Şimdi Ara

Fikir danışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar,geçtiğimiz dönem elektrik-elektronik mühendisliğine yerleşip hazırlık okumaya başladım.Düşüncem bir yandan da üniversite sınavına hazırlanmaktı ancak bildiğim şeyleri görmek için hazırlıkta zaman kaybetmemek daha faydalı olur diyerek YDS ile hazırlığı atladım ve eve döndüm.Lise hayatım boyunca ilgimi çeken fizik ve matematik dışında hiçbir dersi dinlemedim ve diğer derslerde hangi konulara hangi konu anlatım kitabından çalışacağımı ve hangi soru bankalarını çözmem gerektiğini bilmiyorum bu yüzden size danışmak istedim.Hedefim YKS'de tüm derslerin testlerini yanlışsız çözmek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• elektrik-elektronik mühendisliği güzel bir meslek değil mi? Niçin onu okumuyorsun?
  • hsyn_kbulut H kullanıcısına yanıt
    Geçen sene puanım asıl istediğim bölüme yani havauzay mühendisliğine yetmiyordu ben de elektronik ilgimi çektiği için onu tercih ettim.En azından bir kere de sınava hazırlanarak girip şansını denemek istiyorum.

• Eğer sınavdan istediğim sonucu alamazsam şu anki bölümüme devam etme hakkım var yanlış anlaşılmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: keuykanard

Eğer sınavdan istediğim sonucu alamazsam şu anki bölümüme devam etme hakkım var yanlış anlaşılmasın
    ben de elektrik-elektronik istiyorum da. Ondan sordum. Acaba bölümünden memnun değil misin diye?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fikir önerisi arıyorum
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.