Şimdi Ara

Fikir Alabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lg g2 telefonumun ekranı kırıldı 2 aydır telefonsuzum sizden fikir istiyorum sizce telefonu bu halde satıp ikinci el htc one mı, iphone 5 mi alıyım? Yoksa ekranı yaptırıp kullanmaya devam mı ediyim? Ekranın orjinali biraz pahallı oluyor eğer başka tel alırsam üzerine fazla koymayacağım.

• Ekranı yaptırıp kullanmaya devam et yoksa çok büyük yanlış yaparsın benden demesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaptir kullan hocam, sifirda almayacaksin nasil kullanilmis, garantisi ne durumda gibi sorularla ugrasmamak icin yaptir devam et.

• Bencede yaptirip devam edin en azindan onumuzdeki yaza kadar ondan sonra gecmisken snpdrgn810 bi cihaza gecin ki degsin.

• Yaptırın.
    Ama 200 300 koyup ıphone 5 alabiliyorsanız ıphone 5 derim.

• Hocam 100 TL koyup iphone 5 ikinci el alabiliyorum 300 TL koyup sıfır Lg g2 alabiliyorum yurtdışı sizce ne yapmalıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: kalpsiz01

Hocam 100 TL koyup iphone 5 ikinci el alabiliyorum 300 TL koyup sıfır Lg g2 alabiliyorum yurtdışı sizce ne yapmalıyım

Iphone 5 derim.
    Eğer faturalı ise.Çünku Bi sakatlık felan çıkar
    Ayrıca lumia 925 kullanıyorum.Htc m9 acayip derecede hoşuma gidiyor.
    Ama ıphone 5 al.

• İphone 5 halamın pasaport kayıtlı temiz sadece arka alt camı çatlak oda uygun bir fiyata değişiyormuş galiba iphone dan beni soğutan tek şey şarjı az gidiyormuş birde Android gibi özgür olamamak muzik iindirme veya istediğim bilgisayara bağlayamama falan gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.