğer vermek istemiyorsan caz yapma çık konudan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fikir alışverişi
    9 ay önce açıldı
    LÜTFEN BİR FİKİR VERİN
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.